Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Justutee istatymas dar greit neisigalios nes klinikos turi susitvarkyti begales dokumenti issiimti licenzijas iki balandzio men bet sake tai neimanoma per toki trumpa laika

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruziukas1: 03 vasario 2017 - 14:04
Sveikos mergaites - su tokiu klausimu aš 4u.gif
ar galit pasakyti kam daroma gimdos nuotrauka jei žiūrint ultragarsu sakoma, jog gleivinė gera.

ir kitas klausimas - ar gali būti "gimda subliuškusi, tarsi joje nebūtų deguonies?"
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Gintaleo @ 2017 02 03, 14:03)
Sveikos mergaites - su tokiu klausimu aš  4u.gif
ar galit pasakyti kam daroma gimdos nuotrauka jei žiūrint ultragarsu sakoma, jog gleivinė gera.

ir kitas klausimas - ar gali būti "gimda subliuškusi, tarsi joje nebūtų deguonies?"
Ačiū

darant gimdos nuotrauką mato daug daugiau nei gleivinę 4u.gif
vien echoskopu pvz nematys ar kiaušintakiai pratekami, o po GN gali pasakyt daugiau, dar kokioj pozicijoj yra gimda, na užsilenkus ar dar kaip ten būna.
žodžiu tikslesnis ir patikimesnis tyrimas.

dėl subliuškusios gimdos tai nelabai suprantu.. unsure.gif gal kai nepastojus (palyginus su nėščiosios gimda) ji turi kitokia formą, na ir yra mažesnė, neišburkus, nėra storos gleivinės, gal tą turi omeny...?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 04, 16:42)
darant gimdos nuotrauką mato daug daugiau nei gleivinę  4u.gif
vien echoskopu pvz nematys ar kiaušintakiai pratekami, o po GN gali pasakyt daugiau, dar kokioj pozicijoj yra gimda, na užsilenkus ar dar kaip ten būna.
žodžiu tikslesnis ir patikimesnis tyrimas.

dėl subliuškusios gimdos tai nelabai suprantu..  unsure.gif gal kai nepastojus (palyginus su nėščiosios gimda) ji turi kitokia formą, na ir yra mažesnė, neišburkus, nėra storos gleivinės, gal tą turi omeny...?

Nzn ir as,galvoju gal merginos ka zinos siuo kl.
Vistiek aciu😀
Atsakyti

Kaip jauties? Kada tau hcg paskirtas?

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 06, 18:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lygumu_muza" data-cid="71409192" data-time="1485982979"></blockquote><p></p><p>Kaip jauties? Kada tau hcg paskirtas?</p><p></p>

Ačiū, jaučiuos gerai. 5-6 dpį buvo diegliukai žemai pilve, dabar vis pamaudžia kaip prieš mmm. 7dpį pasidariau NT - buvo neigiamas. Kraują darysiuos rytoj, bus 10dpį (nuo 3d. embrioniuko, bastutę įsodino 5d, tad gydytoja Hcg rekomendavo darytis 11dpį, bet jau ryt nueisiu). Labai bijau, kad neigiamas, o šaldytų neturim..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pasidalinkit panos- ar kas vaiksto i akupunktura, butent del vaisingumo problemos, ir kokie ispudziai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 02 06, 19:13)
Sveikos 4u.gif
Pasidalinkit panos- ar kas vaiksto i akupunktura, butent del vaisingumo problemos, ir kokie ispudziai? 4u.gif

Aš ir mano vyras vaikščiojom. Daugiau info rastumėt Netradicinių gydymo metodų temoje!
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 06, 18:22)
Aš ir mano vyras vaikščiojom. Daugiau info rastumėt Netradicinių gydymo metodų temoje!

Aciu! Einu ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 02 06, 16:44)
Ačiū, jaučiuos gerai. 5-6 dpį buvo diegliukai žemai pilve, dabar vis pamaudžia kaip prieš mmm. 7dpį pasidariau NT - buvo neigiamas. Kraują darysiuos rytoj, bus 10dpį (nuo 3d. embrioniuko, bastutę įsodino 5d, tad gydytoja Hcg rekomendavo darytis 11dpį, bet jau ryt nueisiu). Labai bijau, kad neigiamas, o šaldytų neturim..

na diegliukai gal gerą reiškė. NT testui dar anksti buvo, 7 dpį. bent jau 9 DPĮ reiktų palaukt 4u.gif kraujas,aišku, parodys viską tiksliau, nt ne visada 100patikimi taip anksti. laikau kumščius, reiikia šioj temoj gerų žinių ledus pralaužt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2017 02 06, 18:13)
Sveikos 4u.gif

Sveika Belle,

Ar jums nepavyko su antru IVF? angel_sadangel.gif
Siaip kazkaip daug aktyvesnis TD forumas, ten merginos ir apie genetinius tyrimus daugiau maciau bendrauja, as pati akupunkturos taip ir neprisiruosiau, bet drauge ejo 2men iki IVF po 2k per savaite, o kita mergaite rase kad netgi pacioje klinikoje NW lankesi ir akupunkturoje viso proceso metu
Atsakyti
Sveikos ! esu naujoke supermamuose. Noriu pagaut pagalbos ranka smile.gif

Esu Ilona, man 25 metai. Vakar buvo darytas HCG tyrimas po pirmojo IVF, nepasisekes, net nesikabino. VK pas U. Buvo ideti 2 embrionai, 2 ir 5 dienu. Is viso buvo 13 kiausialasciu, 4 dalijosi gerai, bet neliko ko saldyt nes sake buvo negeros. Musu problema yra prasta spermos kokybe Oligospermija. Neprarandu vilties, po 3 men bandysiu vel.... Labai tikiuosi... Gal patartumete kur geriau IVF daryt? Gal LV?
Atsakyti