QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 13, 14:29)
Man antras, norėjau pabandyti antrą ne LT, bet kažkaip vėl susigundžiau čia pabandyti, nes ir pigiau ir be abejo daug patogiau, bet jeigu nepvyks tai tikrai tikiuos pavyks į Turkiją.
Na taip, per pirmą IVF pas mane nemažai ašarų buvo, neįsivaizdavau, kad galėčiau sau leistis vaistus, baisu buvo tie švirkštai, viskas. Na tiesiog neapsakomas stresas ir emociškai daug sunkiau tvarkiausi, atrodė kaip iš vis įmanoma kelis tuos IVF ištverti, o kai susitaikiau kad pirmas nepvyko, apėmė toks azartas kažkoks, atrodo norisi kuo greičiau darytis kitą, jeigu reikės ir dar kitą kad tik pavyktų
Tai labai gerai tave suprantu, ir šiaip nors man šis antras ilgas protokolas, kas gaunasi viskas sunkiau, ilgiau, daug daugiau adatų ir vaistų, ir panašu kad užauginti pavyko mažiau, aš kažkaip visiškai ramiai ir be jokiu streso einu šiuo procesu, dabar tik pradedu jaudintis prieš punkciją...
Tai pas mus su tavim panasiai.
Man irgi antra dare ilga protokola, daugiau vaistu ir tt, bet man lengviau viskas buvo. Kazkaip lyg jau zinojau kaip viskas vyksta. Tiesa man kieki isaugino panasu su trumpu ir su ilgu protokolu (pas mane isvis tos problemos nera, per apziuras visad buvado nuo 6 iki 8 kiekvienoje puseje), bet su ilgu protokolu labiau kontroliavo ju dydi ir galutinai kokybe gavosi geresne (daugiau apsivaisino).
Tik as pati po antrojo bandymo ilgiau gaivinausi grynai fiziskai - sutriko virskinimas ziauriai, krito imunitetas, kazkaip keistai bere kuna
Zodziu menesi laiko su visokiom pasekmem kovojau. Tai tikesim antras bus sekmingas ir visos pasekmes tik teigiamos