Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Glamour @ 2017 01 17, 00:01)
OnaLiu, man šį nėštumątik dabar, ties 12-13 savaite, jau kiek aprimo... buvo kraujavimu stipresniu, buvo rausvo vandenuko tipo pakraujavimo, tepliojimai silpnesni, stipresni. Nuo  6 savaites stebi kas savaite ir vaikiukas vystosi.

Dar gulėk kojas aukščiau pakėlus, pasikišk pagalvę po kelienais ir ant nugaros geriau gulėt ir atsargiai stotis iš lovos.

Spaudžiu kumščius, kad viskas būtų tau ir tavo leliui gerai.

Labai aciu uz issamia informacija ir padrasinima!
Labai laukiu HCG ir prog.tyrimo jau.

Ir laikau kumscius uz jusu tyrimus. Labai palaikau ir, viliuos, jie bus geri.
Atsakyti
Viskas baigta. HCG krito zymiai.
Aciu, kad palaiket.
Atsakyti

Aciu, kad palaiket.

Užjaučiu labai  :(  Kiek jau IVF bandėte? 

Gal progesterono trūko? 

Atsakyti
QUOTE(Akitta @ 2017 01 17, 18:18)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="OnaLiu" data-cid="71368205" data-time="1484661320">
<div>
<p>Viskas baigta. HCG krito zymiai.

Aciu, kad palaiket.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Užjaučiu labai  verysad.gif  Kiek jau IVF bandėte? </p>
<p>Gal progesterono trūko? </p>

Galbut. Ziuresim, diskutuosim su gydytojais.
IVF jau daug buve. Sis pirmas su blastocistos isodinimu ir tokia pabaiga.
Atsakyti

OnaLiu, o pas jus su hormonais viskas gerai yra? Pas mane jie nesigamina praktiškai, kaip ir progesteronas, todėl paskirtas Crinone 3 kartus per dieną ir estrofem 2 kartus.

Kur gydotės, pas ką?

Atsakyti
QUOTE(OnaLiu @ 2017 01 17, 14:55)
Aciu, kad palaiket.

kaip gaila angel_sadangel.gif
lakykis 4u.gif kiek prg buvo? koks skaicius?
Atsakyti
QUOTE(Akitta @ 2017 01 17, 18:36)
<p><strong>OnaLiu</strong>, o pas jus su hormonais viskas gerai yra? Pas mane jie nesigamina praktiškai, kaip ir progesteronas, todėl paskirtas Crinone 3 kartus per dieną ir estrofem 2 kartus.</p>
<p> </p>
<p>Kur gydotės, pas ką?</p>

Latvijoje Embrions.
Dabar sis klausimas, tikiu, bus labai analizuojamas. Pas mane testist.itin didelis.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2017 01 17, 18:39)
kaip gaila  angel_sadangel.gif
lakykis  4u.gif  kiek prg buvo? koks skaicius?

30 ...
Ar galejo staiga nukristi po embr.nebesivystymo ar vartojant vaistus turejo likti aukstas?

Gal zinote,kaip staiga mazeja HCG. Galvoju, kada nutruko viskas.
Atsakyti
Nesusisiekiu su gyd. Man svarbu suzinoti ar galiu/ saugu visus vaistus nutraukti ir laukti menstruaciju? Neivyks kas baisaus - ypatingas kraujavimas/nukraujavimas ar kt.?
Gal jus zinote?
Man 18 DPI blastoc.
Atsakyti
QUOTE(OnaLiu @ 2017 01 17, 17:46)
30 ...
Ar galejo staiga nukristi po embr.nebesivystymo ar vartojant vaistus turejo likti aukstas?

Gal zinote,kaip staiga mazeja HCG. Galvoju, kada nutruko viskas.

Nesusisiekiu su gyd. Man svarbu suzinoti ar galiu/ saugu visus vaistus nutraukti ir laukti menstruaciju? Neivyks kas baisaus - ypatingas kraujavimas/nukraujavimas ar kt.?
Gal jus zinote?
Man 18 DPI blastoc.

ziuriu tavo zinute 10 DPI buvo 88.50 su blastute. nera mazas bet ir ne super aukstas rezultatas

tarp 10 dpi ir siandien nebuvo daugiau daryta HCG? turbut sunku pasakyt kada viskas nutruko, jei nedaryta hcg dar tarpe. bet kad buvo uzkibe ir kazkiek augo tai faktas, kitaip neturetum pirmo hcg.

O hcg kiek dabar? jei jau drastiskai sumazejo tai jau turbut viskas prarasta, ttuo labiau jei teplioja. unsure.gif
aisku, as pasitarciau su gydytoju, bet.. kuo anksciau nutrauksi vaistus, tuo greiciau organizmas padarys, kaip reikia, jei jau viskas prarasta verysad.gif nenukraujuosi, tik bus daug gausesnes, ir su gumulais nes turi viskas pasisalinti. dar nebuvo labai daug laiko, tai gleivine neuzaugo labai stora, bet vistiek, zinoma, bus gausesnes ir ilgesnes nei iprasta.
bet ziauriai gaila, ypac kai jau tiek ivf daryta..
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ar jau kompensuoja IFV?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 17, 20:23)
ziuriu tavo zinute  10 DPI buvo 88.50 su blastute. nera mazas bet ir ne super aukstas rezultatas

tarp 10 dpi ir siandien nebuvo daugiau daryta HCG? turbut sunku pasakyt kada viskas nutruko, jei nedaryta hcg dar tarpe. bet kad buvo uzkibe ir kazkiek augo tai faktas, kitaip neturetum pirmo hcg.

O hcg kiek dabar? jei jau drastiskai sumazejo tai jau turbut viskas prarasta, ttuo labiau jei teplioja.  unsure.gif
aisku, as pasitarciau su gydytoju, bet.. kuo anksciau nutrauksi vaistus, tuo greiciau organizmas padarys, kaip reikia, jei jau viskas prarasta verysad.gif nenukraujuosi, tik bus daug gausesnes, ir su gumulais nes turi viskas pasisalinti. dar nebuvo labai daug laiko, tai gleivine neuzaugo labai stora, bet vistiek, zinoma, bus gausesnes ir ilgesnes nei iprasta.
bet ziauriai gaila, ypac kai jau tiek ivf daryta..

10 DPI 88
12 DPI 214
14 DPI 390
18 DPI 66 - manau, tai viskas aisku.

Aciu uz atsakyma. Nezinau nei ka daryti dabar galima. Nutraukiu visus vaistus ir laukiu menstruaciju. Vyras siulo i ligonine vykti, bet tai tik pradzia. Tikiu, kad nereikia.
Atsakyti
OnaLiu, labai užjaučiu
Atsakyti