Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lunatika @ 2017 02 09, 19:57)
>Labukas! Kur tu buvai dingus? Aš vis pagalvodavau apie tave,kaip kas tau 🤗 vyliausi,kad ne parašai,nes pagaliau pavyko! Deja.</p><p>Aš dariausi visokius tyrimus jau prieš pirmąjį icsi. Dabar pakartojau ir dar kelis pridėjo. Matai man dozę bijo didinti,kad neužbombarduotu ir kad neįvyktų hioerstimuliacija. Už tai šiandien kai pamatė,jog šį kartą iš vis nieko nevyksta,tai įsivaizduoji tą ne jaukią tylą? Ir kitas daktaras kur mane stebina,net nusikeikė. Nes sako juk jauna,mėnesinės OK,tyrimai puikiausi,jokių problemų. Bet nenorėjo užbombarduoti manęs ir nusprendė dabar nutraukti stimuliaciją. Liepė nuo ryt kontraceptines ir po to kai nutrauksiu ir ateis mmm eit tą tyrimą darytis Amh. Bet daktarė kažkaip nelabai sureikšmina šitą tyrimą. Žodžiu sakė jie dar pasitars,apžiūrės viską ir tada nuspręs ar pasilikti prie gonalio ar kitą medicina imti.</p><p>o tau Belle kodėl nepavyko? Kokios problemos? Kaip savijauta?</p>

smile.gif Po antro man atrodo palikau trumpa komentara, kad nepavyko, po to kuri laika nebuvo noro skaitineti tokais temas, reikejo lyg atsijungti. Po to dar sventes visokios, isvaziave buvom, zodziu tongue.gif
Man po antro IVF paskyte Imunini profili (Lt puslapiuose imunograma lyg vadina) ir kraujo nuodugnius trombofilijos (antifosfolopidai, Leyden factor, Protrombina, Homocisteina). Atsiprasau jei vertimas ne visai tikslus, bet kas zino manau aisku .
Siap sake juos skiria dazniausiai kai pripazintas implantavimosi sutrikimas. Mums jis nepripazintas, nes cia skaitosi implantavimosi sutrikimas po 3 nesekmiu, kai embriono kokybe buvo istirta ir jis buvo geros kokybes. Pas mus 2 kartai ir embriona galejo patikrinti tik antrame, pirma karta nesileido. Bet kadangi daugiau pas mus jokiu problemu neranda tai pasiule si tyrima, aisku kai klinika privati tai biski kitaip.
Mane stebina kad AMH tau neakcentuoja, cia visur vienu is pagrindiniu laiko...
Man per pirma gonalio skyre lyg irgi 150, gerai augo tik dydzio labai nevienodo ispunktavo 6. Per antra pradzioj leidausi 150, o po keliu dienu ir apziuros pakele doze irgi iki 225, paskutines dienas leidausi didesne doze, ispunktavo 7, apsivaisino 5.
Papildyta:
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 10, 09:28)
Bet dozės yra 300 ir 225, tikrai gan didelės ir tai tik va po visai nedaug išaugina, ir po pirmo IVF iki natro aš Inofolic gėriau kelis mėn po du pakelius, tačiau nepagerinau rezultato, nors šiiaip visi daktarai labai jau pataria tą Inofolic, kad geriau nei paprastas folis. Mano bėda tai nepratekami kiaušintakiai (tikiuosi tik tokia ), ir aišku amžius...

As pradejau gerti Inofolic atitikmeni prie 3 sav kazkur. Tai nzn kiek cia itakos inositolio, kiek akupunkturos (nes cia 2 nauji dalykai kuriuos pradejau daryt vienu metu beveik) bet praeita cikla mmm atejo savaite anksciau (man sito nebuvo niekad gyvenime) ir VISISKAI be jokio skausmo, o si cikla vaisingos isskyros stebiu jau 5 dienas, normalu budavo 2. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 02 10, 11:15)

As pradejau gerti Inofolic atitikmeni prie 3 sav kazkur. Tai nzn kiek cia itakos inositolio, kiek akupunkturos (nes cia 2 nauji dalykai kuriuos pradejau daryt vienu metu beveik) bet praeita cikla mmm atejo savaite anksciau (man sito nebuvo niekad gyvenime) ir VISISKAI be jokio skausmo,  o si cikla vaisingos isskyros stebiu jau 5 dienas, normalu budavo 2. g.gif

Man akupunktūra niekuomet nepaankstindavo mmm, tačiau, tai yra laai įmanoma, nes sujudina organizmą iš esmės. Man pvz po vieno super intensyvaus masažo pas tailandienę taip pat mmm prasidėjo gerokai anksčiau.
Atsakyti
Sveikos,

Parduodu vaistų likučius:

Crinone 18 vnt. (galioja iki 2019 m.) - 18 Eur
Progestan 9 amp. (galioja iki 2018 m.) - 10 Eur
Estrofem 2 dėžutės (galioja iki 2019 m. pabaigos) - 3 Eur už dėžutę
Folbiol 5 mg likusios 39 tabletės (galioja iki 2018 m.) - dovanoju.

Kam reikia, rašykite a.ž. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 10, 10:21)
Man akupunktūra niekuomet nepaankstindavo mmm, tačiau, tai yra  laai įmanoma, nes sujudina organizmą iš esmės. Man pvz po vieno super intensyvaus masažo pas tailandienę taip pat mmm prasidėjo gerokai anksčiau.

Mano akupunkturistas sake, kad reakcijos labai skirtingos buna. Nes problemos skirtingos ir akupuktura ijungia savireguliacija. Jo manymu gali buti kunas issivale ir pradejo nauja cikla. Bet cia gerai jei reiskia, kad yra reakcija.
Man isvis niekas niekad gyvenime nebuvo mmm paankstine biggrin.gif
Atsakyti

suVejeliu aš po pirmojo iškart dariausi antrąjį. Buvo praėję gal ne pilnai mėnesis. Bet po antro praėjo pora mėnesių. Aš kažkaip šalutinių poveikių nejaučiau,tiesiog psichologiškai sunku... o dabar ir vėl laukti. Aš iš tų tipų žmonių,kurie ne išgali išlaukti..Aš (pagal savo savijautą sakau) kad sunkiausia yra psichologiškai ištverti visą šį procesą,

Is kart negalima darytis , na nera gerai..bent tris ciklus reikia praleisti, kad atisgautum  :4u:  aisku laukimas sunku, bet jei organizmas neatsigaves, tai ir gali buti betikslinis darymas.fiziskai gal nejauti nieko, ale...nors man ir po pirmo sake gali daryt is kart kada jausies, nieko nesake apie laukima, bet mes 6 men laukem. Ir tada pavyke buvo.. bet daugiau buvo kad laukiau tik 2 ciklus ir.negerai buvo..

Dabar nuo paskutinio praejo 7 ciklai... Ilgas tarpas, tai gal bus viskas gerai :)

Ligoninej esu, laukiu punkcijos.☺

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 10, 11:58)
</p><p>Dabar nuo paskutinio praejo 7 ciklai... Ilgas tarpas, tai gal bus viskas gerai smile.gif</p><p></p><p>Ligoninej esu, laukiu punkcijos.☺</p>

Laikykis grange! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 10, 10:58)
Is kart negalima darytis , na nera gerai..bent tris ciklus reikia praleisti, kad atisgautum  4u.gif

Ligoninej esu, laukiu punkcijos.☺</p>

Man aiskino kad tie 3 cia kaip bendra taisykle, bet siaip reikia ziureti i situacija ir tyrimu rezultatus. Pas mane po pirmo ciklas kaip laikrodukas, sekancia cikle vyko teisinga ovuliacija ir tt. Zodziu nesimate jokiu pasekmiu ir tyrimai buvo geri. Todel man sekanti bandyma padare po 2 men. Kitam gal bus 4 ir daugiau, reikia vetinti pacienta.

Laikykis Grange 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

gange laikykis 😇 

Ne man pirmam ispunktavo 4 o antram - 6, bet abu kartus vystėsi iki galo tik 2. Aš irgi esu pasidarius visus tyrimus dėl trombo ir visų kitų. AMH  man jo neskyrė,nes kaip supratau ji pagal kitus tyrimus žiūrėjo,pagal fsh ir t.t. 

Aš irgi žiūriu  kur agopuntura daro netoli manęs arba riflessologia plantare. 

Nors kaip sako mano gyd ,kad čia grynai gamtos reikalas. Kitos nieko negeria(apart folinės ) ir pastoja iš pirmo karto. 

Atsakyti

Perkopijuoju.

Is mano fronto : vaje vaje nervu kainavo siek tiek.. ispunktavo sesis folius, tai dar nebuvo aisku kiek voduj ras kokybisku subrendusiu kiausineliu.

Su maniskio turtu ir nugasdino, sako gali bit nepakankamai, liepe antra kart daryt.nu jo pusvalandzio skirtumu plius visas stresas, tai kas ten gausis gero is antro larto.laukem valanda kol embriologas ateis pasakyt ar atplovus ka rado ir kaip mano reikalai.

Bet rado ir mano visi buvo subrende ir visiems galejo padaryt ISCI.nusprende tai, kad garantuotai apvaisintu geriausi spermiukai, o ne pasirinktinai.

Tai vienas akmenukas nukrito nuo sirdies.dabar aisku laukt pirmadienio kad zinotume ar vislas sekmingai auga..

Man dare tik vietine nejautra.tai buvau atsibudus ir viska sekiau, tik kad nebuvo skausmo, bet buvo skausmas kai dejo ta nzn kaip vadinas kur praplecia, kad galetu nejautra padaryt.jomajo tas tai ziauriai nemaloniai skaudejo  :blink: brr viena min bet truko kaip valanda.o pati punkcija nesijuto nieko tik kutenimas kazkoks..

Ir db neskauda, bet vis dar jauciuos apspangus tokia, keista.taip si kart kitaip, tai dar negaliu eit, kol nesijausiu geriau  :B

Po dalines narkozes atsibudau ir atsipeikejau lengviau nei daabr.

Na bet laiko turim,laukiam.

Atsakyti

[b]Grange [/b]​laikom kumščius dėl pirmadienio! Būtų gerai jeigu visivisi 6 apsivaisintų,tada galėtų užšaldyti 😇😇😇

Viską stebėjai? Eina sau,aš nualpčiau! Dar iki dabar negaliu žiūrėti kai ima kraują.. man skaudžiausias etapas,tai kateterio statymas. Ypač šitas kur buvo! Nerado venos,tau ir riešą dėjo,tai tikrai galvojau nualpsiu,nes po kol surado veną...brrr

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunatika: 10 vasario 2017 - 16:12
QUOTE(Belle @ 2017 02 10, 10:15)
smile.gif  Po antro man atrodo palikau trumpa komentara, kad nepavyko, po to kuri laika nebuvo noro skaitineti tokais temas, reikejo lyg atsijungti. Po to dar sventes visokios, isvaziave buvom, zodziu  tongue.gif
Man po antro IVF paskyte Imunini profili (Lt puslapiuose imunograma lyg vadina) ir kraujo nuodugnius trombofilijos (antifosfolopidai, Leyden factor, Protrombina, Homocisteina). Atsiprasau jei vertimas ne visai tikslus, bet kas zino manau aisku .
Siap sake juos skiria dazniausiai kai pripazintas implantavimosi sutrikimas. Mums jis nepripazintas, nes cia skaitosi implantavimosi sutrikimas po 3 nesekmiu, kai embriono kokybe buvo istirta ir jis buvo geros kokybes. Pas mus 2 kartai ir embriona galejo patikrinti tik antrame, pirma karta nesileido. Bet kadangi daugiau pas mus jokiu problemu neranda tai pasiule si tyrima, aisku kai klinika privati tai biski kitaip.
Mane stebina kad AMH tau neakcentuoja, cia visur vienu is pagrindiniu laiko...
Man per pirma gonalio skyre lyg irgi 150, gerai augo tik dydzio labai nevienodo ispunktavo 6. Per antra pradzioj leidausi 150, o po keliu dienu ir apziuros pakele doze irgi iki 225, paskutines dienas leidausi didesne doze, ispunktavo 7, apsivaisino 5.
Papildyta:

As pradejau gerti Inofolic atitikmeni prie 3 sav kazkur. Tai nzn kiek cia itakos inositolio, kiek akupunkturos (nes cia 2 nauji dalykai kuriuos pradejau daryt vienu metu beveik) bet praeita cikla mmm atejo savaite anksciau (man sito nebuvo niekad gyvenime) ir VISISKAI be jokio skausmo,  o si cikla vaisingos isskyros stebiu jau 5 dienas, normalu budavo 2. g.gif

O saldyti neliko nieko? Po 1 jums dedavo?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 10, 16:53)
<p>Perkopijuoju.
</p><p>Is mano fronto : vaje vaje nervu kainavo siek tiek.. ispunktavo sesis folius, tai dar nebuvo aisku kiek voduj ras kokybisku subrendusiu kiausineliu.</p><p>Su maniskio turtu ir nugasdino, sako gali bit nepakankamai, liepe antra kart daryt.nu jo pusvalandzio skirtumu plius visas stresas, tai kas ten gausis gero is antro larto.laukem valanda kol embriologas ateis pasakyt ar atplovus ka rado ir kaip mano reikalai.</p><p>Bet rado ir mano visi buvo subrende ir visiems galejo padaryt ISCI.nusprende tai, kad garantuotai apvaisintu geriausi spermiukai, o ne pasirinktinai.</p><p>Tai vienas akmenukas nukrito nuo sirdies.dabar aisku laukt pirmadienio kad zinotume ar vislas sekmingai auga..</p><p></p><p>Man dare tik vietine nejautra.tai buvau atsibudus ir viska sekiau, tik kad nebuvo skausmo, bet buvo skausmas kai dejo ta nzn kaip vadinas kur praplecia, kad galetu nejautra padaryt.jomajo tas tai ziauriai nemaloniai skaudejo  blink.gif brr viena min bet truko kaip valanda.o pati punkcija nesijuto nieko tik kutenimas kazkoks..</p><p>Ir db neskauda, bet vis dar jauciuos apspangus tokia, keista.taip si kart kitaip, tai dar negaliu eit, kol nesijausiu geriau  cool.gif</p><p>Po dalines narkozes atsibudau ir atsipeikejau lengviau nei daabr.</p><p>Na bet laiko turim,laukiam.</p>

šaunuolė,atlaikei! Dabar laikysim kumščius, kad kuo daugiau (o dar geriau visi) puikiai augtų! Kada sodins nesakė?
Atsakyti