Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Glamour, man skyrė dabar Crinone kištis 3 kartus per dieną (sakė geriau pasisavina Crinoną, nei Utrogestan), leidžiamo nieko nepaskyrė :) Sakė, kad užteks ir tiek. Sakė man progesterono nesitirti, nes man jo nesigamina, todėl turiu vartoti papildomai. Sakė progesteronas nebūna lygiai toks pat visą parą. Kad norint sužinot sakė reiktų 6 kartus per parą imt kraujo. 

Sakė užteks man ir tokio kiekio, šiaip neseniai ir prasidėjo, kad krūtys jautrios, karštos, galva svaigo, atrodė, kad pykina biški. Jausčiaus prastai visai. Šiandien jau geriau :)

Po dviejų savaičių vėl važiuosiu pas daktarą, apžiūrės mano pilvelį :D Koks ten gėris įsikūręs

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 02 sausio 2017 - 13:09
QUOTE(Glamour @ 2017 01 02, 00:39)
Kitam kartui zinok, kad jei neturi leidziamo sekmingai galima pasikelti progesterona utrogestan dedant ne į makštį, o geriant.

lygiai tas pats utrogestanas tinka oraliniam ir vaginaliniam vartojimui??? blink.gif ar yra kokia kita rūšis, to paties utrogestano.
nu blondiniškas klausimas, bet...
Atsakyti

lygiai tas pats utrogestanas tinka oraliniam ir vaginaliniam vartojimui??? blink.gifar yra kokia kita rūšis, to paties utrogestano.
nu blondiniškas klausimas, bet...

Informaciniame lape parašyta, kad galima naudoti dedant į makštį arba išgeriant :)  Tai taip, jis tinka abiems vartojimams tas pats utrogestan žirniukas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 02 sausio 2017 - 19:57
QUOTE(Akitta @ 2017 01 02, 18:56)
<p>Informaciniame lape parašyta, kad galima naudoti dedant į makštį arba išgeriant smile.gif  Tai taip, jis tinka abiems vartojimams tas pats utrogestan žirniukas smile.gif</p>

aha.. tiesą pasakius neskaičiau iki galo informacinio lapelio blush2.gif
bet tada įdomu kodėl gydytojai nesiūlo gerti, visų pirma patogiau, antra, jei geriau pasisavina.. hmm.gif
nors man prg nebūdavo labai žemas, bet taip ant ribos, tai man toks jausmas, kad nepasisavindavo kiek reikia.
reiks paklaust gydytojos, kai pradėsiu.
Atsakyti

aha.. tiesą pasakius neskaičiau iki galo informacinio lapelio blush2.gif
bet tada įdomu kodėl gydytojai nesiūlo gerti, visų pirma patogiau, antra, jei geriau pasisavina.. hmm.gif
nors man prg nebūdavo labai žemas, bet taip ant ribos, tai man toks jausmas, kad nepasisavindavo kiek reikia.
reiks paklaust gydytojos, kai pradėsiu.

Kiek esu skaičiusi, tai būdavo kai kurioms merginoms (kurios gerdavo jas), kad staiga silpna pasidarydavo tuo metu kai išgerdavo (mieguistumas užeidavo, gal dėl to ir yra ženklas ant pakuotės, kad nevairuoti), bet nesu tikra, nes neišbandžiau.

O šiaip sakė, kad utrogestan yra skirtas, kad kai ten dediesi, jis paskui patenka tiesiai į gimdą kai ištirpsta žirniukas. Bent taip mano ginekologas sakė  :) Dėl ko turbūt gerai veikia. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 02 sausio 2017 - 21:07
QUOTE(Akitta @ 2017 01 02, 21:02)

Kiek esu skaičiusi, tai būdavo kai kurioms merginoms (kurios gerdavo jas), kad staiga silpna pasidarydavo tuo metu kai išgerdavo (mieguistumas užeidavo, gal dėl to ir yra ženklas ant pakuotės, kad nevairuoti), bet nesu tikra, nes neišbandžiau.</p>
<p>O šiaip sakė, kad utrogestan yra skirtas, kad kai ten dediesi, jis paskui patenka tiesiai į gimdą kai ištirpsta žirniukas. Bent taip mano ginekologas sakė  smile.gif Dėl ko turbūt gerai veikia. </p>

Galiu patvirtinti, kad galva buna kaip vatine, ima mieguistumas ir pablogeja konsentracija naudojant Utrogestan kaip geriamas piliules, nors letesnis jo veikimas geriant ir reik didesnio kiekio. Dedant i maksti vietiskai veikia geriau, nes vaistas veikia tiesiogiai prie ar per mazaji dubeni, taciau ne visoms prg vietiskai isisavina. Yra visokiu "BET". Svarbu pajudeti, pavaikscioti isidejus crinone ar utrogestan, nes suaktyvina kraujota ir geriau prg pasisavina, nors LT instruktuoja atvirksciai - tipo paguleti isidejus, o del ko LT tokia prakti taiko, tai negaliu paaiskinti.
Jei prg yra zemiau normos ribu, manau reiktu pasitarti su priziurinciu gydytoju ir derinti prg vartojima tiek vietiskai, tiek geriamai, bent jau pirmom savaitem, kai prg yra labai svarbus, nes kitaip jis negali is niekur atsirasti,, kadangi punkcijos metu yra issiurbiamas visas geltonkunis, kuris ir yra atsakingas uz prg gamyba iki kol pradeda pilnai funcionuoti placenta.
Atsakyti
IVF metu aš naudojau Utrogestan tiek gerdama, tiek į makštį. Ryte ir vakare į makštį, nes reikėdavo greitesnio pasisavinimo, o per pietus gerdavau. Tik pradėjus naudoti Utrogestan buvau net kartą nualpusi, tuo metu buvau klinikoje, tai gydytojas sakė, kad tai vaistų pasekmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgelis7777777: 04 sausio 2017 - 07:53
Sakykite, ar yra kam buve, jog suleidus ovitreli, kita diena buvo mazas tepliojimas, o dar sekancia - gana gausus kraujavimas.
Logiskai mastant, tai ovuliacinis kraujavimas. Taciau, ar taip gausiai gali buti po vaistu?
Niekada per ovuliacija jokiu tepliojimu nebuvo. O dabar po tu vaistu sitaip vyksta.
Susisiekiau su gydytoja, sake, kad tai ovuliacinis kraujavimas.
Atsakyti
Gal yra startuojamciu mergynu?
Atsakyti
QUOTE(Aaleks @ 2017 01 05, 09:30)
Sakykite, ar yra kam buve, jog suleidus ovitreli, kita diena buvo mazas tepliojimas, o dar sekancia - gana gausus kraujavimas.
Logiskai mastant, tai ovuliacinis kraujavimas. Taciau, ar taip gausiai gali buti po vaistu?
Niekada per ovuliacija jokiu tepliojimu nebuvo. O dabar po tu vaistu sitaip vyksta.
Susisiekiau su gydytoja, sake, kad tai ovuliacinis kraujavimas.

Ovitrelis tai čia sprogdukas? tokio neteko naudot..
bet tai jei ovuliacinis kraujavimas,tai reiškias foliai ovuliavo anksčiau laiko??,
tai kada darė punkciją ?

QUOTE(Natasukas @ 2017 01 05, 11:57)
Gal yra startuojamciu mergynu?

aš tikiuos, mėnesio gale...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2017 01 05, 21:58)
aš tikiuos, mėnesio gale...

Man pirmas vizitas 19d . Imsiu snaigutes ,nes pirmas. IVF nepavyko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natasukas: 06 sausio 2017 - 09:00
Gal yra mergynu kuriuos bandė IVF su snaigutem? Ar jų kokybe skyriasi, ar procentas toks pats kaip su šviežiais? Mes turime 4 embrionus ir noriu prašyti gydytojo kad 3 isodintu jai bus galimybe. Parašykite nuomones lb bijau kad vėl nepavyks 😔
Atsakyti