6 visai neblogai , man ispunktavo 6, 4 buvo tinkami is ju tik vaisinimui ir is ju 2 apsivaisino, kurie ir toliau dalinosi. Taip kad manau tikrai viskas puikiai gausis!
6 visai neblogai , man ispunktavo 6, 4 buvo tinkami is ju tik vaisinimui ir is ju 2 apsivaisino, kurie ir toliau dalinosi. Taip kad manau tikrai viskas puikiai gausis!
Aš šiandien irgi po punkcijos, bet man iš 14 folikulų išpunktavo tik 6 Ryt sakė paskambins kaip ten ar apsivaisino ir šeštadienį jau turėčiau važiuoti. Bet net nežinau ar iš 6 gali gautis kas nors gero
crazy bee, gal tau jau paaiškėjo, kiek apsivaisino?
Is 10 turim tik viena rytoj sodins, nes sake jam geriau bus pas mane nei ten... Ir pati embriologe tarsi apsiprasinedama kalbejo, kad po ispunktavimo viskas atrode puiku, kad pasiseks, bet kazkodel nesigavo...
Is 10 turim tik viena rytoj sodins, nes sake jam geriau bus pas mane nei ten... Ir pati embriologe tarsi apsiprasinedama kalbejo, kad po ispunktavimo viskas atrode puiku, kad pasiseks, bet kazkodel nesigavo...
Gaila tikrai, bet gal pavyks abiejom sėkmingai pastoti ir paskui panašiu laiku pagimdyt Nes man irgi šeštadienį žada įsodinti, jei tik kažkas liks iš 6
Man po tos narkozės, tai nekoks jausmas, lyg blogą būtų, bet nepykina. Ir skausmas apačioj, kaip per mėnesines toks nemenkas. Prirašė kremo ten, dar gleivinei tabletę ten kišti (estrofem ar pan)
Gaila tikrai, bet gal pavyks abiejom sėkmingai pastoti ir paskui panašiu laiku pagimdyt Nes man irgi šeštadienį žada įsodinti, jei tik kažkas liks iš 6
Man po tos narkozės, tai nekoks jausmas, lyg blogą būtų, bet nepykina. Ir skausmas apačioj, kaip per mėnesines toks nemenkas. Prirašė kremo ten, dar gleivinei tabletę ten kišti (estrofem ar pan)
Labai viliuosi kad susitiksime nestukiu pasnekesiuose...
Man irgi skauda, skambinau, sake normalu, gerti nuskausminamuosius. O kokio kremo?
Mano gleivine gera buvo tai nieko negavau. Tik daug krauja skystinanciu, progesterono ir dar kazkokiu.
Labai viliuosi kad susitiksime nestukiu pasnekesiuose...
Man irgi skauda, skambinau, sake normalu, gerti nuskausminamuosius. O kokio kremo?
Mano gleivine gera buvo tai nieko negavau. Tik daug krauja skystinanciu, progesterono ir dar kazkokiu.
Crinone kremo liepė leistis vakarais ten. Dabar paskaičiau instrukciją tai Crinone sudėtyje yra progesterono. Tai padės pastoti.
Dar estrofem tabletę kišiu, o kitą vėliau reiks išgerti.
O kam reikia kraujo skystinančių?
Man darė VK, tai nežinau, ar jie ten tinkamai, ar atmestinai paskyrė tuos vaistus.
Jei kils dvėjonių, tai iškart po įsodinimo važiuosiu pas savo ginekologą pasikonsultuot, gal reikia dar kažką vartoti, nes mano nėra lengva situacija
Crinone kremo liepė leistis vakarais ten. Dabar paskaičiau instrukciją tai Crinone sudėtyje yra progesterono. Tai padės pastoti. Dar estrofem tabletę kišiu, o kitą vėliau reiks išgerti. O kam reikia kraujo skystinančių? Man darė VK, tai nežinau, ar jie ten tinkamai, ar atmestinai paskyrė tuos vaistus. Jei kils dvėjonių, tai iškart po įsodinimo važiuosiu pas savo ginekologą pasikonsultuot, gal reikia dar kažką vartoti, nes mano nėra lengva situacija
Ta kremuka ir as gavau.
Estrogem as geriua IUI metu.
Net neisivaizduoju, nors man irgi tyrimu del to nedare, bet matyt mano kad reikia.
As 2IUI turejau VK, o IVF- northway.
Paskambino genetikas ir pasakė kiek apsivaisino Iš 6 išpunktuotų apsivaisino 5. Ryt kai nuvažiuosim į kliniką pasakys kokia ten situacija su embrionais. Bus dviejų dienų, kai ryt įsodins.
Paskambino genetikas ir pasakė kiek apsivaisino Iš 6 išpunktuotų apsivaisino 5. Ryt kai nuvažiuosim į kliniką pasakys kokia ten situacija su embrionais. Bus dviejų dienų, kai ryt įsodins.
Saunu! Linkiu sekmes
O as jau PUPO. Viltis labai nedidele, nes ir taa vienas musu burbuliukas dalinasi per greitai... Bet gal jam pavyks
O būna kad ir per greitai? aš galvojau būna kad tiesiog nesidalina ir tiek....
Svarbu ne kiekybė, o kokybė.
Ramybės laukiant HCG
O būna kad ir per greitai? aš galvojau būna kad tiesiog nesidalina ir tiek....
Svarbu ne kiekybė, o kokybė.
Ramybės laukiant HCG
Pasirodo, kad buna. Per greit kai dalijasi irgi nera gerai. Jei gerai isgirdau tai isodino 7 lasteliu embriona. Matyt kad ne tik greit bet ir nevisai teisingai dalijasi.
Pasirodo, kad buna. Per greit kai dalijasi irgi nera gerai. Jei gerai isgirdau tai isodino 7 lasteliu embriona. Matyt kad ne tik greit bet ir nevisai teisingai dalijasi.
O tau kelių dienų įsodino?
Stiprių nervų belaukiant ir gero dalijimosi embrionui
Aš kai nusičiaudėju, tai vyras sako- Į nėštumą
O tau kelių dienų įsodino?
Stiprių nervų belaukiant ir gero dalijimosi embrionui
Aš kai nusičiaudėju, tai vyras sako- Į nėštumą
2 dienu.
Gerai sako