Esu Ilona, man 25 metai. Vakar buvo darytas HCG tyrimas po pirmojo IVF, nepasisekes, net nesikabino. VK pas U. Buvo ideti 2 embrionai, 2 ir 5 dienu. Is viso buvo 13 kiausialasciu, 4 dalijosi gerai, bet neliko ko saldyt nes sake buvo negeros. Musu problema yra prasta spermos kokybe Oligospermija. Neprarandu vilties, po 3 men bandysiu vel.... Labai tikiuosi... Gal patartumete kur geriau IVF daryt? Gal LV?
Sveika Ilona,
Labai suprantu tave dėl apmaudo nepvykus pirmajam, bet esat labai labai jauna ir tikrai pasieksite rezultato. Darosi mergaitės visur, tiek Lietuvoj įvairiose klinikose, tiek Lenkijoje, Latvijoje ar Turkijoje ir kiekviena galbūt patartį iš savo patirties, bet manau pasiskaitinėjusi forumuose, pasidomėjusi klinikomis pati turi atsirinkti, galbūt pas kelis į konsultacijas nuvažiuoti ir atsirinkti kur norėtum tęsti, kadangi turi dabar šiek tiek laiko, tam jį ir išnaudok. Aš pirmąjį dariausi VK pas V, dabar antrajį bandau Santaruose, kol kas neturiu jokių nusiskundimų bet rezultato irgi dar neturiu, tai viskas procese, labai tikiuosi kad pavyks šį kartą