Tiesa, sesutė sakė, nesistebėt, jei po įsodinimo ir į ligoninę teks atsigult..
Skysciai yra primoji pagalba Hyper atveju ir ju bandyk isgerti dabar po 2 litrus. Tikrai geriau jausiesi.
Del kitos dallies, tai as tyliu ir susaudyti tokia sesute, kuri pasako, kad nesistebeti, kad I ligonine pateksi po isodinimo.
Jei as teisingai suprantu tu cia LT dariasi IVF, bet noriu pasidalinti su tavim patirtim, nes turejau IVF ir LT, ir TR, ir abiem atvejais buvo Hyper.
LT man dejo nepaisant hyper ir nieko neisejo...nezinau ar del hyper ar del dar velniai zino ko, bet kabinosi ir pabego. O dejo 2 dienu embriona ir paskui dar blastocista. Savijauta buvo labai prasta, vos pajudejau, paskui pagerejo, kai viskas praejo ir issivale. Net nezinau kokia savijauta butu buvusi toliau jeigu butu vystesis nestumas viena gine paskui pakomentavo, kad pilnai galejo buti, kad Hyper itakojo nestumo baigti...nzn kiek tame tiesos, bet yra kaip yra.
TR, man iskart pries stimuliacija nustate hyper rizika ir pasake, kad ka gaus viska uzsaldys ir pailsejusi atvaziuosiu. Po punkcijos ir po apziuros neisleido iskart namo, stebejo kelias dienas ir galiausiai liepe praleisti du ciklus (nors seip buna uztenka vieno) ir ant trecio vaziuoti snaiguciu.
As labai atsiprasau jei prigaasdinau, tikrai nenoriu, bet mane LT neatsakingumas ir moters sveikatos netausojimas zudo.... o tas pasakymas, kad saldyti embrionai blogesnes kokybes, as manau yra nesamone, kuria sako pateisindami savo labes bloga darba...kodel pvz uzsienio gerose klinikose fresh ir frozen reitingai nesiskiria...
Linkiu pirmiausia saugoti save, kad ir koki sprendima priimsite su gydytoja