Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 10, 16:30)
O saldyti neliko nieko? Po 1 jums dedavo?

Is 5 apvaisintu vystesi 3 pradzioje. 5 diena vienam padare biopsija buvo auksciausios kokybes, vienas nesileido biopsinti bet augo gerai, o trecias nustojo augti 5 diena. Sodino du, bet rezultatas 0 sad.gif

Grange as prisidedu prie laikanciu kumscius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Aciu uz kumscius  :wub: 

laukiu nesulaukiu dabar pirmadienio :)

šaunuolė,atlaikei! Dabar laikysim kumščius, kad kuo daugiau (o dar geriau visi) puikiai augtų! Kada sodins nesakė?

pirmadieni paskambins pasakys ar pirmadieni, ar treciadieni. 

Labai labai tikiuos, kad uzaugs iki blastuciu, niekada neturrejom,tai baisiai tikiuos, kad si kart pasiseks jiems uzaugint. 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 10, 22:31)
<p>Aciu uz kumscius  wub.gif </p><p>laukiu nesulaukiu dabar pirmadienio smile.gif</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lygumu_muza" data-cid="71431080" data-time="1486739721"><div><p>šaunuolė,atlaikei! Dabar laikysim kumščius, kad kuo daugiau (o dar geriau visi) puikiai augtų! Kada sodins nesakė?</p></div></blockquote><p>pirmadieni paskambins pasakys ar pirmadieni, ar treciadieni. </p><p>Labai labai tikiuos, kad uzaugs iki blastuciu, niekada neturrejom,tai baisiai tikiuos, kad si kart pasiseks jiems uzaugint. </p>

na??????
Atsakyti
Grange vis tave prisimenu nuo pat ryto?
Kokios naujienos? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 02 10, 18:34)
Is 5 apvaisintu vystesi 3 pradzioje. 5 diena vienam padare biopsija buvo auksciausios kokybes, vienas nesileido biopsinti bet augo gerai, o trecias nustojo augti 5 diena. Sodino du, bet rezultatas 0 sad.gif

Grange as prisidedu prie laikanciu kumscius 4u.gif  4u.gif

Hm, na man rytoj punkcija, bet kadangi auga išvis mažai, tai ir tikėtis daug negaliu, tikiuosi bent jau tuos pavyks išpunktuoti, kuriuos mato rolleyes.gif Jau pradedu jaudintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 13, 14:08)
Hm, na man rytoj punkcija, bet kadangi auga išvis mažai, tai ir tikėtis daug negaliu, tikiuosi bent jau tuos pavyks išpunktuoti, kuriuos mato  rolleyes.gif Jau pradedu jaudintis smile.gif

Oi laikykites 4u.gif
Kaip sake mano gydytoja - kartais tik vieno gero uztenka 4u.gif
Kelintas jums bandymas?
Man ryt konsultacija ir spresis gal kada sekantis kartas, ir tai jau apie nieka kita galvoti negaliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 02 13, 14:18)
Oi laikykites 4u.gif
Kaip sake mano gydytoja - kartais tik vieno gero uztenka 4u.gif
Kelintas jums bandymas?
Man ryt konsultacija ir spresis gal kada sekantis kartas, ir tai jau apie nieka kita galvoti negaliu tongue.gif

Man antras, norėjau pabandyti antrą ne LT, bet kažkaip vėl susigundžiau čia pabandyti, nes ir pigiau ir be abejo daug patogiau, bet jeigu nepvyks tai tikrai tikiuos pavyks į Turkiją.
Na taip, per pirmą IVF pas mane nemažai ašarų buvo, neįsivaizdavau, kad galėčiau sau leistis vaistus, baisu buvo tie švirkštai, viskas. Na tiesiog neapsakomas stresas ir emociškai daug sunkiau tvarkiausi, atrodė kaip iš vis įmanoma kelis tuos IVF ištverti, o kai susitaikiau kad pirmas nepvyko, apėmė toks azartas kažkoks, atrodo norisi kuo greičiau darytis kitą, jeigu reikės ir dar kitą kad tik pavyktų… Tai labai gerai tave suprantu, ir šiaip nors man šis antras ilgas protokolas, kas gaunasi viskas sunkiau, ilgiau, daug daugiau adatų ir vaistų, ir panašu kad užauginti pavyko mažiau, aš kažkaip visiškai ramiai ir be jokiu streso einu šiuo procesu, dabar tik pradedu jaudintis prieš punkciją...
Atsakyti

Blogos naujienos :(  :(  :( 

Apsivaisino 4is 6, bet jie labai blogos kokybes siandien ir toliau gaarantija nebesivystys, tai net nebus isodinimo :( :( 

As nezinau kaip gyvent toliau??? Tikrai siuo metu nezinau...

Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 13, 14:29)
Man antras, norėjau pabandyti antrą ne LT, bet kažkaip vėl susigundžiau čia pabandyti, nes ir pigiau ir be abejo daug patogiau, bet jeigu nepvyks tai tikrai tikiuos pavyks į Turkiją.
Na taip, per pirmą IVF pas mane nemažai ašarų buvo, neįsivaizdavau, kad galėčiau sau leistis vaistus, baisu buvo tie švirkštai, viskas. Na tiesiog neapsakomas stresas ir emociškai daug sunkiau tvarkiausi, atrodė kaip iš vis įmanoma kelis tuos IVF ištverti, o kai susitaikiau kad pirmas nepvyko, apėmė toks azartas kažkoks, atrodo norisi kuo greičiau darytis kitą, jeigu reikės ir dar kitą kad tik pavyktų… Tai labai gerai tave suprantu, ir šiaip nors man šis antras ilgas protokolas, kas gaunasi viskas sunkiau, ilgiau, daug daugiau adatų ir vaistų, ir panašu kad užauginti pavyko mažiau, aš kažkaip visiškai ramiai ir be jokiu streso einu šiuo procesu, dabar tik pradedu jaudintis prieš punkciją...

Tai pas mus su tavim panasiai.
Man irgi antra dare ilga protokola, daugiau vaistu ir tt, bet man lengviau viskas buvo. Kazkaip lyg jau zinojau kaip viskas vyksta. Tiesa man kieki isaugino panasu su trumpu ir su ilgu protokolu (pas mane isvis tos problemos nera, per apziuras visad buvado nuo 6 iki 8 kiekvienoje puseje), bet su ilgu protokolu labiau kontroliavo ju dydi ir galutinai kokybe gavosi geresne (daugiau apsivaisino).
Tik as pati po antrojo bandymo ilgiau gaivinausi grynai fiziskai - sutriko virskinimas ziauriai, krito imunitetas, kazkaip keistai bere kuna unsure.gif Zodziu menesi laiko su visokiom pasekmem kovojau. Tai tikesim antras bus sekmingas ir visos pasekmes tik teigiamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 13, 14:32)
<p>Blogos naujienos verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif </p><p>Apsivaisino 4is 6, bet jie labai blogos kokybes siandien ir toliau gaarantija nebesivystys, tai net nebus isodinimo verysad.gif verysad.gif </p><p>As nezinau kaip gyvent toliau??? Tikrai siuo metu nezinau...</p>

Labai užjaučiu verysad.gif galbūt Turkija padarytų stebuklą... pagalvokite...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 13, 15:32)
<p>Blogos naujienos verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif </p><p>Apsivaisino 4is 6, bet jie labai blogos kokybes siandien ir toliau gaarantija nebesivystys, tai net nebus isodinimo verysad.gif verysad.gif </p><p>As nezinau kaip gyvent toliau??? Tikrai siuo metu nezinau...</p>

Labai užjaučiu..
Atsakyti

Grange užjaučiu. Bet nepasiduok! Taip sunku,ir tų klausimų ir kaltinimų kyla belenkiek. Bet nereikia nuleisti rankų. Man šį kartą irgi buvo žiauriai apmaudu,bet po to susiėmi ir eini pirmyn. 💪💪

Atsakyti