QUOTE(inerga @ 2016 11 15, 21:05)
Na,kaip sekesi vizitas? Tikiuosi viskas einasi sklandziai
labas
inerga atleisk, atrasau tik dabar...beveik jau ir menuo praejo
tada vizitas praejo neblogai, net nebezinau apie kury vizita klausi, bet esme tame, kad Lakricio 14d liepe nustot vartot visus vaistus ir nakty susileisti Orvitreli. Treciadieni (lapkricio 16d.) buvo punkcija, ispunktavo berods 5, 3 buvo subrendusios, bet apvaisino tik 2.. (Daktarai tikejosi, kad mano metu, nors man jau 35, tikejosi geresniu rezultatu, kitaip butu dave didesne vaistu doze). Man sodinima dare labai greitai jau po 2 dienu, abu labai graziai augo. Vienas buvo top grade, tiesiog idealus, o kitas tik siek tiek silpnesnis. Jie nutare sodinti tik 1, o kita palaikyti iki 5 dienu. Tad lapkricio 18 d man isodino ta viena, taciau po keliu dienu paskambino ir pranese, kad antras embrionas, deja, netinkamas saldymui...
Isgyvenau turbut sunkiausia laukimo laikotarpy..tie visi vaistai ir vizitai, tai cia nieko baisaus, taciau blogiausiai jauciausi belaukdama rezultatu....psichologiskai buvo nepakeliama, daznai verkiau, su vyru kazkodel vis pasitaikydavo susipykt del nieku, o gal as ir pati jautresne buvau, zodziu buvo labai sunkus laikas...galvojau mano maziukas tikrai neissilaikys tiek streso apturejes..man testa reikejo daryti gruodzio 2 diena, taciau neistverusi pasidariau net 4 dienas pries mmm data ir tada nepatikejau savo akim kai isvydau ryskejancia antra juostele
poto testavau kasdien po 2 kartus, net ir su digital rode, kad esu pregnant
dar sulaukiau ir stipraus pykinimo viena ryta, po poros dienu vel...gruodzio 2 d. mano testai jau graziai ryskejo ir buvau uztikrinta, kad tikrai
mano klinikai pranesus rezultata, jie uzrase mane pirmam skanui gruodzio 22 d.
Siuo metu man jau nepilnai 6 savaites
ir pakokas viskas gerai
tik vienintele baime dar pakolkas del to skano, taip noriu tikrai isitikint ar viskas gerai, ar gerai maziukas vystosi, ar isgirsiu sirdute ir t.t.
dar net bijau dziaugtis, emocijas dar slepiu viduje ir nieko stengiuos negalvoti, pakol daktarai tikrai nepatvirtins, kad as
ir tikrai viskas gerai...