Ir dat turint omenyje, kad į šią kainą įeina "hetčingas", ICSI ir dar kažkokia procedūra - tai visai vaistams ir vienu ir kitu atveju buvo ~730-750€. Reikalingi 5-6 vizitai (nuo pradžių iki įsodinimo). Bet linkiu, kad tau tikrai to neprireiktų ir į Belstogę važiuotum tik kaip turistė
labai labai tikiuos.. aciu ;)
mane ne kaina gasdino nuo pat pradziu, bet laikas kiek ten reikia isbut. mes abu dirbam vienam darbe, tai dar tas sunkiau, ir tada jau reiktu pasakyt ka mes darom, nes taip atostogu pasiimt men neseitu. nebent tik vaziuot paskutines dvi sav o pries tai tik atvykt . na matysim, nenoriu galvot, ir sukt galvos dabar. nereiks
beje, mano punkcija greiciausiai nusimato penktadieni arba sestadieni...
siandien buvau echo ir pasirodo mano foliai gan gerai uzaugo ir jau beveik pasiruose, dar ryt patikrins hormonus ir bus aisku.
man tai atrodo per greit siek tiek.. nors is kitos puses pagalvojus,siandien 9CD jei punkcija penkt bus 12 CD arba 13 CD. tai kaip ir beveik panasu. mano ciklas apie 30 dienu, tai Ov panasiai ir vyksta.
klausiau sesutes ar normalu, sako tavo organizmas gerai sureagavo.. nezinau gerai ar negerai bet pasirode kad per greit gal. ir foliu nemazai vienoj, tai gal bus kas gero ir. zinoma, ne kiekybe, o kokybe lemia..ale labai tikiuos, kad uzaugs kas ir liks saldymui. privalo likt.
vienoj kiausidej tik 3, bet toj visada maziau, nes endo turejau.