Gali, yra normos pagal nestumo trimestra, bet galima issitirti ir jei ka, kas tris d. po puse tabletes sumazinti. Jis gali tirstinti krauja, cistas, miomas turimas padidinti. Po ivf jo ne taip ir daznai skiria, dazniau po ir per FET.
Gali, yra normos pagal nestumo trimestra, bet galima issitirti ir jei ka, kas tris d. po puse tabletes sumazinti. Jis gali tirstinti krauja, cistas, miomas turimas padidinti. Po ivf jo ne taip ir daznai skiria, dazniau po ir per FET.
Aš dar tik ruošiuosi pradėti IVF, tai tik kaupiu info.
Kaip pastebėjau dažniau Latviai skiria po IVF estrofem, Lietuvoje mažiau tokios praktikos, arba klaidingai suprantu..todėl ir galvoju ar blogai, kad neskiria lietuviai jo ar kaip čia..
Tiesa, pastebėjau, kad dažnai po IVF skiria fraxiprain, aspiriną varoti, bet jei nėra AFS indikacijų ar negali jis kaip tik pakenkti?
Labai ačiū už tokį išsamų atsakymą!
Kaip jums tyrimai?
Lenkijoje taip pat skiria po IVF estrofem
Ačiu merginos, kad pasidalinot dėl estrofem
Aš dar tik ruošiuosi pradėti IVF, tai tik kaupiu info.
Kaip pastebėjau dažniau Latviai skiria po IVF estrofem, Lietuvoje mažiau tokios praktikos, arba klaidingai suprantu..todėl ir galvoju ar blogai, kad neskiria lietuviai jo ar kaip čia..
Tiesa, pastebėjau, kad dažnai po IVF skiria fraxiprain, aspiriną varoti, bet jei nėra AFS indikacijų ar negali jis kaip tik pakenkti?
Lenkijoje taip pat skiria po IVF estrofem
Man va įdomu ar kitose šalyse skiriasi visoms be išimties, ar tik esant tam tikroms indikacijoms?
Frexiparina ir man buvo paskyre iki 35 savaites berots. Nors Afs mebuvo net tirta.
Man buvo paskirtas Fragmin ir estrofem iki kokios 6 sav. Po to kai patvirtino nėštumą, nutraukė ir vieną ir kitą. Pas mane PKS.
Man va įdomu ar kitose šalyse skiriasi visoms be išimties, ar tik esant tam tikroms indikacijoms?
turiu 2 svirkstus Gonalio po 450 TV, parduodu po 100 Eur. Pirkau sau, taciau ju man neprireiks, pasikeite planai. Kam domina, rasykite man i asmenine zinute.
pas mus neskyrė, bet pasiklausiu dabar kitoj klinijok kaip bus.
utrogestaną tik išrašė kad pasiimt reiks.
Dar klausimas, gal kas lankėtės Santariškėse pas gydytoją Jatužienę?
Naujoke, pas mane PKS. Pirmas trumpas protokolas-hiperstimuliacija, prastos kokybės kiaušialąstės, silpni embrionai, sodino 3-jų dienų, nepavykęs nėštumas. Antras ilgas protokolas - geresnės kokybės kiaušialąstės, lengviau kontroliuojama stimuliacija, sodino 5-ių dienų blastocistas, nėštumas (dabar 20sav.) dvynukai. Tokia mano patirtis. Veiksmas vyko Lenkijoje.
Jei yra nedidele hiperstimuliacija ir vis tiek daro transferi, tai niekada neskirs estrofem, nes estrogenu ir taip buna per daug arba i didesne puse.
Papildyta:
Gal kas fraksiparino parduodat?