Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Mano organizmas visaip reaguodavo į hormonus. Ir jautresnė krūtine buvo, ir paskaudėdavo, ir pabrinkus buvo. Žodžiu visos būsenos - manau normalu. Nes ne vitaminus gi geri/leidies stimuliacijos metu.

BaltosSnaigės, 31 Sau 2017 - 06:29, parašė:

Tiesa, i jums skaudedavo krūtinę stimuliacijos metu (ta prasme dar iki punkcijos)? 
Man kazkodel ne pilva maudžią, bet krūtine skauda.. Ar ne nuo progesterono ją turėtų skaudėti ?   :)
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 31, 20:59)
tai o ką daryt, kai noras didesnis už bet ką.. ir eini į priekį..
tai jau taip tikiuos labai, kad šis bus paskutinis, gana. jau tiek prisikentėjau..

grange, mes su tavim likimo drauges, mano istorija irgi labai liudna, linkiu kad sitas ivf butu paskutinis ir sekmingas nestuke.gif
Atsakyti
Mergynos turiu klausimeli, kaip elgetes po ivf isodinimo? Gal kiek kvailas klausimas bet tiesiog idomu.
Papildyta:
QUOTE(Natasukas @ 2017 02 01, 11:10)
Mergynos turiu klausimeli, kaip elgetes po ivf isodinimo? Gal kiek kvailas klausimas bet tiesiog idomu.

Rytoj vaziuoju pas gyd. Ziuresim gleivine sodinsiu snaigutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natasukas: 01 vasario 2017 - 11:11

panikuojam dvi savaites  :D  :daktaras 

o jei rimtai, ka turi omeny? fizini veiksmus ar ka?

Atsakyti
Aš dabar esu po įsodinimo, kadangi turiu galimybę laisvai derinti darbo grafiką, per daug nedirbu, t.y. didžiają dalį laiko būnų namuose, einu pasivaikščiot nes po stimuliacijų jaučiausi ne kaip, tai apsidovanojau. O dabar savijauta, nors ir gera, bet pavargstu laabai greit. Žodžiu lepinuosi, valgau (keistai sušėliojo hormonai, valgau keistus derinius...) ir tinginiauju. Noriu atsigaut po baisaus, streso kupino proceso ir procedūrų..

Papildyta:
QUOTE(grange @ 2017 02 01, 12:17)

>panikuojam dvi savaites  biggrin.gif 

UOj kaip taikliai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lygumu_muza: 01 vasario 2017 - 11:21
Sveikos, gal kam reik papildų OvaBoost-kiaušialąsčių kokybei? parduodu 2 nepraimtus buteliukus. Kaina už abu būtų 45 eurai. Rašykit az.
Atsakyti

Gyvenam toliau :D aišku be alkoholio, be cigarečių (jei tie dalykai buvo iki IVF)  :P ir nekilnojant sunkumų. Vaikščioti būtina. Embrionas niekur neiškris, tokia jau gimdos forma ir savybė  :4u: 

Papildyta:
Rytoj vaziuoju pas gyd. Ziuresim gleivine sodinsiu snaigutes.

Atsakyti
Laba diena 4u.gif Esu visiskai atitrukusi nuo IVF kelio,bet vis ji prisimenu...Kazkaip idomu pasidare kaip dabar yra lietuvoj su tuo pagalbinio apvaisinimo istatymu? tai jei gerai suprantu nuo siandien jis turetu isigalioti?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 02 01, 11:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Natasukas" data-cid="71407139" data-time="1485940398"><div><p>Mergynos turiu klausimeli, kaip elgetes po ivf isodinimo? Gal kiek kvailas klausimas bet tiesiog idomu.

</p></div></blockquote><p>panikuojam dvi savaites  biggrin.gif  doctor.gif </p><p>o jei rimtai, ka turi omeny? fizini veiksmus ar ka?</p>

Panikuoju ir as. 2 sav.iki ir 2 sav po.😊 butent turejau omeny ar pagulit diena dvi ar tuoj pat prie darbu? As TAI po. 1mo.ivf gulėjau 2 d išpūstas pilas buvo kaip balionas ir skaiudejo lb.
Atsakyti
QUOTE(Natasukas @ 2017 02 01, 23:51)
Panikuoju ir as. 2 sav.iki ir 2 sav po.😊 butent turejau omeny ar pagulit diena dvi ar tuoj pat prie darbu? As TAI po. 1mo.ivf gulėjau 2 d išpūstas pilas buvo kaip balionas ir skaiudejo lb.

Aš vadovaujuosi ta nuomone, kad reikia klausyt kūno.. kadangi silpnai jaučiausi, tai ir gulinėjau, be to ir emocinė būsena buvo bloga. O dar... aš nepratus gert skysčiu, tai pirmom dienom tooooks iššūkis buvo, kad ojojojoj... ne namuose būčiau neišgyvenus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lygumu_muza: 01 vasario 2017 - 23:03
Pirma diena po ivf pagulineju, o po to tiesiog gyvenu ramiau. Vasarą ant saulės karštos vengiu būti. Visad geriu daug skysčių ir vartoju daug baltymų.
Atsakyti
Sveikos.

Klausiau atitinkamoje temoje bet paklausiu ir cia jei galima. ax.gif
Kam po nepavykusiu IVF dare imuninius+genetinius (papildomus) tyrimus.

Man padare, bendrai visi rodikliai normoje/geri isskyrus kelis kur man klausimus kelia:

rezultatai-
TH1/TH2
ratio TNFalfa IL-10 - 3,397, norma 13,2-30,6
ratio IFNgamma:IL-10 - 0,822 norma 5,8-20,5
Visur info apie tai kaip numusti siuos rodiklius, o pas mane jie labai zemi... unsure.gif

CD56 - 29%, norma 8-20 %
NKT cells CD3+CD56+ - 19%, norma iki 13%.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 03 vasario 2017 - 10:51