QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 23, 21:36)
Grange, Gydytoja sakė, kad labai daug.......Jei gerai supratau iš to ką ji ten užrašė, ten tikrai viršija 20... per abi puses
Hiper sakė pasireiškia ir daug vėliau. Po įsodinimo. Pasidarėm šiandien kraują, ir susileidau Ovitrelle. Geriau jau duotų tokią narkozę, kur nejausčiau nieko.. Esu turėjus cistoskopiją be narkozės.. tai nebenoriu nieko daugiau tokiu skausmu..
Vyras anksčiau buvo visko vartojęs, pastaruoju metu apsiribojom paprastais kompleksiniais vyrų vitaminais, aminorūgštim, akupunktūra ir mityba pas mus švari ir masitinga
Mes čia neseniai darėmės spermogramą dėl savęs.. tai kai kas pagerėję, kai kas pablogėję.. Šį kartą A- visai neturėjom.
O kada tau mm?
nu nemažai nemažai jau 20
tiesa, gali pasireikšt ir po, bet tai mano kokios stadijos kiaušidės, ir tu jauti skausmą didesnį, tempimą tai jau vien iš to gali spręst apie hyper.
po punkcijos gerk daug daug vandens
skausmo nejusi per punkciją, na bent jau aš nejutau, bet kažką girdėjau kalbant, mane vis kalbino ir klausė ar neskauda, bet tokia apdujus. ir tik paskiau jau jutau kad žadina lipk ant lovos. bet tiesą pasakius, nelabai įsivaizduoju kaip daro visai be narkozės (teko ir taip girdėt, pas mus, vienoj ligoninėj.. bėgčiau iš ten jaučiu... ).
vat akupunktūrą sau norėjau išbandyt, bet nežinau, nesiryžau, gal gailėsiuos paskiau...
maniškis šiaip ir daug ko nevartoja, bet jam geriausiai padėjo tribulus. tai dabar geria jau nuo sausio pradžios, nes rezultatai labai žymiai pagerėjo, gyd stebėjos ir, nes tipo sakė neįmanoma. pati ieškojau .. bet dabar rytais darau žalius smoothie na tiesiog dėl vit. gal kažką padės dar. matysim.
mano mm turėjo būt tarp 19 ir 21 dienos. BET net neabejoju kad hysteroskopija darytą 13 cd nuvėlino ovuliaciją, nes teigiamas testas ir visi pojūčiai (aš jaučiu ov) buvo 17 sausio.. tai jei nuo ov primest bent 10dienų o gal ir visas 14 tai mano mm bus sausio gale ar vasario pradžioj
nieko nelieka, tik laukt kantriai.
vasaris mano mėnuo visom prasmėm, todėl aš labai daug vilčių dedu..