Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(grange @ 2017 01 05, 21:58)
aš tikiuos, mėnesio gale...

Kurioje klinikoje darysites?
Mes taip pat planuojame sausio gale startuoti.

QUOTE(Natasukas @ 2017 01 06, 08:58)
Man pirmas vizitas 19d . Imsiu snaigutes ,nes pirmas. IVF nepavyko

Linkiu, kad šį kart viskas būtų sėkmingai.
Kur darotės ?
Atsakyti
QUOTE(Natasukas @ 2017 01 05, 13:57)
Gal yra startuojamciu mergynu?

aš, jei viskas gerai, startuosiu sausio vidury
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2017 01 07, 18:13)
Linkiu, kad šį kart viskas būtų sėkmingai.
Kur darotės ?

Apžiūra Motinos ir Vaiko klinika ,o snaigutes Northway. Daktaras Žeba.
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2017 01 07, 17:13)

As ne lt gyvenu, tai darysim cia kur ir gyvenam.. bet man jau cia ne naujiena, deja verysad.gif daug nesekmingu kartu buvo..
Sausio 20-21 laukiu mm ir tada tikiuos bus sekmingas startas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 sausio 2017 - 12:24
QUOTE(grange @ 2017 01 08, 12:23)
As ne lt gyvenu, tai darysim cia kur ir gyvenam.. bet man jau  cia ne naujiena, deja verysad.gif  daug nesekmingu kartu buvo..
Sausio 20-21 laukiu mm ir tada tikiuos bus sekmingas startas.

Kokios jusu problemos ? Kibimo nei kart nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(BaltosSnaigės @ 2017 01 08, 19:40)
Kokios jusu problemos ? Kibimo nei kart nebuvo?

prolemų daug.. man buvo endo IV stadija. operuota prieš du metus berots jau, kol kas jokių požymių, kad grįžo, bet pažeista viena kiaušidė, ta, ant kurios pagrindinis endo židinys buvo, ji stmuliacijų metu žymiai mažiau folių užaugina, ir ne 100 proc pratekamas kiaušintakis į ją, tai realiai jei bandytume natūr jau iš taip mažų šansų dar sumažėja per pus, nes tą mėn kai ovuliuoja iš tos pusės,realiai tai turūt niekada ir nepasiektų tikslo.(tai kai primečiau jei ovuliacija vyksta 5ar 6 mėn iš tos kiaušidės,tai per metus turiu tik 5 likusius ar 6 šansus iš kitos unsure.gif nu žo, natūr pastoti būti lygu stebuklui)
maniškis ir turi šiokių tokių problemų, bet su pagalba atplovus tai apvaisinimas vyksta sėkmingai.
bet mūsų embrionai niekada nebuvo top kokybės, va kame bėda. išpunktuoja nemažai, apsivaisina ir gerai, 90 proc sakykim, buvo kartas kad ir visi apsivaisino, bet tolimsnis augimas nevyksta gerai po 3 dienos, snaigučių niekada neturėjom. aš žinau, kad daug priklauso nuo mūsų, bet dabar jau net neabejoju, kad daug priklauso ir nuo klinikos, todėl šiam kartui pakeitėm ne tik gyd bet ir kliniką, jau pasiruošimo rezultatai matos iš kart kitokie, tai aš labai dedu daug vilčių, kad šis kartas bus sėkmingas iki galo.
kibimai buvo du, vienu kartu jau ir leido pilnai patikėti, kad stebuklai vyksta... bet deja.. jau daugiau nei metai kaip turiu savo berniuką ir mergytę palaidotus tarp kitų angeliukų, gyvenau svajonėje 17 savaičių kol nutiko baisi ir netikėta nelaimė..ir po to organizmas įjungė atmetimo funkciją ir vienu kartu buvo kibimas, bet toliau neaugo, o kiti kartai tiesiog nekimba ir tiek.
dabar padarė antrą kart hysteroskopiją po sugertų antibiotikų, nes vis dar buvo infekcija organizme, laukiu rezultatų, tikiuos, kad viskas gerai ir tas netrukdys pasiekti savo svajonės.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 02, 20:53)
lygiai tas pats utrogestanas tinka oraliniam ir vaginaliniam vartojimui??? blink.gif  ar yra kokia kita rūšis, to paties utrogestano.
nu blondiniškas klausimas, bet...

taip tas pats. Dabar lietuviškos instrukcijos neturiu, bet aš dabar geriu rusišką utrožestan, jis tos pačios firmos gamintas, identiškas tik Rusijos rinkai skirtas, kitas pakuotes dizainas, ten instrukcijoj viskas detaliai surašyta, kaip ji galima vartoti ir kiek.

Papildyta:
man utrogestana geriau isisavino per skrandi ir taip pasaliniu poveikiu buvo, pasijaute ant kepenu, viduriai uzkietejo, 3 val. po vaisto isgerimo kaip prigerus svirduliuoju ir be galo migdo, bet kai sumazinom dozes, nepalyginamai lengviau.
Atsakyti
Gal kas parduodate lenkiško FRAKSIPARINO? Rašykite až

Natasukas, pas mus kibimas buvo per paprasta ivf, taip pat ir per fet. Kai kimba tai kimba, manau nuo to, ar šaldyti nelabai priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 09 sausio 2017 - 01:59
QUOTE(grange @ 2017 01 08, 21:13)
jau daugiau nei metai kaip turiu savo berniuką ir mergytę palaidotus tarp kitų angeliukų, gyvenau svajonėje 17 savaičių kol nutiko baisi ir netikėta nelaimė..ir po to organizmas įjungė atmetimo funkciją ir vienu kartu buvo kibimas, bet toliau neaugo, o kiti kartai tiesiog nekimba ir tiek.

Jei ne paslaptis kokia priezastys, kad praradote tokiam velyvam jau nestume dvynukus? unsure.gif Labai uzjauciu...toks skausmas niekada nepasimirs verysad.gif Bet pati laukiuos dvynuku tai ziauriai baisu, tiek jau skaiciau liudnu istoriju su dvynukais ir butent iki 22 savaites verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, klausiu patarimo jūsų. Šiandien 10 DPI HCG-88,50 mIU/mL
Įsodinta 5 d. blastocista. Ar skaičiukas ne per mažas 10 DPI?
Atsakyti
QUOTE(OnaLiu @ 2017 01 09, 16:41)
Sveikos, merginos, klausiu patarimo jūsų. Šiandien 10 DPI HCG-88,50 mIU/mL
Įsodinta 5 d. blastocista. Ar skaičiukas ne per mažas 10 DPI?

skaicius superinis 4u.gif Sveikinimai nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Alison @ 2017 01 09, 17:12)
skaicius superinis  4u.gif Sveikinimai  nestuke.gif

Ačiū labai už komentarą 4u.gif

Žinot, rašau čia, klausiu patarimo ar komentaro ir taip "stipriai" jaučiu kiek šiame forume šalia džiaugsmo yra nemažai ir skausmo.
Ir taip noriu pasidžiaugti. Ir taip palaikyt visas.
Kol kas man taip nesitiki.
Tik padrąsinti noris visas - tai 6 IVF. Labai viliuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti