Man po punkcijos buvo traaaaagiskas nugaros skausmas. Net pasiverst negalėjau. Pradžiog galvojau, gal per narkozę "nugulėjau", bet po to susiejau jį su perpūtimu (nes dieną prieš, pas kardiologą echo metu gulėjau po kondicionieriumi)... dėjau kompresus, pipirinius pleistrus, per porą dienų praėjo. Tai net nežinau...
Tiesa, aš jį naudoju vakare, prieš einant gult. Bandysiu kažkiek pajudėt, po namus pavaikščiot. O dėl dozės didinimo, kaži, ar nereikia tokiu atveju gydytojai pranešt, kad ją padidinau? Bijau labai savigydos, bet ir pati skaičiau, kad mergaitės kai kurios po du naudoja..
nu jo gi tikrai, pamenu kai rasei. as manau kad cia man tikrai nuo sito. nes tas skausmas toks idomus. ne tai kad negaliu kentet, bet taip nervina. kai sedziu ar vaikstau gal ir geriau.
nu tikiuos praeis. jei ka prasysiuos dar vienos echo pries punkcija. nezinau kada ji bus dar, siand turi paskambint.
del crinone. na suprantu, kad nesinori savivaliaut, ir tik tu pati turi nusprest ar klausyt vidinio balso ar cia musu bet prg toks dalykas, kad jo nepadauginsi, ir geriau kad butu daugiau, nei kad truktu. pasisalina su slapimu, jei jo per daug. bet jei nenori taip, pasikonsultuok su gyd. ka ji sakys.
BET.. kaip darant IVF nepasake is kart pasidaryt prg, tai jau man cia siek tiek minusas gydytojos, nes tai dalis proceduros. Siaip jau...