Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 15, 17:34)
Dėkui, reikės susiimt, kitaip nebus smile.gif
Vaistai Gonal, dabar po 150

gonalio adatytė gera, mažutė, tai tikrai nebijok.
kitų dar kur su normaliu švirkštu adatos šiek tiek ilgesnės, tai "baisiau" atrodo, bet jos ir plonytės..
Atsakyti

Merginos kiek IVF viso kaina LT?

Mes mokejom 2800€

Atsakyti

Lygumu Muza- jau?

Pirmas kartas tikrai baisus. As pirma karta ovitreli leidausi pries IUI, tai tikrai viskas paprasta buvo, o kai fraxiparina reikejo leistis su kitokia adata tai jau buvo streso, nes nelindo ji man, bet po kokio 3-4 karto supratau kad reikia ne kisti o besti, tai jau buvo lengva. Dabar jau ir kitam vaistus galeciau suleisti :D visai nebloga praktika gavosi :lol:

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2017 01 15, 22:28)
<p>Lygumu Muza- jau?</p><p>Pirmas kartas tikrai baisus. As pirma karta ovitreli leidausi pries IUI, tai tikrai viskas paprasta buvo, o kai fraxiparina reikejo leistis su kitokia adata tai jau buvo streso, nes nelindo ji man, bet po kokio 3-4 karto supratau kad reikia ne kisti o besti, tai jau buvo lengva. Dabar jau ir kitam vaistus galeciau suleisti biggrin.gif visai nebloga praktika gavosi lotuliukas.gif</p>

Dar ne, 23h reikės..Tikiuosi ir aš priprasiu smile.gif blogiausia, kad dabar sėdžiu, žiūriu į laikrodį ir skaitau apie hyperstimuliacijas doh.gif Tai vyras pyksta, kad tiek prisiskaičius imsiu ir jas įsikalbėsiu...
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 15, 20:41)
Dar ne, 23h reikės..Tikiuosi ir aš priprasiu smile.gif blogiausia, kad dabar sėdžiu, žiūriu į laikrodį ir skaitau apie hyperstimuliacijas doh.gif  Tai vyras pyksta, kad tiek prisiskaičius imsiu ir jas įsikalbėsiu...

o kodėl taip vėlai pradedi? taip liepė?
tikrai, neskaityk. 150 čia maža dozė, iš kart hyper nebus, o po kelių dienų nueisi pas gyd ir matys ar pakankamai ar kaip 4u.gif
Atsakyti

:hm: man ir idomu kodel tokiu metu? As puse 9 leisdavausi, nes toks laikas buvo patogiausias. 

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2017 01 15, 22:48)
<p>:hm: man ir idomu kodel tokiu metu? As puse 9 leisdavausi, nes toks laikas buvo patogiausias. </p>

Na tiesiog, nes vėlai einu gulti, kartais dirbu vakare, tai gydytoja ir sako darykit vakare, kad visada pavyktų tuo pačiu laiku
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 15, 20:52)
Na tiesiog, nes vėlai einu gulti, kartais dirbu vakare, tai gydytoja ir sako darykit vakare, kad visada pavyktų tuo pačiu laiku

aa nu tada jo, reikia maždaug vienu metu, tai jei neišeina anksčiau, jau geriau vėliau.
aš maždaug ir apie 9 leisdavaus, dabar galvoju daryt panašiai. nes vėliau kartais lūžtu jau ir miegu, tai nesinori keltis dėl to.
Atsakyti
Aš oficialiai startavau. Pirmas dūris! 4u.gif
Labai norėjau paklausti Jūsų dėl skysčių vartojimo. Daug kas rašė, kad esant šalutiniam poveikiui svarbu jo suvartoti daug. O kaip yra tik pradėjus procesą ar tai svarbu? Paprastai geriu išties nedaug.. ypač vandens
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 15, 22:03)
Aš oficialiai startavau. Pirmas dūris!  4u.gif
Labai norėjau paklausti  Jūsų dėl skysčių vartojimo. Daug kas rašė, kad esant šalutiniam poveikiui svarbu jo suvartoti daug. O kaip yra tik pradėjus procesą ar tai svarbu? Paprastai geriu išties nedaug.. ypač vandens

Nu va, nebuvo taip baisu kaip atrode, ane? ;)
As nezinau del vandens, na visumoj jo reiktu gert per diena, bet jei nesinori, tai ten versti pusantro litro ir nereikia.vasara paprasciau, ziema yra sunkiau.as tsip gryno jei litra isgeriu tai gerai... Nusipirkau vrazu buteli, prisidesiu citrinos, gal labiau noras kils..
Atsakyti
Sveikos, neseniai dziaugiausi HCG rezultatais. O jau trečia diena tai rožiniai lašeliai pasirodo, tai kraujo pliupsnis, tai rusvi tepimai pasirodo verysad.gif
Duphaston 2k.dienoj, Crinone vakare, magnis 3k.dienoj nuo pradziu vartojami. Guliu.
Gal kas gali panasia patirtimi pasidalinti? Man tai butu labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(OnaLiu @ 2017 01 16, 18:46)
Sveikos, neseniai dziaugiausi HCG rezultatais. O jau trečia diena tai rožiniai lašeliai pasirodo, tai kraujo pliupsnis, tai rusvi tepimai pasirodo verysad.gif
Duphaston 2k.dienoj, Crinone vakare, magnis 3k.dienoj nuo pradziu vartojami. Guliu.
Gal kas gali panasia patirtimi pasidalinti? Man tai butu labai svarbu.

Sveiki,

hcg nekartojote daugiau? man buvo taip pradzioje, tai man 6 tabletes dufastono, 6 utrogestano pasake gerti ir praejo, aspirino nevartojate? vaistu zibor ar fraxiparine?
Atsakyti