Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Man po punkcijos buvo traaaaagiskas nugaros skausmas. Net pasiverst negalėjau. Pradžiog galvojau, gal per narkozę "nugulėjau", bet po to susiejau jį su perpūtimu (nes dieną prieš, pas kardiologą echo metu gulėjau po kondicionieriumi)... dėjau kompresus, pipirinius pleistrus, per porą dienų praėjo. Tai net nežinau...

Tiesa, aš jį naudoju vakare, prieš einant gult. Bandysiu kažkiek pajudėt, po namus pavaikščiot. O dėl dozės didinimo, kaži, ar nereikia tokiu atveju gydytojai pranešt, kad ją padidinau? Bijau labai savigydos, bet ir pati skaičiau, kad mergaitės kai kurios po du naudoja..

nu jo gi tikrai, pamenu kai rasei. as manau kad cia man tikrai nuo sito. nes tas skausmas toks idomus. ne tai kad negaliu kentet, bet taip nervina. kai sedziu ar vaikstau gal ir geriau.

nu tikiuos praeis. jei ka prasysiuos dar vienos echo pries punkcija. nezinau kada ji bus dar, siand turi paskambint. 

del crinone. na suprantu, kad nesinori savivaliaut, ir tik tu pati turi nusprest ar klausyt vidinio balso ar cia musu  :daktaras  bet prg toks dalykas, kad jo nepadauginsi, ir geriau kad butu daugiau, nei kad truktu. pasisalina su slapimu, jei jo per daug. bet jei nenori taip, pasikonsultuok su gyd. ka ji sakys. 

BET.. kaip darant IVF nepasake is kart pasidaryt prg, tai jau man cia siek tiek minusas gydytojos, nes tai dalis proceduros. Siaip jau...

Atsakyti
Aš prg dariausi tik prieš pradedant IVF. Ačiū už patarimus, užtad ir mėtausi dabar pirmyn-atgal, ką daryt. Rodos ir kraują noriu pasidaryt, bet jei jis ne viską parodo, ar yra koks tiklsas? Na bet, jei kraujyje, pvz., jis geras - tada ramu, o jei kardinaliai mažas, tada būtų normali priežastis jai pasakambinti ir pasiteirauti. O kai tau didino dozę, buvo koks nepasisavinimas? Iškrisdavo lauk, ar kraujas rodė?
Atsakyti
Lygumy_muza, PRG niekada nebus per daug, gali drąsiai didinti normą, čia juk ne vaistas, o hormonas, reikalingas nėštumu palaikyti. Visas perteklius pasišalina.
PRG tyrimą skiria tikrai ne visi. Turkai jo išvis neskiria, kol nemato reikalo, BAK'e irgi neskiria. Bet jei tau neramu, gali padidaryti, o kol pasidarysi, naudok bent 2 Crinone.
JUDĖJIMAS PO CRINONE YRA BŪTINAS! Jokių gulėjimų! 🖒😊
Atsakyti

Turkai jo išvis neskiria, kol nemato reikalo, BAK'e irgi neskiria. 

o jo? turkai irgi ne, galvojau kad skiria. tai kazkas naujo tada, buvau isitikinus kitaip  :sleep: 

kramune, tu turkijoj dareis kaip suprantu (beje super  :wub: ) o po visko visoms be isimties skiria krauja skystinancius? as nepasiklausiau savo sios gyd kaip sitoj klinikoj, bet man ne karto neskyre, sako nera reikalo, bet kaip girdziu, daug kas gauna tai ir galvoju kaip kitur, ar cia kaip standartiskai, ar tik toms, kas turi polinki ..

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 08, 14:29)
o po visko visoms be isimties skiria krauja skystinancius? as nepasiklausiau savo sios gyd kaip sitoj klinikoj, bet man ne karto neskyre, sako nera reikalo, bet kaip girdziu, daug kas gauna tai ir galvoju kaip kitur, ar cia kaip standartiskai, ar tik toms, kas turi polinki ..</p>

Man sake kita karta skirts vos ne "del visa ko". Visus papildomus tyrimus padare, kresejimo, homocisteino, trombofiliju ir tt, viskas gerai bet yra pora rodikliu tokiu ant ribos. Tai mano daktare sake, kad kitam bandymui skirtu skystinancius, nes tai nera agresyvi terapija ir tikrai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 08, 15:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kramune" data-cid="71425318" data-time="1486551363"><div><p>Turkai jo išvis neskiria, kol nemato reikalo, BAK'e irgi neskiria. </p></div></blockquote><p>o jo? turkai irgi ne, galvojau kad skiria. tai kazkas naujo tada, buvau isitikinus kitaip  sleep.gif </p><p></p><p>kramune, tu turkijoj dareis kaip suprantu (beje super  wub.gif ) o po visko visoms be isimties skiria krauja skystinancius? as nepasiklausiau savo sios gyd kaip sitoj klinikoj, bet man ne karto neskyre, sako nera reikalo, bet kaip girdziu, daug kas gauna tai ir galvoju kaip kitur, ar cia kaip standartiskai, ar tik toms, kas turi polinki ..</p>

Man dėl krešėjimo jokių tyrimų nedarė, bet fraxipariną išrašė po punkcijos. Dar turėsiu leistis iki vasario galo (po to eisiu pas gyd. ir pasakys kaip toliau)

O tai jei Crinone ryt isidesiu ryte, ar galiu paankstinti vakarinį? Nes aš jį deduosi tik 22:30, tad jei noriu gaut 12 val tarpą, tektų paankstinti. O kiek laiko vartoti 2? Kaip po to numažinti reikės dozę? Palaipsniui?
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 08, 16:59)
Man dėl krešėjimo jokių tyrimų nedarė, bet fraxipariną išrašė po punkcijos. Dar turėsiu leistis iki vasario galo (po to eisiu pas gyd. ir pasakys kaip toliau)

O tai jei Crinone ryt isidesiu ryte, ar galiu paankstinti vakarinį? Nes aš jį deduosi tik 22:30, tad jei noriu gaut 12 val tarpą, tektų paankstinti. O kiek laiko vartoti 2? Kaip po to numažinti reikės dozę? Palaipsniui?

As deduosi 8 ryto ir 20 vakaro. priklausomai kokiu laiku nori, po 1 valanda ankstink vakarini ir atitinkamai dek rytini, kad butu 12 val skirtumas, kol prieisi prie tau reikiamo laiko. Valandos skirtumas pereinant prie tau reikiamo tikrai nieko neitakos mirksiukas.gif

BUTINAI PAJUDEK bent 15 min isidejus Crinone, jokio gulejimo!! rolleyes.gif

As dabar irgi po transferio ir mano prg yra 33,1, kaip ir normose, bet prie zemutines ribos. As susiskambinau su gysytoja K., man ji liepe toliau 2 crinone detis ir papildomai leistis po viena ampule kas diena, nes geriau prg palaikyti aukstesni.

Nors musu turkai irgi nelabai kreipia demesio i prg, sako svarbiausia hcg, bet as turejusi skaudzios patirties su prg, tai geriau nerizikuosiu.

Tau taip pat nerekomenduocia rizikuoti su zemesniu hcg ir zemesniu prg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 08, 17:59)

Aišku, gali 4u.gif čia ne antibiotikai i tikrai nereikalingas idealiai tikslus liko tarpas. Aš deduosi vieną ryte,vieną vakare,kol dar tvarkausi, kad pajudėčiau. Tikrai neskaičiuoju valandų 4u.gif

Pritariu Pagrei,i PRG gali nežiūrėti per padidinimo stiklą,jei daugiau viskas ok. Bet pas tave jei mažokas ir hcg, ir prg, aš ne tik kad antrą pridėčiau, bet pakeisčiau į leidžiamą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2017 02 08, 15:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kramune" data-cid="71425318" data-time="1486551363"><div><p>Turkai jo išvis neskiria, kol nemato reikalo, BAK'e irgi neskiria. </p></div></blockquote><p>o jo? turkai irgi ne, galvojau kad skiria. tai kazkas naujo tada, buvau isitikinus kitaip  sleep.gif </p><p></p><p>kramune, tu turkijoj dareis kaip suprantu (beje super  wub.gif ) o po visko visoms be isimties skiria krauja skystinancius? as nepasiklausiau savo sios gyd kaip sitoj klinikoj, bet man ne karto neskyre, sako nera reikalo, bet kaip girdziu, daug kas gauna tai ir galvoju kaip kitur, ar cia kaip standartiskai, ar tik toms, kas turi polinki ..</p>

Taip taip,turkai neskiria išvis prg tyrimo, nebent yra būtinas atskirais atvejais 4u.gif man aną kartą skyrė aspiriną,nors kraujas labai geras pas mane. Jį skiria norint išvengt AFS rizikos. Aš gėriau tik pradžioj, paskui pati nutraukiau, nes jaučiausi puikiai ir nemačiau prasmės 9 mėn.savęs nuodyt vaistais 😊 turkai pradžioj skyrė, o paskui sakė tartis su nėštumą prižiūrinčiu gyd.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 08 vasario 2017 - 17:28
Gavau prg atsakymą 136,000 nmol/l

Normos:
I trimestras 35.0 - 141.0

Tai čia viskas gerai sakyčiau?
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 08, 17:41)

Normos:

Tavo PRG tiesiog puikus mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 18:45)
Tavo PRG tiesiog puikus  mirksiukas.gif

good.gif Na tai puiku, matyt galiu likti su vienu Crinone kol kas (pasikartosiu tyrimą po kurio laiko) ir bandysiu pajudėt, kaip mergaitės sako po susipurškimo
sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 08, 17:41)

Normos:

bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti