Merginos, širdies skausmas, sunkumas kvėpuojant IVF proceso metu - streso ar kokio negero šalutinio poveikio požymis? P.s. sysiuko einu rečiau nei įprastai, bet pilvas apimtys rodos kažkaip labai ir nepasikeitusios..O tu ovitrelio nesusileidai? Man panasu IUI metu po ovitrelio susileidimo, paskui dar ir i saremius panasus skausmai prasidejo. Po antro IUI ir ovitrelio buvo lengviau, o jau IVF metu po ovitrelio nieko nebejauciau.
Siaip siulau skambinti gydytojai ir sakyti, matyt organzmas per stipriai reaguoja i vaistus.
O tau per pasisekusi IVF skyrė skystinančius. Ar per abu norisi sužinoti,gal čia ir buvo nepasisekimo priežastis?O pas tave su tuo genu viskas tvarkoje?
Man? Man fraxiparina tik per IVF skyre. Bet jokiu tyrimu nedare del kraujo kresumo. O nei viena procedura man nebuvo sekminga.
Merginos, gal is patirties patarsit - ar jau nutraukti progesterona, kad netrukdytu gimdai pradet valytis? Vartoju 100mgx2 nuo 01.19... Siandien ginekologe nesake darytis tyrimu, bet savavaliskai pasidariau ir va...Hcg nenukrites, bet nekyla taip, kaip reikia, tad manau baigtis aiski...
01.19 - Prg 25.82 nmol/l, Hcg 129 iu/l
01.21 - Prg 117.7 nmol/l, Hcg 229 u/l
01.23 - Prg 68 nmol/l, Hcg 295 u/l
o kelinta čia diena po ovuliacijos? aš nenutraukčiau dar prog
Merginos, gal is patirties patarsit - ar jau nutraukti progesterona, kad netrukdytu gimdai pradet valytis? Vartoju 100mgx2 nuo 01.19... Siandien ginekologe nesake darytis tyrimu, bet savavaliskai pasidariau ir va...Hcg nenukrites, bet nekyla taip, kaip reikia, tad manau baigtis aiski...
01.19 - Prg 25.82 nmol/l, Hcg 129 iu/l
01.21 - Prg 117.7 nmol/l, Hcg 229 u/l
01.23 - Prg 68 nmol/l, Hcg 295 u/l
aisku kad skaiciukai mazoki, bet kyla, gal koks negimdinis, kiek embrionu sodino? gydytoja pasake nutraukti prg?
Merginos, as cia isibroviau pas jus, naturaliai mums gavosi, esu is planuojanciu temos.Bet jau turejau viena nesivystanti, su valymu 12sav, tai dabar pacios turbut suprantant - sirdis po kojom patrypta. Mm nelaukiau sausio 19d, teigiama nt pamaciau 18d. Gine is viso sake nevartoti prg, nes nemato geltonkunio nepakankamumo. Siandien tikrino ar ner negimdinio, tai viskas sake gerai, nors del ankstumo gemalines puslytes dar nemate. Tiesa, yra laisvo skyscio uz gimdos ribu, bet sake normos ribose...
tada aisku, gaila labai reiketu nutraukti vaistukus, nes akivaizdu nebus nieko gero, reiketu issitirti giliau , ir linkiu sekancio sekmingo ir lengvo
Merginos, as cia isibroviau pas jus, naturaliai mums gavosi, esu is planuojanciu temos.Bet jau turejau viena nesivystanti, su valymu 12sav, tai dabar pacios turbut suprantant - sirdis po kojom patrypta. Mm nelaukiau sausio 19d, teigiama nt pamaciau 18d. Gine is viso sake nevartoti prg, nes nemato geltonkunio nepakankamumo. Siandien tikrino ar ner negimdinio, tai viskas sake gerai, nors del ankstumo gemalines puslytes dar nemate. Tiesa, yra laisvo skyscio uz gimdos ribu, bet sake normos ribose...
Esu skaičius, kad kažkuriai irgi panaši situacija buvo su HCG, bet va nepaklausė daktarų, nuėjo pas kitų ir rado, kad embrionui viskas gerai ir toliau jis sėkmingai vystėsi.
Tikrai nerekomenduočiau taip iškart nuleist rankų, geriau vėl pasidaryk HCG ir tada jau galvok. Gal buvo kokie dvynukai, vienas gal nebesivysto, bet kitas gal dar yra.
Dėl vaiko neverta skubėti