Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(jurgelis7777777 @ 2016 12 14, 15:51)
jo, aš irgi taip supratau, kad jei neturi vaiko smile.gif nesuprantu o kaip bus jei užsienyje darysiesi IVF? ar kompensuos?

Abejoju kad užsienyje atliekamas kompensuos, nes tai jau kitų valstybių piniginiai reikalai... o ir LT kaip supratau dar ne visose įstaigose atliekamas IVF bus kompensuojamas, nes turi atitikti tam tikrus reikalavimus ta įstaiga...
Žodžiu ne viskas taip paprastai čia bus.....
Papildyta:
QUOTE(crazy bee @ 2016 12 14, 16:08)
<p>Galiu pasakyti is savo varpines, kad pvz kai as uzklausdavau (nes zinojau kad seima nori vaiku) tikrai ne is blogos valios. Pati turejau sunu ir tai buvo nuostabiausias dalykas mano gyvenime, todel to linkejau ir kitiems, ir ne nesusimasciau, nezinojau kokio masto yra nevaisingumo problema. Dabar kai zinau kaip tai skaudina - neklausiu. Taciau supratau, kad tyleti negaliu. Nes tokiu nesusiprateliu kaip as ne vienas. Todel sakau kaip yra, kad zmones suprastu kad tai problema ir toms seimoms reikia pgalbos. Kad tai nepavieniai atvejai, kad tokiu seimu labai daug ir ju deje daugeja. </p><p>Todel nepykit antju stipriai, gal jie kaip ir as, nenori kistis i asmenini gyvenima, taciau labai nuosirdziai linki jums laimes  wub.gif </p>

Todėl ne vieną sykį esu sakiusi, kad niekada nesupras ką tenka ošgyventi, kas to nepatyrė.. ir kalbjimas čia nieko nepakeistų....
O jeigu po poros tokių paklausimų nesupranta apie netaktą, tai nieko baisaus jeigu ir aštriau atsakysi į tokį klausimą...
Atsakyti

Taip yra ir tokių. bet aš kalbėjau grynai apie tuos kurie iš smalsumo ir panašiai domisi. nes šiaip nepažįstamį žmonės,tai man tik sveikinimus duoda 😅 tai ant ju net nepykstu 😊

Atsakyti

Todėl ne vieną sykį esu sakiusi, kad niekada nesupras ką tenka ošgyventi, kas to nepatyrė.. ir kalbjimas čia nieko nepakeistų....
O jeigu po poros tokių paklausimų nesupranta apie netaktą, tai nieko baisaus jeigu ir aštriau atsakysi į tokį klausimą...

Kazkaip kai pasakai, kad turi problemu, kad tu tokia ne viena zmones susimasto (bent jau mano aplinkoj).  Ir palinki sekmes.

Na jei to pacio daznai klausia tai tikiu, kad uzknisa... Tada ir pati negraziai atsakyciau :D

Taip yra ir tokių. bet aš kalbėjau grynai apie tuos kurie iš smalsumo ir panašiai domisi. nes šiaip nepažįstamį žmonės,tai man tik sveikinimus duoda 😅 tai ant ju net nepykstu 😊

:lol: ziu, sveikins sveikins ir prisveikins :D

Veja- kiek ilgai skaudejo po punktavimo? Galvoju kaip ryt i darba eisiu :hm:

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2016 12 )
<p>Veja- kiek ilgai skaudejo po punktavimo? Galvoju kaip ryt i darba eisiu g.gif</p>

Po punkcijos aš išviso gerai jaučiausi... nebuvo jokių skausmų.. tik pateplojo man truputį.. man galvos skausmai siaubingi buvo kai gonaly leidausi pirmom dienom.. daugiau jokių pašalinių..
Šiaip turėtų rytoj būt normali tavo savojauta tikrai.. jeigu bus skausmai, siūlyčiau gydytojai pasiskambint kad nebūtų hiper...
Atsakyti

Po punkcijos aš išviso gerai jaučiausi... nebuvo jokių skausmų.. tik pateplojo man truputį.. man galvos skausmai siaubingi buvo kai gonaly leidausi pirmom dienom.. daugiau jokių pašalinių..
Šiaip turėtų rytoj būt normali tavo savojauta tikrai.. jeigu bus skausmai, siūlyčiau gydytojai pasiskambint kad nebūtų hiper...

Tikiuosi, kad bus gerai ryt. Ned nenoriu hyper, tada juk atideda isodinima? O gal reik pajudet? Nes as visa diena guliu...

Atsakyti
QUOTE(crazy bee @ 2016 12 14, 17:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Vėja-" data-cid="71294468" data-time="1481723046"><div><p>Po punkcijos aš išviso gerai jaučiausi... nebuvo jokių skausmų.. tik pateplojo man truputį.. man galvos skausmai siaubingi buvo kai gonaly leidausi pirmom dienom.. daugiau jokių pašalinių..
Šiaip turėtų rytoj būt normali tavo savojauta tikrai.. jeigu bus skausmai, siūlyčiau gydytojai pasiskambint kad nebūtų hiper...</p></div></blockquote><p>Tikiuosi, kad bus gerai ryt. Ned nenoriu hyper, tada juk atideda isodinima? O gal reik pajudet? Nes as visa diena guliu...</p>

Jeigu pasireiškia hiper, tada turėtų atidėti...
Gerai kad guli.. tikrai nereikia šokinėt:) daugiau baltymų pavartok ir pailsėk
Atsakyti
Sveikos,

Gal Jūs žinote, kada šiandien balsuos dėl leidimo šaldyti embrionus? smile.gif
Atsakyti
Belle o kaip tau antras IVF sekesi?
Atsakyti
Visą naktį sapnavau IVF procesą, nors jį pradėsim tik už mėnesio. Atsikėliau užtinus, pavargus ir nepailsėjus. Kažkaip reikia atitraukti mintis.. Kaip manot, kaip galima belaukiant procedūros pastiprinti organizmą? Gal vitaminų ar homeopatinių raminančių pagert, nes labai jau stresuoju... (folio rūgštį vartoju, nuo sausio užsirašysiu vėl į akupunktūrą)
Atsakyti
Nors man tas jau kaip ir neaktualu ant Lietuvos zemes, bet zudo mane sitos moteriskes pasisakymai.

Kaip gali priversti seima donuoti savo embriona....taip tai gali buti galimybe ir tai populerejanti praktika pasaulyje, bet tai tik seimos reikalas apsispresti..
JIE pasakys ir VISI taip tures daryti....

Citata is straipsnio:
„Mes taip pat pasakome, kad neleisime embrionų naikinti, saugodami jų gyvybę. Manau, kad rytoj bus padarytas dar vienas žingsnis – pasakysime, kad šaldyti embrionai greičiausiai turėtų atitekti kitoms šeimoms kaip donuoti embrionai. Tai būtų teisinga embrionų ir nevaisingų šeimų, neturinčių savo lytinių ląstelių ir negalinčių sukurti embrionų, atžvilgiu“, - įsitikinusi A. Širinskienė.

ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu parduoti Clexane 0,2 mg. pakuotės kaina po 17 eur. iš Lenkijos, Lietuvoje kaina 24 eur.. čia prie kraujo krešėjimo problemų, antifosfolipidinio sindromo, prie imuninio nevaisingumo ir daugelio kitų diagnozių skiriamas vaistas.
Su nevaisingumu kovojau 14 metų, po ilgų ieškojimų buvo nustatytas imuninis nevaisingumas allan beer klinikoje, šia tema nemažai yra jau rašyta imuninio nevaisingumo skyrelyje. Laukiuosi dvynukų 8 mėnesį, kai jau supuosi kūdikėlius rankuose mielai pasidalinsiu savo patirtimi galbūt kažkam pravers.
Atsakyti

Nesisveriau, bet jokio papildomo svorio nejauciu. O jei ir uzaugtu kilogramas kitas tai labai nesupykciau :D

As jau po punkcijos. Ispunktavo 10 kiausialasciu. Dabar relaxuoju lovoje guledama.

Aš šiandien irgi po punkcijos, bet man iš 14 folikulų išpunktavo tik 6  :oh: Ryt sakė paskambins kaip ten ar apsivaisino ir šeštadienį jau turėčiau važiuoti. Bet net nežinau ar iš 6 gali gautis kas nors gero  :( 

crazy bee, gal tau jau paaiškėjo, kiek apsivaisino?

Atsakyti