Merginos, ar gali būti per stora gimdos gleivinė? Suprantu būna per plona, o kaip del per storos ? Kokia jums buvo gleivine IVF metu ( įsodinimo metu, ar siaip per vizitus kai matuodavo) ?
Mano buvo storesnė, berods ~17-18mm. Po įsodinimo prisiskaičiau visokių nuomonių rusaičių forumuose, kad geriausia iki 13 ar 14. Oficialios informacijos neradau, bet visvien susinervinau bet pasirodo viskas ok, įsitvirtino
Merginos, ar gali būti per stora gimdos gleivinė? Suprantu būna per plona, o kaip del per storos ? Kokia jums buvo gleivine IVF metu ( įsodinimo metu, ar siaip per vizitus kai matuodavo) ?
Tiesa, i jums skaudedavo krūtinę stimuliacijos metu (ta prasme dar iki punkcijos)?
Man kazkodel ne pilva maudžią, bet krūtine skauda.. Ar ne nuo progesterono ją turėtų skaudėti ?
jei labai stora ir negerai..
as nebepamenu kokia mano buvo bet jauciu apie 15 mm gal 17 max.
Tiesa, i jums skaudedavo krūtinę stimuliacijos metu (ta prasme dar iki punkcijos)?
Man kazkodel ne pilva maudžią, bet krūtine skauda.. Ar ne nuo progesterono ją turėtų skaudėti ?
man asmeniskai neskaudejo visai, tik buvo jautri. bet cia jau pastojus tas jautrumas atsirado jei neklystu.
o kokiais tu stimuliuojies dabar?
mes gavom leidima pradet.. taigi siandien pirmas duris
Grange, laikau kumščius!
Aciu ;) 😇
O tu jau su dviem PUPo.?
Aš nežinau, kas yra PUP embrioniukai pilve? Taip jau du pas mane! pradžioj įdėjo embrioną o po to ir blastutę, deja, šaldyt neturim ką, nes kiti nebeišsivystė... keista, kad blastutė išaugo ne iš to l.gero, iš gero.
Aš nežinau, kas yra PUP embrioniukai pilve? Taip jau du pas mane! pradžioj įdėjo embrioną o po to ir blastutę, deja, šaldyt neturim ką, nes visi nebeišsivystė... keista, kad blastutė išaugo ne iš to l.gero, iš gero.
PUPO - cia daznai vartojamas terminas "pregnant untill proven otherwise" taigi busi PUPO iki kol patvirtins ;)
Tai dabar augink sekmingai, abu ar bent viena jatau dabar tik beliela kantriai laukt.. o kartais tai jau buna is pradziu atrodantys idealiai.veliau gali vystytis prasciau, nezinosi cia jau.
Manuoju sekmingu atveju buvo 6 ir 8 lasteliu su fragmentacija, tam prastesniam nedave daug sansu, bet va eme ir prisitvirtino abu..sekanciais kartais turejom ir geresnes kokybes,bet va nepavyko.
Tai labai idomu kaip bus dabar, nesu turejus balstuciu, tai labai tikiuos..tik musu atveju jei bus blasto, tai sodins viena, na bent taip siulo gyd.du tik jei bus prastesnes kokybes...
Bijau pasekmiu, tai nzn kaip reiks apsisprest jei bus galimybe rinktis.
Koks sansas, kad nutiks vel kazkas nezinau, bet negaliu rizikuot per daug..
Ačiū už paaiškinimą
Aš aišku, mąsčiau, kad gal reikėjo šaldyt embrioniukus, o ne augint, bet reikia leist sprest tiem, kas išmano. Gal taip ir geriau. Kadangi kai atėjau, savijauta buvo gera, įsodino tą stipruolį.
O kelintas čia tavo IVF?
Dabar jau nebegalvok kaip butu jeigu butu, jei jauties gerai, tai gal ir praejo ir nebebus symptomu..
Man sestas
tai o ką daryt, kai noras didesnis už bet ką.. ir eini į priekį..
tai jau taip tikiuos labai, kad šis bus paskutinis, gana. jau tiek prisikentėjau..