Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

ai tai IUI darė ne IVF? tai gal čia yra skirtumas tada. nežinau, IUI niekada nedarėm, tai ar ten stimuliuoja ir ar tik seka kada Ovuliacija nelabai žinau, tai gal dėl to ir nedaro . nu nors vistiek turėtų kaip taip iš lempos spėja ar oo įvyko pvz.

North way dare IVF. 

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 11, 21:37)
ai tai IUI darė ne IVF? tai gal čia yra skirtumas tada. nežinau, IUI niekada nedarėm, tai ar ten stimuliuoja ir ar tik  seka kada Ovuliacija nelabai žinau, tai gal dėl to ir nedaro . nu nors vistiek turėtų kaip taip iš lempos spėja ar oo įvyko pvz.

Hmz...mes tai Northway. Aš apsilankiau pirmą kartą rugsėjį, tada santariškėse (pagal nurodytas ciklo dienas) pasidariau aš ir vyras visus reikalingus tyrimus. Atėjau startuoti lapkritį ir man sakė, kad visi tyrimai, kadangi jie geri, tiks dar pusmetį, o pasikartosiu tik prolaktiną ar pavyko nusimušti... Tai kaip tuomet elgtis, jei mm prasidės pvz savaitgalį?
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 11, 22:07)
Hmz...mes tai Northway. Aš apsilankiau pirmą kartą rugsėjį, tada santariškėse (pagal nurodytas ciklo dienas) pasidariau aš ir vyras visus reikalingus tyrimus. Atėjau startuoti  lapkritį ir man sakė, kad visi tyrimai, kadangi jie geri, tiks dar pusmetį, o pasikartosiu tik prolaktiną ar pavyko nusimušti... Tai kaip tuomet elgtis, jei mm prasidės pvz savaitgalį?

nezinau kaip dirba kitos klinikos, matyt turi skirtingas taktikas. bet tikrai, atvirai pasakius, net nemaniau, kad kraujo padarymas pries pradedant stimuliacijas nera vienas is tu privalomu zingsniu. bet jei ir taip pavyksta sekmingai pastoti, na tai cia svarbiausia, bet toms, kurioms nepavyksta, tai gali galvot, kad kazka prazioplino, nezinau.....

taigi klinikoms savaitgaliu ar svenciu dienu tokiu atveju nebuna. gi nepasakys, kad ateik pirmadieni, jei tau mm prasideda penktadieni vakare 4u.gif juk ir savaitgaliais turi but kazkas, kas paims krauja ir nusius i laboratorija.
Atsakyti
Startuojant IVF būtinas kraujo tyrimas 2-3cd, nes kaip kitaip paskirs kiaušides stimuliuojančių vaistų kiekį? juos jau reik pradėt leistis nuo 3CD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 12 sausio 2017 - 13:51
QUOTE(KriuKriu @ 2017 01 12, 14:22)
Startuojant IVF būtinas kraujo tyrimas 2-3cd, nes kaip kitaip paskirs kiaušides stimuliuojančių vaistų kiekį? juos jau reik pradėt leistis nuo 3CD.

O man sakė, kad va, pasileisit gonalį 5 dienas ir ateisit apžiūrai, skirsim tolimesnius vaistus..
Atsakyti
QUOTE(Jurgaaa @ 2017 01 11, 21:28)
Merginos,

Vyrui diagnozuota oligospermija. Spermatozoidu 11 mln./ml, progresyviai judančių 54 proc, normaliu formu 6 proc.

Ar cia gali buti indikacija IUI ar IVF? Ar imanoma pastoti naturaliai? 2 metu begyje 3 nesivystantys (ankstyvi iki5-6 sav.).

Aciu

Merginos kiek IVF viso kaina LT?
Atsakyti

Merginos, ar po punkcijos iki įsodinimo skiria progesterono vartoti? 

Atsakyti

Merginos, ar po punkcijos iki įsodinimo skiria progesterono vartoti? 

Skiria :) Bent jau man, tai skyrė

Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2017 01 14, 12:23)
<p>Merginos, ar po punkcijos iki įsodinimo skiria progesterono vartoti? </p>

Taip, is kart ta diena po punkcijos ir ne tik iki isodinimo, ir ilgiau.
Atsakyti
Na ką, mergaitės, palinkėkit sėkmės, šiandien vėlai vakare pilvelin smeigsiu pirmąją dozę. Neturiu dar suvokimo, kaip įvaliosiu adatą įbesti, nes vien filmukus youtubeje žiūrint, kaip merginos tai daro, širdis ėmė permušinėti, rankos drebėti.
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 15, 17:26)
Na ką, mergaitės, palinkėkit sėkmės, šiandien vėlai vakare pilvelin smeigsiu pirmąją dozę. Neturiu dar suvokimo, kaip įvaliosiu adatą įbesti, nes vien filmukus youtubeje žiūrint, kaip merginos tai daro, širdis ėmė permušinėti, rankos drebėti.

sėkmės bigsmile.gif nebijok, tikrai, atrodo baisiau, nei yra iš tiesų. aš lygiai taip pat valandą prieš pradėjau ruoštis, žiūrėjau ir drebėjau, rankos prakaitavo ir tas pirmas dūris sunkiausias, daugiau kažkaip atrandi vietą. gali būt kad jei adata lengvai nelenda tiesiog paieškok kitos vietos ant odos, būna kur kiečiau, bet aišku tada stresas prisideda irgi.. bet viskas bus gerai įkvėpk, iškvėpk ir pukšt. kaip uodo įkandimas, skaudžiau nebus
kokiais vaistais pradedi?
Atsakyti
Dėkui, reikės susiimt, kitaip nebus smile.gif
Vaistai Gonal, dabar po 150
Atsakyti