Merginos, atleiskit, jei neaktualu, bet pasiūlysiu radau namų vaistinėlėje užsilikusias dvi "porcijas" Crinone gelio. Man jis Atnešė didžiausią stebuklą, gal padės ir Jums? ;) mielai padovanočiau. Veiksmas Vilniuje. Parašykite AŽ, nes temos neseku sveikatos visoms, stiprybės ir sėkmės! :*
Lygumu Muza- viskas bus gerai! Laikom kumstukus ir laukiam geru ziniu
O as dabar galviju, gal visgi man buvo hyper? Nes as ir po punkcijos ir po sodinimo jauciau labai nemalonu pojuti, spaude kaire puse. Nors sodinimo metu nieko nemate ir po to kai man ten pradejo viskas salintis buvo labai dideli skausmai, net iki priimamojo keliavau ir biuleteni gavau su poilsio rezimu, nes cistu buvo...
Gal jau kuri zinot kaip ten yra su finansavimu ivf?
Dezutes uzpakuotos, naujos.
Vaistukai visa laika saugiai laikomi saldytuve. Pirkau vaistukus sau, bet pasikeite planai ir ju man nebereikia. Parduodu daug pigiau nei LT (po 100 Eur).
Gal kam reikia?
Rasikyte i asmenine zinute.
Linkiu kuo greiciau pagauti savo laime
</p><p></p><p>O as dabar galviju, gal visgi man buvo hyper? Nes as ir po punkcijos ir po sodinimo jauciau labai nemalonu pojuti, spaude kaire puse. Nors sodinimo metu nieko nemate ir po to kai man ten pradejo viskas salintis buvo labai dideli skausmai, net iki priimamojo keliavau ir biuleteni gavau su poilsio rezimu, nes cistu buvo... </p><p></p><p></p><p>Gal jau kuri zinot kaip ten yra su finansavimu ivf? </p>
Aciu, crazy bee.
Kiek girdejau, klinikos dabar pateikineja dokumentus, o kadangi ten popierizmų daug, tai dar truputį užtruks, bet sako, iki vasaros gal jau bus...
O tau estradiolio netyrė, kai tokie pojūčiai buvo? Be abejo, čia galėjo ir tiesiog stresinė situacija, reakcija į vaistus susidėt..
O man prie viso džiaugsmo, vakar tragiškai skaudėt nugarą pradėjo, naktį aimanavau, kai verstis reikėjo. galvojau, gal per punkcija nusigulėjo, ir tik dabar prisiminiau, kad diena prieš, kai važiavau tikrinti skaudančios širdies ir dusulio, kol darė echo, viršuj pūtė (tiesiai man į šoną) šalto oro kondicionierius.. tai matyt perpūtė..menkas malonumas, nei pasisukt nei judėt normliai. Apsivyniojus kompresu guliu
O man prie viso džiaugsmo, vakar tragiškai skaudėt nugarą pradėjo, naktį aimanavau, kai verstis reikėjo. galvojau, gal per punkcija nusigulėjo, ir tik dabar prisiminiau, kad diena prieš, kai važiavau tikrinti skaudančios širdies ir dusulio, kol darė echo, viršuj pūtė (tiesiai man į šoną) šalto oro kondicionierius.. tai matyt perpūtė..menkas malonumas, nei pasisukt nei judėt normliai. Apsivyniojus kompresu guliu
Nugaros skausmai buna budingi hyper stimuliacija. Jei yra bent menkiausia hyper stimuliacijos rizika, geriau atideti transferi ir daryti fet, nes jei ivyktu nestumas, jis galetu tik paastrinti hyper.
Lygumu_muza- nieko man netyre, sake gali skaudeti nuo punkcijos. Nes man sekancia diena po jos prasidejo skausmai, as net skambinau ir klausiau ar normalu, nes be nuskausminamuju niekaip neisbuvau.
As jau susibalamutijau, o kada tu ovitreli leidaisi? Nes man nuo jo labai skaudejo. Kaip kokie saremiai butu buve. Ir dusulys kankino. Tai gydyyojai kai pasakiau, tai sake, kad negali buti (nors merginu patirtis sako ka kita) jog nuo ovitrele, gal persalau. Bet veliau man jokiu pozymiu nepasireiske.
žinai, gali būti ir nuo to, bet gali būt ir nuo hyper vienas iš požymių, būtinai pasakyk gyd.
ir beje, koks rezultatas, kiek stipruolių turit?
Aš ovitrelį leidausi pirmadienį (trečiadienį darė punkciją). Po jo nieko ypatingo nepajutau (net gi gerai jaučiaus), dar iki jo man buvo blogai. Labai stresavau, tad nuvažiavau pas kardiologą. Ištyrė širdį, krutinės ląstą, žiūrėjo ar nesikaupia kokie skysčiai ar nepermušinėja, viskas buvo ok. Labai didelė tikimybė, kad streso padarinys. Ginei sakiau apie dusulį, širdies skausmus. Ir kadangi buvo užmatyta apie 20 foliu, gydytoja liepė pasidaryt estradiolį. Buvo apie 12 000. Punkciją paskyrė.
Grange, Išpunktavo tik 10 (kodėl tik tiek nesupratau, po narkozes buvau . embriologė sakė, kad iš tų dešimt, kaip ir statistiškai būna, 70% (7) bus tinkamos. Šiandien pasakė, kad apsivaisino 6.
Pagre, po punkcijos daugiau jokių šalutinių nejaučiu, apart to, kad vakar pilvas dar įtemptas buvo, patepliojo minimaliai, tad noriu tikėtis, kad čia perpūtimo padarinys. Gydytoja sakė, kad hyper pasireikšt gali tada kai įsodinsim.. tad stebės. o su tuo šaldymu, tai sumažėja ir pastojimo tikimybė, ir ne visi embrioniukai atlaiko. Dabar tepu visokiais kamparais, pipirinius pleistrus klijuoju. Svoris nekyla, pilvas labiau lyg nesipučia, tad gal čia nieko? Žinoma, užsiminsiu gydytojai..
Merginos, o kaip jums reikalai su Fraxiparine injekcijom. Bedžiau bedžiau, vis atšoko, kol galiausiai is dvigubo pastumimo adata ilindo, bet labiausiai neramina tas didelis oras švirkšte. Kaip raso aprašyme, oro nereikia išleisti, bet jei jis visuose švirkštuose sudaro 1/3 ar tai normalu?
Man gydytoja sake isleisti ora, tai taip ir darydavau. O besti reikia su jega. As irgi kol ismokau, tai kankinau save letai smeigdama. Bet jei siek tiek labiau smeigi tai ji be jokio skausmo graziai sulenda
Sugrįžtu pas jus po daugiau nei 5 metų.
2011 m. Embrions klinikoje turėjau sėkmingą IVF. Susilaukiau dukrytės. Jai jau greitai penkeri. Vis kalba apie sesytę. Kadangi per tuos ilgus metus taip ir nepavyko pastoti natūraliai, nors gydytojai tikino, kad kliūčių tam lyg ir nėra, nutarėm grįžti į LV pasiimti savo snaigučių.
Pasiknaisiojau po senas temeles. Ir užplūdo prisiminimai. Taip buvau atitrūkusi nuo šių rūpesčių. Visi tie sunkumai, kuriuos patyriau bandydama pastoti atrodo lyg slogus sapnas. Labai tikiuosi, kad šįkart kelias į sėkmę bus trumpesnis. Jei gerai pamenu, turime 5 snaigutes. Labai tikiuosi, kad bent viena jų apsigyvens mano pilvelyje.
Atskiros temeles neradau, tad teiraujuosi čia. Gal kas šiuo metu bandote su atšildytais embrionais? Nuo ko reikėtų pradėti? Kokių tyrimų reikia? Ar reikės vartoti vaistus ruošiantis įsodinimui?
Tiesa, sesutė sakė, nesistebėt, jei po įsodinimo ir į ligoninę teks atsigult..