Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(mimoza 870717 @ 2017 01 16, 19:12)
Sveiki,

hcg nekartojote daugiau? man buvo taip pradzioje, tai man 6 tabletes dufastono, 6 utrogestano pasake gerti ir praejo, aspirino nevartojate? vaistu zibor ar fraxiparine?

Aciu, kad atsaket. Vartoju tik tiek, kiek rasiau. Gyd.daugiau neskiria. Sako, jog nereikia. Tik guleti dabar.
Ryt planuoju daryti HCG ir progesterono tyrima. HCG augo gerai, t.y. dvigubinosi.

Nezinau ka daryti, nerimauju. Kaip manot, progest.tyrimas parodytu ar reikia daugiau Duphasyon? Gyd.pranesciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OnaLiu: 16 sausio 2017 - 19:25

Aciu, kad atsaket. V
artoju tik tiek, kiek rasiau. Gyd.daugiau neskiria.
Ryt planuoju daryti HCG ir progesteron. HCG augo gerai, t.y. dvigubinosi.

Nezinau ka daryti, nerimauju. Kaip manot, progest.tyrimas parodytu ar reikia daugiau Duphasyon?

Jeigu mažas progesteronas vartok Crinone. Jis gerai įsisavina. Jei vietoj jo naudosi Utrogestan, tai jo gali prireikti 6 žirniukų (geriausiai vaginaliniu būdu).

Man Crinone paskirtas 3 kartus per dieną. Estrofem 2 kartus per dieną.

Patarčiau pasididinti Crinone, jei įtari, kad progesterono nepakanka, kad paskui nebūtų per vėlu. O progesterono manau nebūna per daug :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 16 sausio 2017 - 19:32
Gal kas galetu placiau papasakoti apie punkcija?kas kaip vyksta?kaip jautetes?nes ir manes laukia si procedura tai noretusi daugiau zinoti tikru patyrimu. :)nes visam siam reikale esu dar naujoke tai visos tos mintys atrodo tuoj galvoj netilps unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija1005: 16 sausio 2017 - 19:33

Gal kas galetu placiau papasakoti apie punkcija?kas kaip vyksta?kaip jautetes?nes ir manes laukia si procedura tai noretusi daugiau zinoti tikru patyrimu. :)nes visam siam reikale esu dar naujoke tai visos tos mintys atrodo tuoj galvoj netilps unsure.gif

Atvažiuosi nevalgiusi, negėrusi paskirtu laiku. Nusirengsi iki pusės. Įdurs į veną kateterį ir įleis narkozės vaistus. Nespėsi iki 5 suskaičiuot ir užmiksi :D Atsibusi, dar pagulėsi ir paskui atsigersi vandens ar arbatos. Pasakys kiek išpunktavo, paskirs laiką ir viskas. Įsidėsi žirniuką nuo skausmo (jeigu duos). Vairuoti po to negalima. Gali būti paskui pakraujavimų, bet bent man nebuvo. Savaitę gali būti, kad skaudės, bet tai nuo žmogaus priklauso. Bent man tai pirmas dvi dienas tai tekdavo ibumetin gert, nes skaudėjo labai.

Sekančią dieną praneš kiek apsivaisino embrionų.

Įsodinimui reiks būti su pilna pūsle, neskausminga. Paskui pagulėsi kažkiek minučių ir paleis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 16 sausio 2017 - 19:43
QUOTE(OnaLiu @ 2017 01 16, 18:24)
Aciu, kad atsaket. Vartoju tik tiek, kiek rasiau. Gyd.daugiau neskiria. Sako, jog nereikia. Tik guleti dabar.
Ryt planuoju daryti HCG ir progesterono tyrima. HCG augo gerai, t.y. dvigubinosi.

Nezinau ka daryti, nerimauju. Kaip manot, progest.tyrimas parodytu ar reikia daugiau Duphasyon? Gyd.pranesciau...

o kiek tau savaičių? echo jau daryta?
negerčiau jokių vaistų be gyd žinios 4u.gif bet jei jau darysi HCG ir PRG pranešk gyd būtinai.
neprarask vilties, gal čia tik patepliojimai, priklauso kiektau sav, ar nesutampa dabar su galimom mm? būna kad ir kelis mėn tuo pačiu metu teplioja...
Atsakyti
QUOTE(viktorija1005 @ 2017 01 16, 20:33)

O kada Jums punkcija? Man, panašu, kažkur kitą savaitę..
Atsakyti
QUOTE(Akitta @ 2017 01 16, 19:26)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="OnaLiu" data-cid="71366005" data-time="1484587446">
<div>
<p>Aciu, kad atsaket. V

artoju tik tiek, kiek rasiau. Gyd.daugiau neskiria.

Ryt planuoju daryti HCG ir progesteron. HCG augo gerai, t.y. dvigubinosi.
Nezinau ka daryti, nerimauju. Kaip manot, progest.tyrimas parodytu ar reikia daugiau Duphasyon?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jeigu mažas progesteronas vartok Crinone. Jis gerai įsisavina. Jei vietoj jo naudosi Utrogestan, tai jo gali prireikti 6 žirniukų (geriausiai vaginaliniu būdu).</p>
<p>Man Crinone paskirtas 3 kartus per dieną. Estrofem 2 kartus per dieną.</p>
<p>Patarčiau pasididinti Crinone, jei įtari, kad progesterono nepakanka, kad paskui nebūtų per vėlu. O progesterono manau nebūna per daug biggrin.gif</p>

Aciu labai uz patarimus. Crimone 1 kart dienoj skirta. Butinai ryt ryte darysiu progest.tyrima ir rasysiu gyd.
Supratau, kad progesterono per daug nebuna. Dekui.

Papildyta:
QUOTE(grange @ 2017 01 16, 19:41)
o kiek tau savaičių? echo jau daryta?
negerčiau jokių vaistų be gyd žinios  4u.gif  bet jei jau darysi HCG ir PRG pranešk gyd būtinai.
neprarask vilties, gal čia tik patepliojimai, priklauso kiektau sav, ar nesutampa dabar su galimom mm? būna kad ir kelis mėn tuo pačiu metu teplioja...

Man yra 17 DPI, isodinta blastocista. Jei skaiciuoti pagal pirmu paskutiniu menstr.d. - 6sav. pradzia, manau.
Po 6d., jei viskas gerai, turi buti pirmas ultragarsas.

Man niekad naturaliu menstr.nera - PKS. Viskas vyko kontraceptiniu vaistu pagalba.
Atsakyti
QUOTE(OnaLiu @ 2017 01 16, 19:24)

progesterono jus niekada neperdozuosite, perteklius pasisalina su slapimu, patarciau padidinti dufastona, crinona man pakeite i utrogestana, nes man jis netiko, blogai savinosi
Ir nosyte aukstyn, jokiu nervu, laukiam geru hcg skaiciuku mirksiukas.gif
Beje, jums sodino poros dienu embriona ir blastute? gal 2 tvirtinasi? del to gali teplioti tikrai, man po savaites tik antras zirniukas pasirode, tai gi visko gali buti
Atsakyti
QUOTE(OnaLiu @ 2017 01 16, 18:51)
Man yra 17 DPI, isodinta blastocista. Jei skaiciuoti pagal pirmu paskutiniu menstr.d. - 6sav. pradzia, manau.
Po 6d., jei viskas gerai, turi buti pirmas ultragarsas.

Man niekad naturaliu menstr.nera - PKS. Viskas vyko kontraceptiniu vaistu pagalba.

ai tai pati pradžia, tai gali būt kad gal pateplioja, na pasidarysi tyrimus matysi kaip hcg ir prg ir beliks laukt ehoskopijos, nelabai ką ir yra dabar padaryt, tik ilsėtis ir tikėti.bet viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza 870717 @ 2017 01 16, 20:08)
progesterono jus niekada neperdozuosite, perteklius pasisalina su slapimu, patarciau padidinti dufastona, crinona man pakeite i utrogestana, nes man jis netiko, blogai savinosi
Ir nosyte aukstyn, jokiu nervu, laukiam geru hcg skaiciuku  mirksiukas.gif
Beje, jums sodino poros dienu embriona ir blastute? gal 2 tvirtinasi? del to gali teplioti tikrai, man po savaites tik antras zirniukas pasirode, tai gi visko gali buti

1 blastute. Na, ryt paaiskes. O kuo pasireiske crinono nepasisavinimas? Progest.tyrimu nustate?
Aciu dar kart.

Papildyta:
QUOTE(grange @ 2017 01 16, 20:15)
ai tai pati pradžia, tai gali būt kad gal pateplioja, na pasidarysi tyrimus matysi kaip hcg ir prg ir beliks laukt ehoskopijos, nelabai ką ir yra dabar padaryt, tik ilsėtis ir tikėti.bet viskas bus gerai  4u.gif

Dekui uz palaikyma. Pastojimas po n-tojo IVF. Tad, suprantat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OnaLiu: 16 sausio 2017 - 20:21

1 blastute. Na, ryt paaiskes. O kuo pasireiske crinono nepasisavinimas? Progest.tyrimu nustate?
Aciu dar kart.

Papildyta:
Dekui uz palaikyma. Pastojimas po n-tojo IVF. Tad, suprantat.

Sėkmės laukiant rezultatų dėl HCG ir progesterono :)

Parašiau AŽ :)

Atsakyti
OnaLiu, man šį nėštumątik dabar, ties 12-13 savaite, jau kiek aprimo... buvo kraujavimu stipresniu, buvo rausvo vandenuko tipo pakraujavimo, tepliojimai silpnesni, stipresni. Nuo 6 savaites stebi kas savaite ir vaikiukas vystosi.
Kadangi esu turėjusi 11 sav. persileidima ir negimdini, tai jau turiu patirties su progesteronu ir as iskart perejau prie leidziamo progesterono, dar greta ir utrogestan naudojau. Realiai buna, kad neisisavina nei utrogestano nei crinono, o leidziama garantuotai. Bet jo Lt niekas neskiria, cia mergaites is Turkijos parsiveza, skiria turkai arba Karpenko nebent. Su jos prieziura ir konsultacijomis derinamos dozes. Dar galima atitikmens rasti Rusijoje, parduoda be recepto. Jei jau teplioja stipriai ir kraujuoja, tai vaginaliniu budu vartojamo progesterono gali neisisavinti, kaip ir kokiu nors kitu vaistu.
Aš tirdavausi pradžioj e2, hcg ir prg kas 2-4 dienas, nes padidinus ar sumažinus prg, tikri skaičiai matosi po 3-4 dienu, be to krauja priduoti reikia 3-4 val. po vaistu rytines dozes suvartojimo. Ir tada koregavom dozes vaistu. Kadangi man e2 buvo mazas po FET, tai vartojau daugiau estrofemo, paskui jau buvo per daug, tai mazinom. Tau kaip matau jo isvis neskyre, bet gal jis geras po ivf transferio buvo. Šiaip jei krenta prg ir e2 savaime, o dar jei ir hcg , tai rodo, kad gręsia persileidimas ir kažin ar beįmanoma bus jau ką padaryti. Jei ne, gali buti rami, net jei kraujuoji, aišku echoskopas tiksliau parodo.
Jei hcg kilimas buvo normalus, tai ir negimdinis greičiausiai negresia.

Jau rašiau kada anksčiau, kad utrogestan galima gerti, tik po to vairuoti negalima ir gali svaigti galva, kankinti mieguistumas. Man ginekologe skyre 2 kapsules i maksti ir 1 gerti, bet tada tik nezymiai tepliojo, kai pradejo kraujuoti, geriau po 1 kapsule 3 k.dienoj. Buvau visiska miegancioji grazuole, bet kadangi turejau biuleteni, tai istveriau. Tiesa dar ir leidžiamo leidausi, tai oi koks didelis prg buvo. Tau belieka arba savivaliauti, arba tartis su Karpenko, arba gal derėtis del kitu variantu su savo gine arba tiesiog atsiduoti D valiai. Kartais vis tik tikrai būna geriau, jei gamta sutvarko, jei vaikiukas nesveikas. Kitose šalyse užtat ir neskiria prg , nebent tik iki teigiamo hcg, su ta mintim, kad išliktų tik stipriausi ir sveikiausi vaikiukai. Aš nebežinau, kaip elgčiausi kitu atveju , nes mums apsigimimą įtarinėja, bet dabar kol kas dar tikimės, kad tyrimai paneigs įtarimus ir toliau vartojam prg ir fraksiparina. Bet daugeliui planiukių tinkamas progesteronas ir jo kiekis išgelbėjo nėštumus ir jos pagimdė sveikutėlius vaikiukus. Taip, kad tiesiog žinant visas rizikas, turi pasirinkti pati.

Dar gulėk kojas aukščiau pakėlus, pasikišk pagalvę po kelienais ir ant nugaros geriau gulėt ir atsargiai stotis iš lovos.

Spaudžiu kumščius, kad viskas būtų tau ir tavo leliui gerai.

Beje DOVANOJU turkišką folio rūgštį FOLBIOL 5 mg, bet galiojimas iki 2017 01 ir 02. Turiu 4 dezutes Klaipedoje. GAL KAM REIKIA?
[B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 17 sausio 2017 - 00:36