QUOTE(Natasukas @ 2017 01 11, 09:04)
Apie kokius kraujo tyrimus kalbate aš dariau su vyru kraujo tyrimus prieš metus pries starta 1mo IVF ir pasake,kad šie tyrimai galioja apie 2 metus
hormonų tyrimus prieš pradedant kiekvieną ivf ir tarpe stimuliacijų juk daro, kai daro echo tai ir kraują turi imt. aš nepamenu kiek tiksliai kartų daro, bet kokius 4 ar 5, priklausomai kaip stimuliuojas, jei eini kasdien pas gyd, tai kasdien ir darys.
QUOTE(Famili @ 2017 01 11, 14:35)
<p>Dėl tyrimų. </p><p>O paskui ir skaitai istorijas, kad pvz. 6 IVF nesėkmingi
įdomu butų sužinoti kokiose klinikose nedaro reikalingus tyrimus prieš procedūrą
Yra tyrimai kurie galioja ilgiau, pvz. ŽIV ar hepatitas. Bet elementarūs Lh, Fsh, Prl, Prg, estradiolis ir t.t daromi kas kart, kai jų reikia. Man darydavo prieš kiekvieną konsultaciją, koreguojant vaistus ir pan.</p>
nu va galvojau kad jau niekur nedaro..
QUOTE(crazy bee @ 2017 01 11, 18:39)
Apart visu ziv ir t.t. netyre nieko. Nusinesiau tik prg tyrima. Ir daugiau be jokiu tyrimu dare ivf
tai gal tik nesakė kokius darė... nu nenoriu tikėt kad pradėjo ivf ir nedarė jokio kraujo tyrimo pažiūrėt hormonų. bet kai darė echo tarp stimuliacijų tai ėmė kraują juk?tai va tada ir žiūrėjo kaip hormonai kaip organizmas reaguoja į vaistus.
aš šį kart truputį bijau kaip organizmas reaguos, nes kai pakeitėm kliniką, vaistai visiškai kiti. šiaip reaguodavau į stimuliacijas gerai, nereikėjo didinti dozių ar ilgai kankintis užaugdavo, tai tikiuos, kad ir dabar taip bus.