Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lunatika @ 2016 12 14, 10:15)
<p>Man asmeniškai nepadidėjo ,tik kad issiputes pilvas buvo. nu tokia kaip patinus buvau. </p>

Išsipūtus ir aš buvau.. kaip balionas.. bet tai čia normalu, natūraliam cikle tikrai nebūna po 15-20 kiaušialąsčių..

O jūs papildomai progestetoną naudojot?.. aš galvoju kad gal nuo jo galėjo +3, 4kg prilipt...
Jeigu taip po kiekvienos nepavykusios svoris augs, tai ir negimdžius būsiu kaip 9 mėnesį....
Atsakyti

Merginos, o jums nuo vaistų svoris nepadidėjo?..

Nesisveriau, bet jokio papildomo svorio nejauciu. O jei ir uzaugtu kilogramas kitas tai labai nesupykciau :D

As jau po punkcijos. Ispunktavo 10 kiausialasciu. Dabar relaxuoju lovoje guledama.

Atsakyti
puikus derlius, ar auginsit iki blastocistų?

Pailsėk šiandien ir geriau kepto, aštraus nevalgyk nieko, dabar pagrinde kalakutiena, vištiena ir varškytė - daug baltymų ir daug skysčių.

Vėja, man tik pilvą išpūsdavo, bet praeidavo, jokių papildomų kg nepriaugdavau. Bet mano toks organizmas. Daktarai patarinėja svorio priaugt, o jis nė per kur nė iš vietos, tik numest nesunkiai krenta, kas nepageidautina.
Atsakyti

Pailsėk šiandien ir geriau kepto, aštraus nevalgyk nieko, dabar pagrinde kalakutiena, vištiena ir varškytė - daug baltymų ir daug skysčių.

Veikiausiai ne, nes sestadieni sodinimas. Nebent gydytoja pasiulys kitaip.

Ilsiuosi, iki wc nuejau ir supratau, kad noriu guleti :D

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2016 12 14, 13:59)

Vėja, man tik pilvą išpūsdavo, bet praeidavo, jokių papildomų kg nepriaugdavau. Bet mano toks organizmas. Daktarai patarinėja svorio priaugt, o jis nė per kur nė iš vietos, tik numest nesunkiai krenta, kas nepageidautina.

Kaip aš pavydžiu tokio organizmo.. pas mane menkiausias nukrypimas į šoną net ir su vaistai -iškarto pasireiškia papildomais kg... ir jau girdisi kaip už nugaros šnabždasi, ji tikrai laukiasi, gi matosi kad papilnėjo...
..bet......

Panašu, kad bent dalinės kompensacijos viagi sulauksim po naujų... bet tai kiek visokių "BET" ir niuansų...
kompensavimo tvarka...
Atsakyti

Pas mane lygiai tas pats. atrodo tik pagalvoju apie šokoladuką ir jau plius kilogramas ant pilvo. uoj žinau ką reiškia tas pasaktmas"o tu laukiesi ?" "Sveikinimai " nu žinok nužudo kartais

Atsakyti

Panašu, kad bent dalinės kompensacijos viagi sulauksim po naujų... bet tai kiek visokių "BET" ir niuansų...
kompensavimo tvarka...

:hm: tai kompensuos tik tiems kurie neturi vaiku visai ? O visi kiti? Ar as kazko nedaskaiciau

Atsakyti
jo, aš irgi taip supratau, kad jei neturi vaiko smile.gif nesuprantu o kaip bus jei užsienyje darysiesi IVF? ar kompensuos?
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 12 14, 14:48)
<p>Pas mane lygiai tas pats. atrodo tik pagalvoju apie šokoladuką ir jau plius kilogramas ant pilvo. uoj žinau ką reiškia tas pasaktmas"o tu laukiesi ?" "Sveikinimai " nu žinok nužudo kartais</p>

...nužudo.. o kartais vos pavyksta suvaldyti isterišką rėkimą su klausimu "...ei.. jūs idiotai, kur buvot kai buvo protas dalinamas.. ar iškeitėt jį į liežuvį...gal aš turiu sveikatos problemų, vartoju krūvas vaistų kaip kokia narkomanė, dėl ko man svoris auga...."

Papildyta:
QUOTE(crazy bee @ 2016 12 14, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Vėja-" data-cid="71294167" data-time="1481715632"><div><p>Panašu, kad bent dalinės kompensacijos viagi sulauksim po naujų... bet tai kiek visokių "BET" ir niuansų...
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/46291b80c13711e682539852a4b72dd4?positionInSearchResults=1&searchModelUUID=6f15da64-fd11-4270-bade-80b693603d83'>kompensavimo tvarka...</a></p></div></blockquote><p>:hm: tai kompensuos tik tiems kurie neturi vaiku visai ? O visi kiti? Ar as kazko nedaskaiciau</p>

Kaip suprantu -kompensuos tiem, kas neturi nei vieno bendro biologinio vaiko... ir tik pirmus 2ivf...ir jeigu pvz pirma stimuliacija bus nesėkminga, nebus ko punktuoti-tai čia jau skaitysis kaip 1 nesėkmingas ivf
Atsakyti

...nužudo.. o kartais vos pavyksta suvaldyti isterišką rėkimą su klausimu "...ei.. jūs idiotai, kur buvot kai buvo protas dalinamas.. ar iškeitėt jį į liežuvį...gal aš turiu sveikatos problemų, vartoju krūvas vaistų kaip kokia narkomanė, dėl ko man svoris auga...."

Papildyta:

Kaip suprantu -kompensuos tiem, kas neturi nei vieno bendro biologinio vaiko... ir tik pirmus 2ivf...ir jeigu pvz pirma stimuliacija bus nesėkminga, nebus ko punktuoti-tai čia jau skaitysis kaip 1 nesėkmingas ivf

Liudna... Bet bent jau tai pirmas zingsnis. Reik viltis kad toliau padetis tik gerea :)

Atsakyti

Taip. žmonės nesupranta.. ir kartais per daug nori lįsti į kitų gyvenimus. aš kartais atsakau grubiai. ypač tiems,kurie per daug kišasi. 

Atsakyti

Galiu pasakyti is savo varpines, kad pvz kai as uzklausdavau (nes zinojau kad seima nori vaiku) tikrai ne is blogos valios. Pati turejau sunu ir tai buvo nuostabiausias dalykas mano gyvenime, todel to linkejau ir kitiems, ir ne nesusimasciau, nezinojau kokio masto yra nevaisingumo problema. Dabar kai zinau kaip tai skaudina - neklausiu. Taciau supratau, kad tyleti negaliu. Nes tokiu nesusiprateliu kaip as ne vienas. Todel sakau kaip yra, kad zmones suprastu kad tai problema ir toms seimoms reikia pgalbos. Kad tai nepavieniai atvejai, kad tokiu seimu labai daug ir ju deje daugeja. 

Todel nepykit antju stipriai, gal jie kaip ir as, nenori kistis i asmenini gyvenima, taciau labai nuosirdziai linki jums laimes  :wub:​ 

Atsakyti