Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Labukas merginos. Praeita savaitę buvau pradėjus ruoštis 3 icsi . 6 dienas leidausi ginklai f 150 ui . Šį rytą buvom pirmam echoskope,nu ir ką jūs manot?! Man niekas ne užaugo!!!! Daktarė pati nustebus buvo. Tai padarė pasitarimą,kad vienu žodžiu nukėlė viską balandžiui. Rytoj turiu vėl pradėti gerti kontraceptines iki 26d ir po to per mmmm MH tyrimą darytis. Poto vėl kontraceptines savaitę kažkur ir po to pradėsiu leistis skątinamuosius. Jaučiu man pakeis gonal  f  iki kitus. Sakykit ar jums yra taip buvę? Smagu girdėti geras naujienas lygumu muzika 😍😍

Atsakyti

Lunatika, o jus esate pasidariusi AMH tyrima, ir ar daret kokius nors tyrimus pries pradedant stimuliacija 2cd?

Labukas merginos. Praeita savaitę buvau pradėjus ruoštis 3 icsi . 6 dienas leidausi ginklai f 150 ui . Šį rytą buvom pirmam echoskope,nu ir ką jūs manot?! Man niekas ne užaugo!!!! Daktarė pati nustebus buvo. Tai padarė pasitarimą,kad vienu žodžiu nukėlė viską balandžiui. Rytoj turiu vėl pradėti gerti kontraceptines iki 26d ir po to per mmmm MH tyrimą darytis. Poto vėl kontraceptines savaitę kažkur ir po to pradėsiu leistis skątinamuosius. Jaučiu man pakeis gonal  f  iki kitus. Sakykit ar jums yra taip buvę? Smagu girdėti geras naujienas lygumu muzika 😍😍

Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2017 02 09, 16:28)
<p>Labukas merginos. Praeita savaitę buvau pradėjus ruoštis 3 icsi . 6 dienas leidausi ginklai f 150 ui . Šį rytą buvom pirmam echoskope,nu ir ką jūs manot?! Man niekas ne užaugo!!!! Daktarė pati nustebus buvo. Tai padarė pasitarimą,kad vienu žodžiu nukėlė viską balandžiui. Rytoj turiu vėl pradėti gerti kontraceptines iki 26d ir po to per mmmm MH tyrimą darytis. Poto vėl kontraceptines savaitę kažkur ir po to pradėsiu leistis skątinamuosius. Jaučiu man pakeis gonal  f  iki kitus. Sakykit ar jums yra taip buvę? Smagu girdėti geras naujienas <strong>lygumu muzika 😍😍</strong></p>

Lunatika labas. kaip laikaisi?
O tau nepaskyre jokiu papildomu tyrimu po 2 bandymu? Idomu nes mum abu kartai sutapo beveik, man po paskutinio priskyre visokiu mandru tyrimu (nors nieko ypatingo neatrado bet vistiek). Dabar kita savaite konsultacija ir gal jau spresim del sekancio karto.
Gal tau tiesiog organizmas isseko po tiek kartu is eiles? unsure.gif
As labai jauciau po 2 karto kad buvo vaistu salutiniai poveikiai, sutriko skrandis, imunitetas manau irgi.
Atsakyti

Mano HCG šiandien 118 biggrin.gif

Oo super, graziai paaugo!!

Na man taip nebuvo, antraip, greitai augo.

Bet tau greiciausiai doze netinkamai parinkta, per maza. As pamenu gonali 225 leidaus.

Aisku turi arba keist i kitus arba padidinti doze.

Atsakyti

Tai dabar man šį tyrimą paskyrė. O visus kitus tyrimus nuo pačių smulkiausių iki genetinių esu pasidarius. Man prieš pirmąjį icsi liepė visus pasidaryti. Dabar neturiu po nosimi tyrimų pavadinimų visų,darbe esu. Kai būsiu namuose pabandysiu išversti 😊

Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2017 02 09, 16:28)
<p>Labukas merginos. Praeita savaitę buvau pradėjus ruoštis 3 icsi . 6 dienas leidausi ginklai f 150 ui . Šį rytą buvom pirmam echoskope,nu ir ką jūs manot?! Man niekas ne užaugo!!!! Daktarė pati nustebus buvo. Tai padarė pasitarimą,kad vienu žodžiu nukėlė viską balandžiui. Rytoj turiu vėl pradėti gerti kontraceptines iki 26d ir po to per mmmm MH tyrimą darytis. Poto vėl kontraceptines savaitę kažkur ir po to pradėsiu leistis skątinamuosius. Jaučiu man pakeis gonal  f  iki kitus. Sakykit ar jums yra taip buvę? Smagu girdėti geras naujienas <strong>lygumu muzika 😍😍</strong></p>

Labai užjaučiu dėl nesėkmingų bandymų frusty.gif Tačiau visos mes stiprios ir pasieksim rezultatą. Šiaip kaip merginos ir klausė įdomu koks tavo AMH, ir kaip Belle sako manau kad po dviejų bandymų per organizmą turėjo kirsti normaliai ir gali būti susiję su tuo.
Mano pvz prieš pirmą IVF AMH buvo 1,35. Jam nepvykus dar sekantį ciklą turėjau negimdinį ir iki naujo bandymo teko laukti, valyti ir atsistatinėti 4 mėn. Prieš antrą IVF pasidariau AMH jau buvo nukritęs iki 1,19. Ir jeigu per pirmą išpunktavo 6, tai dabar kitas gydytojas įvertinęs mano situacija pritaikė ilgą protokolą ir tikėjosi tikrai daugiau užauginti, tai ką tu galvoji, man auga tik vos 4…. Ir tai neaišku kaip seksis juos auginti ir kas bus išpunktavus. Tai aš manau, kad labai svarbu tarp IVF visgi yra pertrauka ir atsistatyti maksimaliai, nors žiauriai sunku yra tas laukimas ir petraukos kai jau įsijungi į šį procesą ir atrodo varysiu iki galo kiek reikės kol gausiu rezultatą.
Labai linkiu sėkmės tau ir visoms šiais metais nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2017 02 09, 19:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lygumu_muza" data-cid="71428266" data-time="1486644344"><div><p>Mano HCG šiandien 118 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Oo super, graziai paaugo!!</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lunatika" data-cid="71428540" data-time="1486650521"><div><p>Labukas merginos. Praeita savaitę buvau pradėjus ruoštis 3 icsi . 6 dienas leidausi ginklai f 150 ui . Šį rytą buvom pirmam echoskope,nu ir ką jūs manot?! Man niekas ne užaugo!!!! Daktarė pati nustebus buvo. Tai padarė pasitarimą,kad vienu žodžiu nukėlė viską balandžiui. Rytoj turiu vėl pradėti gerti kontraceptines iki 26d ir po to per mmmm MH tyrimą darytis. Poto vėl kontraceptines savaitę kažkur ir po to pradėsiu leistis skątinamuosius. Jaučiu man pakeis gonal  f  iki kitus. Sakykit ar jums yra taip buvę? Smagu girdėti geras naujienas <strong>lygumu muzika 😍😍</strong></p></div></blockquote><p>Na man taip nebuvo, antraip, greitai augo.</p><p>Bet tau greiciausiai doze netinkamai parinkta, per maza. As pamenu gonali 225 leidaus.</p><p>Aisku turi arba keist i kitus arba padidinti doze.</p>

Man kažkaip gydytojas aiškino, kad su vaistais jie tik augina, ir kontroliuoja augimo procesą, tačiau kiekio, kurį tą ciklą kiaušidės išskiria jie nekontroliuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2017 02 09, 19:27)
<p>Tai dabar man šį tyrimą paskyrė. O visus kitus tyrimus nuo pačių smulkiausių iki genetinių esu pasidarius. Man prieš pirmąjį icsi liepė visus pasidaryti. Dabar neturiu po nosimi tyrimų pavadinimų visų,darbe esu. Kai būsiu namuose pabandysiu išversti 😊</p>

4u.gif
Parasyk idomumo delei, palyginti. Man dabar jau pasake, kad istyre viska, kas imanoma.
Papildyta:
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 09, 19:32)
Ir jeigu per pirmą išpunktavo 6, tai dabar kitas gydytojas įvertinęs mano situacija pritaikė ilgą protokolą ir tikėjosi tikrai daugiau užauginti, tai ką tu galvoji, man auga tik vos 4…. Ir tai neaišku kaip seksis juos auginti ir kas bus išpunktavus.

Man atvirksciai per antra su ilgu protokolu uzaugino ir ispunktavo daugiau. Vistiek kievienas organizmas kitoks. Nors ne tiek kiekyje net skirtumas, bet kad augo labiau vienodi pagal dydi.
Man del protokolu ir gytytoja sake, kad kartais nzn kodel vienas organizmas i viena geriau reaguoja kitas i kita.
Bet atsigauti reikia tikrai, as menesi po 2 IVF tikrai jauciau pozymius.
Atsakyti

Lunatika labas. kaip laikaisi?
O tau nepaskyre jokiu papildomu tyrimu po 2 bandymu? Idomu nes mum abu kartai sutapo beveik, man po paskutinio priskyre visokiu mandru tyrimu (nors nieko ypatingo neatrado bet vistiek). Dabar kita savaite konsultacija ir gal jau spresim del sekancio karto.
Gal tau tiesiog organizmas isseko po tiek kartu is eiles? unsure.gif
As labai jauciau po 2 karto kad buvo vaistu salutiniai poveikiai, sutriko skrandis, imunitetas manau irgi.

Labukas! Kur tu buvai dingus? Aš vis pagalvodavau apie tave,kaip kas tau 🤗 vyliausi,kad ne parašai,nes pagaliau pavyko! Deja.

Aš dariausi visokius tyrimus jau prieš pirmąjį icsi. Dabar pakartojau ir dar kelis pridėjo. Matai man dozę bijo didinti,kad neužbombarduotu ir kad neįvyktų hioerstimuliacija. Už tai šiandien kai pamatė,jog šį kartą iš vis nieko nevyksta,tai įsivaizduoji tą ne jaukią tylą? Ir kitas daktaras kur mane stebina,net nusikeikė. Nes sako juk jauna,mėnesinės OK,tyrimai puikiausi,jokių problemų. Bet nenorėjo užbombarduoti manęs ir nusprendė dabar nutraukti stimuliaciją. Liepė nuo ryt kontraceptines ir po to kai nutrauksiu ir ateis mmm eit tą tyrimą darytis Amh. Bet daktarė kažkaip nelabai sureikšmina šitą tyrimą. Žodžiu sakė jie dar pasitars,apžiūrės viską ir tada nuspręs ar pasilikti prie gonalio ar kitą medicina imti.

o tau Belle kodėl nepavyko? Kokios problemos? Kaip savijauta?

Atsakyti

Lunatika,

o tai kaip per kitus icsi buvo,kiek augo?kad bijo hyper?gal tau policistines? Gal tiesiog dar nera atsako i vaistus,man kaip policistukei po 5dienu naudojimo nebuna atsako,o dar po 3-4 d vos ne hiper

Atsakyti

Lunatika,

o tai kaip per kitus icsi buvo,kiek augo?kad bijo hyper?gal tau policistines? Gal tiesiog dar nera atsako i vaistus,man kaip policistukei po 5dienu naudojimo nebuna atsako,o dar po 3-4 d vos ne hiper

Per kitus irgi ne labai augo. Pavyzdžiui antrojo icsi metu paskutiniame minitoraže rode: dešiniame-6 kairiame 4. O per pirma : dešiniame 4 kairiame 3.  Nebuvo daug,bet kaip jie sako,kad nežinia kaip gali sureaguoti,nes esu jauna,ovuliacija vyksta ir t.t. sakė yra buvę atvejų,kuomet moterims neaugo,padidino dozę ir ir hyper iškart išvarė. Mano ta pagrindinė daktarė,tai nenori manęs užbombarduoti tomis dozėmis. Aš nežinau net ką galvoti. Jie kažkaip ramiai man aiškino,o mane nervas ėmė,ir vis "kodėl?" "Kodėl?" Nes fsh tyrimas normose,nu viskas normose,bet neatsako mano organizmas į stimuliaciją. Dabar nusipirkau dar toki papildą inofolic combi ten su myo-inositoliu d-chiro-inositoliu plius folinė rūgštis. Žiūrėsim... o tu kaip? Kokioje situacijoje randi esi? 😊

Atsakyti

suVejeliu aš po pirmojo iškart dariausi antrąjį. Buvo praėję gal ne pilnai mėnesis. Bet po antro praėjo pora mėnesių. Aš kažkaip šalutinių poveikių nejaučiau,tiesiog psichologiškai sunku... o dabar ir vėl laukti. Aš iš tų tipų žmonių,kurie ne išgali išlaukti... bet ką padarysi. Žiūrėsim kaip šį kartą bus,nes jau bus praėję beveik 5 mėnesiai. Ma daktarė sakė,kad galiman daryti tipo vieną ir paskui kitą,bet neištisai žinoma. Aš (pagal savo savijautą sakau) kad sunkiausia yra psichologiškai ištverti visą šį procesą,ypač tas dvi laukimo savaites ,kai stogas čiuožia nuo nežinios,juodai.

o tu kurioje klinikoje daraisi? Pas jus kokios problemos?💛

Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2017 02 09, 22:31)
<p><strong>suVejeliu </strong>aš po pirmojo iškart dariausi antrąjį. Buvo praėję gal ne pilnai mėnesis. Bet po antro praėjo pora mėnesių. Aš kažkaip šalutinių poveikių nejaučiau,tiesiog psichologiškai sunku... o dabar ir vėl laukti. Aš iš tų tipų žmonių,kurie ne išgali išlaukti... bet ką padarysi. Žiūrėsim kaip šį kartą bus,nes jau bus praėję beveik 5 mėnesiai. Ma daktarė sakė,kad galiman daryti tipo vieną ir paskui kitą,bet neištisai žinoma. Aš (pagal savo savijautą sakau) kad sunkiausia yra psichologiškai ištverti visą šį procesą,ypač tas dvi laukimo savaites ,kai stogas čiuožia nuo nežinios,juodai.
</p><p>o tu kurioje klinikoje daraisi? Pas jus kokios problemos?💛</p>

Aš Vilniuje pirmas VK, dabar Santaruose. Bet labai keistai kad netiria AMH. Mano aišku atveju kaip tik amžius, nes toli gražu visai ne jauna biggrin.gif
Bet dozės yra 300 ir 225, tikrai gan didelės ir tai tik va po visai nedaug išaugina, ir po pirmo IVF iki natro aš Inofolic gėriau kelis mėn po du pakelius, tačiau nepagerinau rezultato, nors šiiaip visi daktarai labai jau pataria tą Inofolic, kad geriau nei paprastas folis. Mano bėda tai nepratekami kiaušintakiai (tikiuosi tik tokia ), ir aišku amžius...
Atsakyti