Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Kaip manot ryt ne per anksti pasikartoti Hcg? Bus 12 dpį, pirmą dariausi vakar - 10 dpį. Taip norisi žinot, kad jis ten auga ir bujoja. Ar dar luktert iki 13-14d?
Atsakyti

Man sake kita karta skirts vos ne "del visa ko". Visus papildomus tyrimus padare, kresejimo, homocisteino, trombofiliju ir tt, viskas gerai bet yra pora rodikliu tokiu ant ribos. Tai mano daktare sake, kad kitam bandymui skirtu skystinancius, nes tai nera agresyvi terapija ir tikrai nepakenks.

supratau. nu pasiklausiu ka jie man sakys. nes jei nepraktikuoja to, tai ir neduos, o pati gert tai nzn ar galiu taip. na ne visur noriu savivaliaut.

Gavau prg atsakymą 136,000 nmol/l

Normos:
I trimestras 35.0 - 141.0

Tai čia viskas gerai sakyčiau?

na tai super tavo prg geras, tai reiskias pasisavina pakankamai. 

ryt kartosi hcg? 

as siandien leidziuos pregnyl. patvirtino, kad penktadieni punkcija. prasides nervatriopke dabar... 

beje, nugara kazkaip maziau skauda. kai skambino ta supervizere ar kaip cia pavadint ja, na kur seka visa reikala, bet ne gydytoja, tai sako sesele sake kad minejau apie nugara, sako cia del stimuliacijos, bet pas mane hyper nera,. nei kraujas, nei echo rode pozymius. gal koki nerva uzspaude kiausides. 

sako po punkcijos turetu praeit. 

Atsakyti

Pasikartok ryt HCG, matysi ar pasidvigubino :4u:​ 

Kaip manot ryt ne per anksti pasikartoti Hcg? Bus 12 dpį, pirmą dariausi vakar - 10 dpį. Taip norisi žinot, kad jis ten auga ir bujoja. Ar dar luktert iki 13-14d?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Famili: 08 vasario 2017 - 19:46
QUOTE(grange @ 2017 02 08, 20:26)
</p></div></blockquote><p>na tai super tavo prg geras, tai reiskias pasisavina pakankamai. </p><p>ryt kartosi hcg? </p><p></p><p>as siandien leidziuos pregnyl. patvirtino, kad penktadieni punkcija. prasides <em>nervatriopke</em> dabar... </p><p>beje, nugara kazkaip maziau skauda. kai skambino ta supervizere ar kaip cia pavadint ja, na kur seka visa reikala, bet ne gydytoja, tai sako sesele sake kad minejau apie nugara, sako cia del stimuliacijos, bet pas mane hyper nera,. nei kraujas, nei echo rode pozymius. gal koki nerva uzspaude kiausides. </p><p>sako po punkcijos turetu praeit. </p>

Aš galvoju, kad ryt smile.gif
O kaip su derlium pas tave, auga gerai? Su ta nugara, visko gali būti, mano kardiologė sakė, kad leidžiami hormonai kartais net ir suaktyvina visai kitas bėdas.. Pažiūrėk, jei negerės, gali kokį lengvą masažiuką pasidaryk, ar pašildyk kokiu kompresiuku nekenksmingu.. gal išsivaikščios.. gal atleis..
Atsakyti

O kaip su derlium pas tave, auga gerai? Su ta nugara, visko gali būti, mano kardiologė sakė, kad leidžiami hormonai kartais net ir suaktyvina visai kitas bėdas.. Pažiūrėk, jei negerės, gali kokį lengvą masažiuką pasidaryk, ar pašildyk kokiu kompresiuku nekenksmingu.. gal išsivaikščios.. gal atleis..

lauksim graziu skaiciuku ryt!

o derlius. nu auga bet kaip niekad nepaklausiau kiek priskaiciavo  :blink:  nu maciau kad skaiciavo, lygtais keturi buvo jau gero dydzio, kiti mazesni, tai nzn kiek aisku priaugs. na viska penktadieni po punkcijos,tikiuos, zinosiu. 

siuo metu nugara geriau tfu tfu. gal nebebus blogiau, nes jau ir nebesileisiu kitu vaistu tik pregnyli sianakt.

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 08, 10:10)
<p>Pagre, o kada tavo atsakymai ? angel_not.gif </p><p></p><p>Beje, ar nugaros skausmas gali buti hyper pozymis??😶 Skaitau visaip, sako del padidejusiu kiausidziu cia gali but.</p><p>Nuo vakar toks ikyrus skausmas nugaroj tai nesuprantu nuo ko cia, niekada neturejau.nieko kitu pozymiu nera tik tas skausmas.siandien pasakiau sesutei, bet aisku ji ne gyd sako gal ir gali but.. paeme krauja gal is to matys daugiau.po galais reikoa man cia dar to paskutiniu kartu. cool.gif </p>

Sveika, siandien mano ats buvo, jau pasidalinau TR temuteje wub.gif

Nugaros skausmas tikrai gali buti del stimuliacijos ir padidejusiu kiausidziu, jei ne hyper, viskas praeis po punkcijos ar kelios dienos po jos, kai kiausides aprims mirksiukas.gif

Sekmes tau per punkcija, kuo daugiau geru ir meiliu kiausialasciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 08, 19:50)

Laikau kumscius uz tavo kleckiuka ir hcg skaiciukus! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 08 vasario 2017 - 21:31
Laikau kumscius uz tavo kleckiuka ir hcg skaiciukus!  wub.gif

Ačiū! pagre, tavo HCG puikus! Laikyk jį stipriai smile.gif
Atsakyti

Sveika, siandien mano ats buvo, jau pasidalinau TR temuteje wub.gif

Nugaros skausmas tikrai gali buti del stimuliacijos ir padidejusiu kiausidziu, jei ne hyper, viskas praeis po punkcijos ar kelios dienos po jos, kai kiausides aprims mirksiukas.gif

Sekmes tau per punkcija, kuo daugiau geru ir meiliu kiausialasciu 4u.gif

Aha..jau paskaiciau pirma..super! Sveikinuu :wub: nors ir ne toj pacioj temoj, bet vistiek ta pati praejom.ner blogiau tai tikiuos aprims po savairgalio nugara.

Et kaip tikiuos, kad tos geros zinios nenutruks si men.

Mano men gale gimtadienis, tai butu pati paciausia viso gyvenimo dovana tureti II ant testo. :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 08, 22:00)
</p></div></blockquote><p>Aha..jau paskaiciau pirma..super! Sveikinuu wub.gif nors ir ne toj pacioj temoj, bet vistiek ta pati praejom.ner blogiau tai tikiuos aprims po savairgalio nugara.</p><p>Et kaip tikiuos, kad tos geros zinios nenutruks si men.
</p><p>Mano men gale gimtadienis, tai butu pati paciausia viso gyvenimo dovana tureti II ant testo. wub.gif​ </p><p></p>

Manau sis kelias mus visas suvienija, tai dziaugiames uz kiekvienos mergaites sekme, nesvarbu kur tie stebuklai vyksta, svarbiausia, kad ju butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2017 02 09, 12:06)
Manau sis kelias mus visas suvienija, tai dziaugiames uz kiekvienos mergaites sekme, nesvarbu kur tie stebuklai vyksta, svarbiausia, kad ju butu  wub.gif

Būtent! Aš ilgai dvejojau prieš čia užsiregistruojant, tačiau dabar - džiaugiuosi, nes visi padrasinimai / patarimai iš dar labiau patyrusių ar einančių kartu šiuo sunkiu keliu - geriausias vaistas! 4u.gif

Mano HCG šiandien 118 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 08, 19:26)
<p>supratau. nu pasiklausiu ka jie man sakys. nes jei nepraktikuoja to, tai ir neduos, o pati gert tai nzn ar galiu taip. na ne visur noriu savivaliaut.

Savivaliauti gal ir nereikia g.gif net nzn.
Mano atveju as sutinku su mano gydytoja, kad tegu paskiria del visa ko, nors tiesioginiu priezasciu nera, bet pakenkti nepakenks, o padeti gali.
Isvis tai uzsisakiau dar naturaliu papildu, kaip naturalaus aspirino sakykim (is augalo is kurio isgaunamas tas aspirinas). Jei yra koks kraujo rodiklis prie aukstesnes ribos tai pagerti nepakenks unsure.gif

QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 21:33)
Sveika, siandien mano ats buvo, jau pasidalinau TR temuteje  wub.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(Pagre @ 2017 02 09, 11:06)
Manau sis kelias mus visas suvienija, tai dziaugiames uz kiekvienos mergaites sekme, nesvarbu kur tie stebuklai vyksta, svarbiausia, kad ju butu  wub.gif

Kaip graziai pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 09, 14:45)

Mano HCG šiandien 118  biggrin.gif

Puiku!!!! bigsmile.gif labai graziai dideja! wub.gif
Atsakyti