QUOTE(jurgelis7777777 @ 2016 12 14, 15:51)
jo, aš irgi taip supratau, kad jei neturi vaiko
nesuprantu o kaip bus jei užsienyje darysiesi IVF? ar kompensuos?
Abejoju kad užsienyje atliekamas kompensuos, nes tai jau kitų valstybių piniginiai reikalai... o ir LT kaip supratau dar ne visose įstaigose atliekamas IVF bus kompensuojamas, nes turi atitikti tam tikrus reikalavimus ta įstaiga...
Žodžiu ne viskas taip paprastai čia bus.....
Papildyta:
QUOTE(crazy bee @ 2016 12 14, 16:08)
<p>Galiu pasakyti is savo varpines, kad pvz kai as uzklausdavau (nes zinojau kad seima nori vaiku) tikrai ne is blogos valios. Pati turejau sunu ir tai buvo nuostabiausias dalykas mano gyvenime, todel to linkejau ir kitiems, ir ne nesusimasciau, nezinojau kokio masto yra nevaisingumo problema. Dabar kai zinau kaip tai skaudina - neklausiu. Taciau supratau, kad tyleti negaliu. Nes tokiu nesusiprateliu kaip as ne vienas. Todel sakau kaip yra, kad zmones suprastu kad tai problema ir toms seimoms reikia pgalbos. Kad tai nepavieniai atvejai, kad tokiu seimu labai daug ir ju deje daugeja. </p><p>Todel nepykit antju stipriai, gal jie kaip ir as, nenori kistis i asmenini gyvenima, taciau labai nuosirdziai linki jums laimes
</p>
Todėl ne vieną sykį esu sakiusi, kad niekada nesupras ką tenka ošgyventi, kas to nepatyrė.. ir kalbjimas čia nieko nepakeistų....
O jeigu po poros tokių paklausimų nesupranta apie netaktą, tai nieko baisaus jeigu ir aštriau atsakysi į tokį klausimą...