Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Ir dat turint omenyje, kad į šią kainą įeina "hetčingas", ICSI ir dar kažkokia procedūra - tai visai  :super: vaistams ir vienu ir kitu atveju buvo ~730-750€. Reikalingi 5-6 vizitai (nuo pradžių iki įsodinimo). Bet linkiu, kad tau tikrai to neprireiktų :victory2: ir į Belstogę važiuotum tik kaip turistė :mirksiukas:

labai labai tikiuos.. aciu ;)

mane ne kaina gasdino nuo pat pradziu, bet laikas kiek ten reikia isbut. mes abu dirbam vienam darbe, tai dar tas sunkiau, ir tada jau reiktu pasakyt ka mes darom, nes taip atostogu pasiimt men neseitu. nebent tik vaziuot paskutines dvi sav o pries tai tik atvykt . na matysim, nenoriu galvot, ir sukt galvos dabar. nereiks  :angel_not: 

beje, mano punkcija greiciausiai nusimato penktadieni arba sestadieni...

siandien buvau echo ir pasirodo mano foliai gan gerai uzaugo ir jau beveik pasiruose, dar ryt patikrins hormonus ir bus aisku. 

man tai atrodo per greit siek tiek.. nors is kitos puses pagalvojus,siandien 9CD jei punkcija penkt bus 12 CD arba 13 CD. tai kaip ir beveik panasu. mano ciklas apie 30 dienu, tai Ov panasiai ir vyksta. 

klausiau sesutes ar normalu, sako tavo organizmas gerai sureagavo.. nezinau gerai ar negerai bet pasirode kad per greit gal. ir foliu nemazai vienoj, tai gal bus kas gero ir. zinoma, ne kiekybe, o kokybe lemia..ale labai tikiuos, kad uzaugs kas ir liks saldymui. privalo likt. 

vienoj kiausidej tik 3, bet toj visada maziau, nes endo turejau. 

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2017 02 07, 17:41)
<p>Norėjau tik papildyti tai ką parašė Alison. Mums irgi pavyko Bocian klinikoje Lenkijoje iš 2-ro karto. Taip pat dvyniai. Dėl tų 6 kiaušialąsčių.. jeigu pirmas IVF nesekmingas, ir jei nebuvo ko šaldyti, kito bandymo metų galima apvaisinti daugiau, net jei tau nėra 35 m. Mums buvo pritaikytą šitą išimtis. Kalbant apie kainas, tai ir pirmas (trumpas protokolas) ir antras (ilgas protokolas) su vaistais, kelionės išlaidomis, konsultacijomis, tyrimais kainavo ~2500€. Mūsų problemą PKS. </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alison" data-cid="71423148" data-time="1486475675">
<div>
<p> Bocian Lenkijoje yra apribojimas kiausialasciu iki 35 metu, galima apvaisinti tik 6, kitas uzsaldyti, pliusai: tikrai pigiau nei visur, prieziura zymiai geresne, kraujo tyrimai kas kart pries paskiriant kita doze. Siuo metu laukiames dvynuku ir dar saldyta blastute turime Bocian klinikoje. </p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

Kainavo 2900 eur, VK. nes dare IVF plius ICSI. Nebuvo ka saldyti, nes kaip sake tai is 4 ( 4 isaugo 5iu dienu) viena buvo gera, kuria idejo, o su kitomis buvo kazkas prastai, todel nerekomendavo net saldyt. Buvo trumpas protokolas, 13 kiausialasciu, 2 diena liko 8, 5 diena 4.
Atsakyti
QUOTE(IloonaVi @ 2017 02 07, 19:00)
Kainavo 2900 eur, VK. nes dare IVF plius ICSI. Nebuvo ka saldyti, nes kaip sake tai is 4 ( 4 isaugo 5iu dienu) viena buvo gera, kuria idejo, o su kitomis  buvo kazkas prastai, todel nerekomendavo net saldyt. Buvo trumpas protokolas, 13 kiausialasciu, 2 diena liko 8, 5 diena 4.

Hm..kazkaip keistai mazai sumokejote blink.gif As VK vien uz tyrimus, konsultacijas isleidau kruva pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alison @ 2017 02 07, 19:26)
Hm..kazkaip keistai mazai sumokejote  blink.gif  As VK vien uz tyrimus, konsultacijas isleidau kruva pinigu  biggrin.gif

Mums paprastas IVF VK su visais apsilankymais ir vaistais kainavo apie 2400, be tyrimu
Atsakyti
QUOTE(suVejeliu @ 2017 02 06, 22:38)
Sveika Belle,

Ar jums nepavyko su antru IVF?  angel_sadangel.gif
Siaip kazkaip daug aktyvesnis TD forumas, ten merginos ir apie genetinius tyrimus daugiau maciau bendrauja, as pati akupunkturos taip ir neprisiruosiau, bet drauge ejo 2men iki IVF po 2k per savaite, o kita mergaite rase kad netgi pacioje klinikoje NW lankesi ir akupunkturoje viso proceso metu

Sveika 4u.gif
Nepavyko.
Po nepavykusio padare man papildomus genetenius tyrimus, imuniteto profili, kraujo (trombofilijas visaokias ir pan), gimdos biopsija. Keli rodikliai taip "ant ribos" bet nieko rimto. Imunitetas vien 2 IVF paveiktas turi buti. Vakar daktares tiesiai paklausiau, ar ji remiantis patirtimi ir pan, mano, kad tie nukrypimai gali buti neimplantavimosi priezastimi, tai ji man pasake, kad jos nuomone tikrai ne. Taip ir gyvenam toliau, su kaip ir nenustatyta priezastim. unsure.gif
Pradejau eiti i akupunktura tai reikia dar palaukti, bet mano nuomone daro tikrai kazka, nes yra kuno reakciju kuriu kitaip nelabai pasiskinciau g.gif
Kita savaite man konsultacija kitoje klinikoje (mes darem privaciai o dabar priejo valdiska eile), tai turesiu kito gydytojo nuomone siuo klausimu.
O gal galima paklausti koks tas TD forumas? ax.gif as nelabai aktyvi forumiete ax.gif
Jau radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 07 vasario 2017 - 19:53
QUOTE(Alison @ 2017 02 07, 21:26)
Hm..kazkaip keistai mazai sumokejote  blink.gif  As VK vien uz tyrimus, konsultacijas isleidau kruva pinigu  biggrin.gif

Aš VK už paprastą IVF sumokėjau apie 7500 lt su visais vaistais ;) trys už vieno kainą gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 07, 19:27)
beje, mano punkcija greiciausiai nusimato penktadieni arba sestadieni...</p><p>. </p>

Grange, Labai laikau už tave kumščius.

O mano Hcg 10dpį (sodino 3d. embrioną ir 5 d blastutę) 36,100.
Atsakyti

Tai blastocistos mažiau gaunasi dpį? 

O mano Hcg 10dpį (sodino 3d. embrioną ir 5 d blastutę) 36,100.

Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 07, 19:27)

O mano Hcg 10dpį (sodino 3d. embrioną ir 5 d blastutę)  36,100.

4u.gif ačiū.

galvojau apie tave koks rezultatas, nes nepasirodei dieną..
bet taigi nėra blogas, kur entuziazmas smile.gif gal kiek žemokas, bet greičiausiai vienas tvirtinasi, ir dar anksti. po 2 dienų padidės. mirksiukas.gif kiek prg?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 07 vasario 2017 - 21:36
QUOTE(grange @ 2017 02 07, 22:35)
4u.gif  ačiū.

galvojau apie tave koks rezultatas, nes nepasirodei dieną..
bet taigi nėra blogas, gal kiek žemokas, bet greičiausiai vienas tvirtinasi, ir dar anksti. po 2 dienų padidės.  mirksiukas.gif  kiek prg?

Entuziazmas yra, Nukrito akmuo. Tačiau viskas dar taip trapu, tad baisu džiaugtis.

Dėl prg..Nežinau, man neskyrė jokių daugiau tyrimų, susiskambinau su gydytoja, toliau reikia vartoti visus vaistus iki vizito. O paprastai skiria prg tyrimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lygumu_muza: 07 vasario 2017 - 21:38
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 07, 20:37)
Entuziazmas yra, Nukrito akmuo. Tačiau viskas dar taip trapu, tad baisu džiaugtis.

Dėl prg..Nežinau, man neskyrė jokių daugiau tyrimų, susiskambinau su gydytoja, toliau reikia vartoti visus vaistus iki vizito. O paprastai skiria prg tyrimą?

na taip, dar viskas taip trapu, dar duok kelias dieneles, viskas bus gerai wub.gif bet tai faina, ledai pralaužti

pparastai po IVF visada turi daryt HCG ir PRG tyrimus, nes dabar juk naudoji papildomai kažkurį progesteroną,tai turi pažiūrėt ar netrūksta. vieas iš persileidimo ar nesivystimo priežasčių jei per žemas prg. manau, kad darė, tik nesakė, jei neklausei rezultatų.
kada dabar darys sekantį HCG? kai darys užklausk apie prg. nes jei vdrug labai žemas, taigi turi didinti dozes naudojimo.
Atsakyti
Aš pati nuėjau pasidaryt Hcg, nes po visų transferių gydytoja sakė pasidaryt jį 10-11dpį ir jai paskambinti, nes ji dabar atostogose. Aš ir toliau vartoju po 1 Crinone (kaip ir po punkcijos), bet girdėjau, kad kraujyje jo ir nerodo..taip pat fraxiparine, bromokriptiną (jo dozę sumažino šiek tiek).
Gydė man tik paskyrė vizitą po trijų savaičių, nebent kažkas blogiau - tada turiu pasiskambinti.

Hcg pakartotiną galvoju pasidaryti poryt.

Tai ką dabar su tuo prg daryt? Aš gal tiesiog rytoj nueisiu ir pasidarysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lygumu_muza: 07 vasario 2017 - 21:55