Po antro man atrodo palikau trumpa komentara, kad nepavyko, po to kuri laika nebuvo noro skaitineti tokais temas, reikejo lyg atsijungti. Po to dar sventes visokios, isvaziave buvom, zodziu
Man po antro IVF paskyte Imunini profili (Lt puslapiuose imunograma lyg vadina) ir kraujo nuodugnius trombofilijos (antifosfolopidai, Leyden factor, Protrombina, Homocisteina). Atsiprasau jei vertimas ne visai tikslus, bet kas zino manau aisku .
Siap sake juos skiria dazniausiai kai pripazintas implantavimosi sutrikimas. Mums jis nepripazintas, nes cia skaitosi implantavimosi sutrikimas po 3 nesekmiu, kai embriono kokybe buvo istirta ir jis buvo geros kokybes. Pas mus 2 kartai ir embriona galejo patikrinti tik antrame, pirma karta nesileido. Bet kadangi daugiau pas mus jokiu problemu neranda tai pasiule si tyrima, aisku kai klinika privati tai biski kitaip.
Mane stebina kad AMH tau neakcentuoja, cia visur vienu is pagrindiniu laiko...
Man per pirma gonalio skyre lyg irgi 150, gerai augo tik dydzio labai nevienodo ispunktavo 6. Per antra pradzioj leidausi 150, o po keliu dienu ir apziuros pakele doze irgi iki 225, paskutines dienas leidausi didesne doze, ispunktavo 7, apsivaisino 5.
Papildyta:
As pradejau gerti Inofolic atitikmeni prie 3 sav kazkur. Tai nzn kiek cia itakos inositolio, kiek akupunkturos (nes cia 2 nauji dalykai kuriuos pradejau daryt vienu metu beveik) bet praeita cikla mmm atejo savaite anksciau (man sito nebuvo niekad gyvenime) ir VISISKAI be jokio skausmo, o si cikla vaisingos isskyros stebiu jau 5 dienas, normalu budavo 2.