Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 10, 21:47)
Idomu, mes kai galvojom, kad lapkriti pradesim (dar buvo neatejes padidejusio prolaktino ats.), tai padare tik echo. Visus tyrimus "uzskaite", kuriuos buvau rugsejo gale pasidarius.

nu gal jūsų klinikoj taip praktikuoja, nežinau...
man nė kart taip nebuvo, \ivf ciklas prasideda kai sulaukiu mm, ir pirmas dalykas ką padaro, kraujo tyrimus ryte ir paskambina pasakyt, kad tikrai vakare galiu pradėt injekcijas (1 ar 2 cd echo nedaro), ir tada po savaitės ar mažiau, kitas tyrimas ir tada jau echo pažiūrėt kaip atrodo kiaušidės po mm, ar nėr skysčio, ar nėr cictų užsilikusių po mm, na ir toliau seka kas dvi ar tris dienas priklausomai kaip stimuliacija, kraujas ir echo...
pasiklausk dėl visa ko gyd. o gal darys net neklausus, jei sakė ateit 1 cd, tai kažką darys..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 10 sausio 2017 - 23:06
Apie kokius kraujo tyrimus kalbate aš dariau su vyru kraujo tyrimus prieš metus pries starta 1mo IVF ir pasake,kad šie tyrimai galioja apie 2 metus
Atsakyti
QUOTE(Natasukas @ 2017 01 11, 11:04)
Apie kokius kraujo tyrimus kalbate aš dariau su vyru kraujo tyrimus prieš metus pries starta 1mo IVF ir pasake,kad šie tyrimai galioja apie 2 metus

Apie tuos visus prieš IVF reikalingus, visi hormonai (Prolaktinas, progesteronas, Fsh, Lh ir tt.), infekcijos (ŽIV, Sifilis, citomegalai ...).
Tai reiškia, visur skirtingai praktikuoja šiuos dalykus.
Atsakyti
QUOTE(Lygumu_muza @ 2017 01 11, 10:56)
Apie tuos visus prieš IVF reikalingus, visi hormonai (Prolaktinas, progesteronas, Fsh, Lh ir tt.), infekcijos (ŽIV, Sifilis, citomegalai ...).
Tai reiškia, visur skirtingai praktikuoja šiuos dalykus.

Suprtau ačiū
Atsakyti

Dėl tyrimų. 

O paskui ir skaitai istorijas, kad pvz. 6 IVF nesėkmingi :blink: įdomu butų sužinoti kokiose klinikose nedaro reikalingus tyrimus prieš procedūrą :oh:  Yra tyrimai kurie galioja ilgiau, pvz. ŽIV ar hepatitas. Bet elementarūs Lh, Fsh, Prl, Prg, estradiolis ir t.t daromi kas kart, kai jų reikia. Man darydavo prieš kiekvieną konsultaciją, koreguojant vaistus ir pan.

Atsakyti
QUOTE(Famili @ 2017 01 11, 15:35)
<p>Dėl tyrimų. </p><p>O paskui ir skaitai istorijas, kad pvz. 6 IVF nesėkmingi blink.gif įdomu butų sužinoti kokiose klinikose nedaro reikalingus tyrimus prieš procedūrą doh.gif  Yra tyrimai kurie galioja ilgiau, pvz. ŽIV ar hepatitas. Bet elementarūs Lh, Fsh, Prl, Prg, estradiolis ir t.t daromi kas kart, kai jų reikia. Man darydavo prieš kiekvieną konsultaciją, koreguojant vaistus ir pan.</p>

Deja, tokiu gydytoju yra, pati susiduriau, pvz VK, pries 2 ivf pasake jokiu tyrimu nereikia, ir po isodinimo tik crinonas skirtas buvo, prednizolonas, asperinas ir .t.t naudos neduoda
Cia Usonienes zodziai, tikrai nemeluoju biggrin.gif
po eilinio nesekmingo ivf pakeiciau klinika
Atsakyti

Nu tragedija, nėr ką daugiau pasakyti  :blink: atrodo, kad procedūra kapeikas kainuotų ir nedarytų jokio neigiamo poveikio moteriai :oh: kad galėtum bandyt ir bandyt.. reikia gi visapusiškai pasiruošti ir išanalizuoti visus tyrimus prieš pradedant

Atsakyti

Dėl tyrimų. 

O paskui ir skaitai istorijas, kad pvz. 6 IVF nesėkmingi :blink: įdomu butų sužinoti kokiose klinikose nedaro reikalingus tyrimus prieš procedūrą :oh:  Yra tyrimai kurie galioja ilgiau, pvz. ŽIV ar hepatitas. Bet elementarūs Lh, Fsh, Prl, Prg, estradiolis ir t.t daromi kas kart, kai jų reikia. Man darydavo prieš kiekvieną konsultaciją, koreguojant vaistus ir pan.

Apart visu ziv ir t.t. netyre nieko. Nusinesiau tik prg tyrima. Ir daugiau be jokiu tyrimu dare ivf

Atsakyti
QUOTE(Natasukas @ 2017 01 11, 09:04)

hormonų tyrimus prieš pradedant kiekvieną ivf ir tarpe stimuliacijų juk daro, kai daro echo tai ir kraują turi imt. aš nepamenu kiek tiksliai kartų daro, bet kokius 4 ar 5, priklausomai kaip stimuliuojas, jei eini kasdien pas gyd, tai kasdien ir darys.

QUOTE(Famili @ 2017 01 11, 14:35)
<p>Dėl tyrimų. </p><p>O paskui ir skaitai istorijas, kad pvz. 6 IVF nesėkmingi blink.gif įdomu butų sužinoti kokiose klinikose nedaro reikalingus tyrimus prieš procedūrą doh.gif  Yra tyrimai kurie galioja ilgiau, pvz. ŽIV ar hepatitas. Bet elementarūs Lh, Fsh, Prl, Prg, estradiolis ir t.t daromi kas kart, kai jų reikia. Man darydavo prieš kiekvieną konsultaciją, koreguojant vaistus ir pan.</p>

nu va galvojau kad jau niekur nedaro.. unsure.gif

QUOTE(crazy bee @ 2017 01 11, 18:39)
Apart visu ziv ir t.t. netyre nieko. Nusinesiau tik prg tyrima. Ir daugiau be jokiu tyrimu dare ivf

tai gal tik nesakė kokius darė... nu nenoriu tikėt kad pradėjo ivf ir nedarė jokio kraujo tyrimo pažiūrėt hormonų. bet kai darė echo tarp stimuliacijų tai ėmė kraują juk?tai va tada ir žiūrėjo kaip hormonai kaip organizmas reaguoja į vaistus.

aš šį kart truputį bijau kaip organizmas reaguos, nes kai pakeitėm kliniką, vaistai visiškai kiti. šiaip reaguodavau į stimuliacijas gerai, nereikėjo didinti dozių ar ilgai kankintis užaugdavo, tai tikiuos, kad ir dabar taip bus.
Atsakyti

tai gal tik nesakė kokius darė... nu nenoriu tikėt kad pradėjo ivf ir nedarė jokio kraujo tyrimo pažiūrėt hormonų. bet kai darė echo tarp stimuliacijų tai ėmė kraują juk?tai va tada ir žiūrėjo kaip hormonai kaip organizmas reaguoja į vaistus.

Du IUI turejau VK, nedare kraujo tyrimu nei karto. Ka pati nusinesiau (prg ir vyro SG), tai ir viskas. Tik gimdos nuotrauka dar padare. O north way tyre tik del visu tu uzkreciamu. Jei butu kazka kito tyre tai butu pasake, o ir susimoketi butu reikeje.

Atsakyti
Merginos,

Vyrui diagnozuota oligospermija. Spermatozoidu 11 mln./ml, progresyviai judančių 54 proc, normaliu formu 6 proc.

Ar cia gali buti indikacija IUI ar IVF? Ar imanoma pastoti naturaliai? 2 metu begyje 3 nesivystantys (ankstyvi iki5-6 sav.).

Aciu
Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2017 01 11, 19:24)
</p></div></blockquote><p>Du IUI turejau VK, nedare kraujo tyrimu nei karto. Ka pati nusinesiau (prg ir vyro SG), tai ir viskas. Tik gimdos nuotrauka dar padare. O north way tyre tik del visu tu uzkreciamu. Jei butu kazka kito tyre tai butu pasake, o ir susimoketi butu reikeje.</p>

ai tai IUI darė ne IVF? tai gal čia yra skirtumas tada. nežinau, IUI niekada nedarėm, tai ar ten stimuliuoja ir ar tik seka kada Ovuliacija nelabai žinau, tai gal dėl to ir nedaro . nu nors vistiek turėtų kaip taip iš lempos spėja ar oo įvyko pvz.
Atsakyti