Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 07, 20:54)
Aš pati nuėjau pasidaryt Hcg, nes po visų transferių gydytoja sakė pasidaryt jį 10-11dpį ir jai paskambinti, nes ji dabar atostogose. Aš ir toliau vartoju po 1 Crinone (kaip ir po punkcijos), bet girdėjau, kad kraujyje jo ir nerodo..taip pat fraxiparine, bromokriptiną (jo dozę sumažino šiek tiek).
Gydė man tik paskyrė vizitą po trijų savaičių, nebent kažkas blogiau - tada turiu pasiskambinti.

Hcg pakartotiną galvoju pasidaryti poryt.

Tai ką dabar su tuo prg daryt? Aš gal tiesiog rytoj nueisiu ir pasidarysiu.

tai crinone yra progesteronas. tai kad rodo, kitaip kaip gali žinot, ar netrūksta?
jei darysi hcg poryt tai pasidaryk ir prg tuo pat metu, nes dabar ryt dėl prg ir gal nelabai verta, bet naudok kiek liepė crinone.na aišku tu pati turi nuspręst, jei nori.. bet jei nieko nesakė, tai gal ir palauk, o poryt jau ir hcg bus normaliai padidėjęs ir tada prg bus atitinkamai aukštesnis.
Atsakyti

QUOTE(grange @ 2017 02 07, 23:13)
tai crinone yra progesteronas. tai kad rodo, kitaip kaip gali žinot, ar netrūksta?
jei darysi hcg poryt tai pasidaryk ir prg tuo pat metu, nes dabar ryt dėl prg ir gal nelabai verta, bet naudok kiek liepė crinone.na aišku tu pati turi nuspręst, jei nori.. bet jei nieko nesakė, tai gal ir palauk, o poryt jau ir hcg bus normaliai padidėjęs ir tada prg bus atitinkamai aukštesnis.

Mergaitės rašė, kad jis kitaip nei leidžiamas, kadangi tiesiai į vidų eina, jo kraujas nerodo. Gal yra tiksliau žinančių?
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 07, 20:27)
Grange, Labai laikau už tave kumščius.

O mano Hcg 10dpį (sodino 3d. embrioną ir 5 d blastutę)  36,100.

Labai smagios žinios, pas ką ir ką darėtės?
Labai linkiu kad viskas dabar sėkmingai klotusi ir HCG augtų kaip ant mielių. bigsmile.gif
Atsakyti
Northway, IVF + ICSI.

Dėkui už palaikymą.
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 07, 22:28)
Northway, IVF + ICSI.

Dėkui už palaikymą.

o pirmas IVF? Aš dabar antro procese, tai su naujom viltim irgi smile.gif
Atsakyti
Taip pirmas... užtad dėl visko dabar neramu, net ir dėl to prg kai užklausė grange sustresavau dabar

Sėkmės, suVejeliu! Geros savijautos, o svarbiausia - rezultato!
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 07, 22:34)
Taip pirmas... užtad dėl visko dabar neramu, net ir dėl to prg kai užklausė grange sustresavau dabar

Sėkmės, suVejeliu! Geros savijautos, o svarbiausia - rezultato!

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
ehm nu dėl to prg . nestresuok šiaip jau, aš galvojau, kad visur be išimties daro kartu su hcg, na nes mes jo negaminam po ivf procedūrų , kitaip nei natūr.

o dėl nepasisavinimo, man atrodo nelabai tiesa, kitaip kam daro tada tyrimus? ir jei mato, kad per maža, tai skiria didesnes dozes, na arba leidžiamo reikia tada.
aš pvz naudojau tris kart dienoj, ir jei būtų mažėjęs, sakė reiks dar ir ketvirtą kart dėtis. na bet daugiau sakė gerai, tai nereikėjo, 12 sav berots pradėju po dvi, ir iki 14 tada po vieną ir baigiau. nors man sakė nutraukt iš kart 12, bet kartais nėra gerai..
Atsakyti
Ačiū už info. Aš ryt pasidarysiu, jei bus blogas atsakymas paskambinsiu gydytojai

Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 07, 23:16)
Ačiū už info. Aš ryt pasidarysiu, jei bus blogas atsakymas paskambinsiu gydytojai

Sveikute,

Visu pirma nenusimink, nes gal dar tikrai cia tik blastute kabinosi, o jai dar kaip suprantu ner 10dpi, nes tu skaiciuoji nuo pirmo embrionuko 4u.gif

Antra, butinai naudok 2 crinone 12 val skirtumu ir isidejus pavaiksciok aktyviau apie 15 minuciu (LT man liepe 10-15 min paguleti isidejus blink.gif ).

As nezinau kodel LT skiria 1 crinone, kai jo veikimas yra 12 val, bet as pati ta patyriau darydamasi IVF LT, nes ir man skire 1 pradzioj, taciau to neuzteko ir gydytojos komentaras paskui buvo nei sioks nei toks.

Nebijok Crinone ir dek 2, nes tikrai nepadauginsi, kadangi pas mus po IVF ar FET nebelieka geltonkunio, o neesant jam ner is kur gamintis PRG.

Del kraujo ir prg santykio, turkai taip pat nerekomenduoja kreipti demesio i kraujo tyrimus, nes sako, kad Crinone veikia vietiskai ir jo viso kraujas nerodo..., leidziama jie skiria tik jei prasideda kraujavimas, o suvaldzius kraujavima liepia pereiti prie Crinone vel.... bet kad vieno Crinone permazai, tai faktas.... ax.gif

Del pavaiksciojimo ir judejimo po Crinone isidejimo - tai svarbu, nes Crinone veikia per mazaji dubeni ir kai vaisktai gerini kraujotaka, kas padeda geriau ir greiciau pasisavinti PRG is Crinone gelio.

Didziausios tau sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pagre: 08 vasario 2017 - 10:03

Pagre, o kada tavo atsakymai ? :angel_not: 

Beje, ar nugaros skausmas gali buti hyper pozymis??😶 Skaitau visaip, sako del padidejusiu kiausidziu cia gali but.

Nuo vakar toks ikyrus skausmas nugaroj tai nesuprantu nuo ko cia, niekada neturejau.nieko kitu pozymiu nera tik tas skausmas.siandien pasakiau sesutei, bet aisku ji ne gyd sako gal ir gali but.. paeme krauja gal is to matys daugiau.po galais reikoa man cia dar to paskutiniu kartu. :B​ 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 08, 11:10)
<p>Pagre, o kada tavo atsakymai ? angel_not.gif </p><p></p><p>Beje, ar nugaros skausmas gali buti hyper pozymis??😶 Skaitau visaip, sako del padidejusiu kiausidziu cia gali but.</p><p>Nuo vakar toks ikyrus skausmas nugaroj tai nesuprantu nuo ko cia, niekada neturejau.nieko kitu pozymiu nera tik tas skausmas.siandien pasakiau sesutei, bet aisku ji ne gyd sako gal ir gali but.. paeme krauja gal is to matys daugiau.po galais reikoa man cia dar to paskutiniu kartu. cool.gif​ </p>

Man po punkcijos buvo traaaaagiskas nugaros skausmas. Net pasiverst negalėjau. Pradžiog galvojau, gal per narkozę "nugulėjau", bet po to susiejau jį su perpūtimu (nes dieną prieš, pas kardiologą echo metu gulėjau po kondicionieriumi)... dėjau kompresus, pipirinius pleistrus, per porą dienų praėjo. Tai net nežinau...
Papildyta:
QUOTE(Pagre @ 2017 02 08, 11:00)
Sveikute,

Visu pirma nenusimink, nes gal dar tikrai cia tik blastute kabinosi, o jai dar kaip suprantu ner 10dpi, nes tu skaiciuoji nuo pirmo embrionuko  4u.gif

Taip, aš skaičiavau nuo pirmojo. Ryt pasikartosiu.

Aš šiandien užklausiau klinikoje sesutės dėl prg įsisavinimo. Ji sakė, kad nepasisavinimas pasirodytų per kraujavimą ar jo iškritimą iš makšties, na dar gali būti pilvo skausmai.

Tiesa, aš jį naudoju vakare, prieš einant gult. Bandysiu kažkiek pajudėt, po namus pavaikščiot. O dėl dozės didinimo, kaži, ar nereikia tokiu atveju gydytojai pranešt, kad ją padidinau? Bijau labai savigydos, bet ir pati skaičiau, kad mergaitės kai kurios po du naudoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lygumu_muza: 08 vasario 2017 - 11:35