Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveika, siek tiek mazokas hcg, bet svarbiausia ar jis taisiklingai dideja, kadangi kiekvienai gali buti labai indivitualiai. Yra hcg skaiciuokles pasitikslinimui internete, kad paziureti ar teisingai dideja ir atitinka 48 valandu didejimo progresija.
Pasikartok po dvieju dienu HCG is naujo ir pasitikrink ar PRG normose, nes jei prg trukumas, tai gali itakoti ir pastojima. Jei PRG zemiau normos ribu, bet hcg toliau taisyklingai dideja, tai kuo skubiau kreipkis pas gydytoja arba susileisk leidziamo prg.

Sekmes, laikykis! 4u.gif

Kaip tik ir žadėjau poryt dar važiuoti pasidaryt HCG. Rytoj jau turėčiau gauti atsakymą dėl progesterono, prolaktino ir estradiolio. Tuo pačiu imant kraują ir šituos dar patikrinau  :)

Žiūrinėjau IVF statistikos temą, tai mačiau ir su tokiu HCG buvo pastojusios, o paskui išaugo HCG, kai vėliau tikrino :)

Man šiandien turėjo prasidėt mėnesinės, nu gali nusivėluoti dėl tų visų punkcijų, įsodinimų, bet tikiuos taip ir nesulauksiu jų ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 27 gruodžio 2016 - 13:13

Sveikos. Mums nepavyko :( bande kabintis, taciau...  :angel_sadangel: 

Nezinau kada bandysim vel...  Reik atsigauti, grazinti skola uz sita bandyma, tada taupyti vel ir viltis, kad konpensuos bent dali...

Atsakyti

Laikykitės.. liūdna labai :(​ 

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2016 12 28, 08:20)
<p>Sveikos. Mums nepavyko verysad.gif bande kabintis, taciau...  angel_sadangel.gif </p><p></p><p>Nezinau kada bandysim vel...  Reik atsigauti, grazinti skola uz sita bandyma, tada taupyti vel ir viltis, kad konpensuos bent dali...</p>

Labai gerai žinau kaip jautiesi.. aš vis dar bandau atsigauti po nesėkmingo rugsėjo... psichologiškai visiškai išsiderinusi, bet gyventi reikia toliau, niekur nedingsim...

Stiprybės!
Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2016 12 28, 08:20)
<p>Sveikos. Mums nepavyko verysad.gif bande kabintis, taciau...  angel_sadangel.gif </p><p></p><p>Nezinau kada bandysim vel...  Reik atsigauti, grazinti skola uz sita bandyma, tada taupyti vel ir viltis, kad konpensuos bent dali...</p>

Labai liūdna... laikykis, crazy bee
Atsakyti
Liūdna, crazy bee. Atgauti tikėjimą visu kuo ir pasiryžimo, bandyti vėl reiks laiko. Bet tikiu, o ir žinau, kad tas noras grįš.
Tiesą sakant gi mes išgedim viska. Tas laikas sunkus.
Pailsėk. 4u.gif

Norėjau merginų paklausti, kokie faktoriai atideda įsodinimą? Peršalimas, pvz.? Kosulys ir kt.

Atsakyti
Akitta, ar kartojai šiandien HCG ?
Crazy bee, užjaučiu. Ar šaldytų liko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 29 gruodžio 2016 - 16:49

Sveikutės  :4u:  Šiandien vėl pasidariau HCG, tai dabar yra 144 :) Užvakar dar buvo 47, tai patrigubėjo :D man dabar 13 DPĮ. 

Gavau atsakymus, kad progesteronas mano 4, o norma nuo 9,3 prasideda (1 trimestro), tai prašysiu leidžiamo, gal blogai įsisavina per makštį. 

Atsakyti

Kazkaur matyt isijunge kazkoks mygtukas kad visam sitam jauciu apatija... Keista ramybe... Gal todel kad visa laika su seima bunu, ligos kankina tai nera laiko savigrauzai.

Crazy bee, užjaučiu. Ar šaldytų liko?

Nebuvo ka saldyti

Atsakyti

Buvau pas ginekologą, paskyrė Crinone tris kartus per dieną. 

Pamatęs IVF rezultatus nusistebėjo, kad retai mato, jog būtų parašyta embrionų kokybė puiki :D Sako dažniausiai būna gera arba tiesiog normali (ir pan).

Pasižiūrėjau, vyro sperma irgi geros kokybės tuo metu buvo - 36mln, 78% judrumas.

Tik nelabai supratau, įsodino blastocistą 4AA, geriausią iš buvusių, tai kaži ką reiškia. Pamiršau paklaust daktaro :D O likę du yra abu po 1AA, juos užšaldėm. Sakėm jei ir bus dabar dvynukai, tai vis tiek tuos paskui įsisodinsim :D Gaila palikt negimusius vaikiukus šaldiklyje šalt

Atsakyti
Akitta, super mano hcg irgi sikart trigubejo. Tegu ir toliau tau taip sklandziai auga. Tikiuosi crinonas pades pakelti prg. Kai pradesi leistis, po 3-4 dienu issitirk 3-4 val. po vaistu vartojimo. Kitam kartui zinok, kad jei neturi leidziamo sekmingai galima pasikelti progesterona utrogestan dedant ne į makštį, o geriant. Ir jei pradesi vartoti 3 crinono ir dar leidziamo progesterono, yra tikimybė, kad užkils labai progesteronas, tik nesugalvok staigiai mazinti, net jei daktarai sakys, mazink po viena crinono kas 4-5 dienas, o dar geriau karta savaiteje.
Man uzkilus progesteronui daktare liepe mazint 200 utrogestano iskart ir kita diena 100, gerai, kad nepaklausiau. Nes sumazinus tik 100 ir dar sumazinus estrofemo puse tabletes, spazmai prasidejo, atsirado stiprus tepliojimas, o kitą dieną kraujavimas. Jei buciau dar daugiau sumazinus, butu neaisku kaip pasibaige. Per didelis progesteronas negerai nestukes kepenims, inkstams, o vaisiui nekenkia, juolab, jei stebimas ir laipsniškai ir laiku mažinamas. Taigi viska darant teisingai yra sansu issisukti be neigiamu pasekmiu, svarbu skysciu daug vartot ir daznai, bei daznai slapintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 02 sausio 2017 - 00:42
sveikos, nežinau ar čia pataikiau, bet gal nukreipsit jeigu ką smile.gif pati esu jau IVF, darėm Rygoje. ir turiu užsilikusius du pakelius naujus Estrofem. galioja iki 2018/12 berods. noriu padovanoti. gal kam reikia?
Atsakyti