Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Crazy bee, Glamour, , ačiū, vyras daug ramesnis, panašiai sako, ką ir jūs, kad reikia maksimaliai nealinti organizmo stresu.

Lunatika, vyras nei į pirtis vaikšto, nei karštose voniose guli, vartoja ir papildus.. Pati, kartu su juo artėjant procedurai pavaikščiosiu ir į akupunktūrą.. nes dabar buvau nutraukus. O tau vasarį, kaip supratau, jau ne pirmas bus?
Atsakyti

Buvau pas ginekologą, tai folikulai gero dydžio, viskas atrodo gerai  :) 14 bus galima punktuoti. Jau šiandien susileisiu Ovitrelle ir ketvirtadienį punktuos  :) Nuo tiek folikulų jau spaudžia kiaušides  :D 

Dėl adatų leidimo, tai turiu gerą vyrą  :D suleidžia man kas vakarą ir neturiu nei vienos mėlynės ant pilvo  :4u: 

Atsakyti

Dėl adatų leidimo, tai turiu gerą vyrą  :D suleidžia man kas vakarą ir neturiu nei vienos mėlynės ant pilvo  :4u:

O gali ir melynes buti?  :blink:  vajezau....

Atsakyti

O gali ir melynes buti?  :blink:  vajezau....

Buvo vyras išvažiavęs į užsienį, tai dūriaus pati. Rankos drebėjo, nepataikiau iškart gerai, tai ir atsirado mėlynės, bet nedidelės  :D 

Atsakyti

Buvo vyras išvažiavęs į užsienį, tai dūriaus pati. Rankos drebėjo, nepataikiau iškart gerai, tai ir atsirado mėlynės, bet nedidelės  :D
Ui.... As nors pati duriau, bet viskas ok. Jauciu jei vyraa durtu tada pas ji melynes butu :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo crazy bee: 13 gruodžio 2016 - 20:40

Vasarį bus trečias. iš tikrųjų aš juos čia greitai dariausi. pirmas buvo rugsėjo mėn. po to antra dariausi iš kart po nepavykusio - lapkritį. dabar laukiu vasario.  mmmm nzn ar laukiu,bet sakykim,kas taip. 

Akitta aha ir man jų buvo. ir nuo cetrotides, niezedavo dūrio vieta ir paraudusi būdavo kuri laiką. 

Atsakyti

Vasarį bus trečias. iš tikrųjų aš juos čia greitai dariausi. pirmas buvo rugsėjo mėn. po to antra dariausi iš kart po nepavykusio - lapkritį. dabar laukiu vasario. mmmm nzn ar laukiu,bet sakykim,kas taip. [b]Akitta [/b]aha ir man jų buvo. ir nuo cetrotides, niezedavo dūrio vieta ir paraudusi būdavo kuri laiką.

Atsakyti

Lunatika nuo cetrotides man irgi buvo paraudę, bet paskui kitus kartus mažiau laikiau vatą ant dūrio vietos ir tada nebuvo to paraudimo  :D 

Nuo cetrotides man nebuvo mėlynės, tik pirmus kartus paraudonuodavo ir niežėjo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akitta: 13 gruodžio 2016 - 21:43
Lunatika, , laikom kumščius, kad trečias kartas pagaliau būtų lemtingas nestuke.gif
Atsakyti

Tiesa pasakius,bijau net kažką pagalvoti ar pasvajoti. tik atsargiai atsargiai viduje kirba maža vietelė,kad pavyks si karta. 😇😇😇

Atsakyti
Merginos, o jums nuo vaistų svoris nepadidėjo?..
Atsakyti

Man asmeniškai nepadidėjo ,tik kad issiputes pilvas buvo. nu tokia kaip patinus buvau. 

Atsakyti