Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(agpa @ 2016 11 22, 08:56)
<p>Nefifi, jūs susidūrusi su Jolsana? </p>
<p>1IVF sėkmingas pas Odetą, 2 deja..</p>

Na, jei sėkmingas 1 IVF ir nėra itin aštrių problemų, gal ir galit bandyti, nors nemanau, kad LT klinikos pakeitimas turi sėkmės faktorių. Nebent dėl įvairovės. Pas Sąlygienę lankiausi 1,5 metų nuo pačios pradžios, vėliau perėjau į VK. Tiek Jolsana, tiek VK dirba tuo pačiu principu, tie patys seminarai ir stažuotės. Bet, kaip sakau, geras gydytojas visuomet bus tas, kuris padės jums pastoti - ir visai nesvarbu, kur jis dirba.
Atsakyti

Na, jei sėkmingas 1 IVF ir nėra itin aštrių problemų, gal ir galit bandyti, nors nemanau, kad LT klinikos pakeitimas turi sėkmės faktorių. Nebent dėl įvairovės. Pas Sąlygienę lankiausi 1,5 metų nuo pačios pradžios, vėliau perėjau į VK. Tiek Jolsana, tiek VK dirba tuo pačiu principu, tie patys seminarai ir stažuotės. Bet, kaip sakau, geras gydytojas visuomet bus tas, kuris padės jums pastoti - ir visai nesvarbu, kur jis dirba.

Dėkui, pasidomėsiu apie Latviją ir Turkiją. Apie Sąlygienę jokių ditirambų ir nerandu. O Odetą keičiu ne dėl nepavykusio, pernelyg sudėtingas važinėjimas, kas dvi dienas iki Vln lėkti.. 

Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2016 11 21, 16:38)
Kamarauskienė, užjaučiu  4u.gif

Nuoširdžiai ačiū. Mano kelias dar trumpas. Tik 1 ivf, 2 įsodinimai, bet aš nesiruošiu nuleisti rankų. Oi,nesiruošiu 😀
Papildyta:

Nuoširdžiai ačiū. Mano kelias dar trumpas. Tik 1 ivf, 2 įsodinimai, bet aš nesiruošiu nuleisti rankų. Oi,nesiruošiu 😀
Papildyta:

Papildyta:
Kamarauskienė, užjaučiu  :4u:

Atsakyti

Jurmarta, turim keturių mėnesių pupą namie, laukiam teismo dėl įvaikinimo. Rašiau apie tai IVF su donorinėm kiaušialąstėm temoje. Auginsim vaikus energiją ir pinigus skirdami jiems, o ne kovai su vėjo malūnais...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudde: 22 lapkričio 2016 - 14:01
QUOTE(Kamarauskienė @ 2016 11 21, 09:47)
Sveikos.  Ir dar viena nesėkmė. Bet niekur nerandu atsakymo dėl TESA. Įvedus į paiešką, išmeta tik vieną postą iš statistikos temos. Kodėl jau antrą kartą girdžiu, kad tikimybė pastoti po TESA praktiškai neįmanoma? Aš visiškai sveika.

Manau viskas tikrai imanoma. Svarbiausia,kad butu ka paimti is vyro. Tikrai yra daug atveju,kai su tokia vyro diagnoze pora susilaukia vaikuciu :-) Beje,musu situacija tokia pati- as sveika,o vyrui azoospermija.Visi tyrimai atlikti,su genetika viskas ok .TESA metu rasta gyvybes - po nauju bandysim ifv. Ir tikrai manau ,kad anksciau ar veliau viskas pavyks:-)
Atsakyti
QUOTE(April10 @ 2016 11 22, 18:21)
Manau viskas tikrai imanoma. Svarbiausia,kad butu ka paimti is vyro. Tikrai yra daug atveju,kai su tokia vyro diagnoze pora susilaukia vaikuciu :-) Beje,musu situacija tokia pati- as sveika,o vyrui azoospermija.Visi tyrimai atlikti,su genetika viskas ok .TESA metu rasta gyvybes - po nauju bandysim ifv. Ir tikrai manau ,kad anksciau ar veliau viskas pavyks:-)

Ačiū! 🌷
Ir pas mus genetiškai viskas gerai, ir pas mus rasta gyvybės, tik vat, kad jau antras įsodinimas nesėkmingas. Aš Jums linkiu sėkmės milijoną kartų.
Atsakyti
QUOTE(Rudde @ 2016 11 22, 14:59)
<p>Jurmarta, turim keturių mėnesių pupą namie, laukiam teismo dėl įvaikinimo. Rašiau apie tai IVF su donorinėm kiaušialąstėm temoje. Auginsim vaikus energiją ir pinigus skirdami jiems, o ne kovai su vėjo malūnais...</p>

Rudde, mieloji, šitą naujieną ir aš buvau pražiopsojus. Sveikinimai namie atsiradus mažylei, linkiu, kad kuo greičiau ir sklandžiau teismas baigtųsi ir galėtumėte tapti pilnateisiais įtėviais.
Papildyta:
Agpa, manau pasidomėkite klinikų embriologais, įranga ( tokia kaip embrioskopai arba verification šaldymo gamilybės) vien dėl patogumo kažin ar verta rinktis tuos, kas arčiau.
Pati su šia dakatare ne mažai bendravus, bet pagrinde iui procedūroms ir komplikuoto nėštumo po ivf priežiūrai. Kitą vertus, gal ir pas ją būtų pavykę, nes po įsodinimų kaskart pastojimai buvo. Geriausias daktaras tas, pas kurį pavyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 22 lapkričio 2016 - 20:17
Labas mergaites 4u.gif vis seku temas susijusias su vaisingumo prbl ir noreciau su jumis pasidalinti savo patirtim darantis IVF LT ir uzsienyje. Taigi pateiksiu kelis faktus, gal kam pagelbes.
Musu nevaisingumo istorija: 5 metai bandymu ir laukimo; priezastys: oligoastenoteratospermija, padidejes prolaktinas, 2st endo.
LT VK primas IVF:istimuliuota 16 folikulu, 9 apsivaisino, perkele viena 2 dienu embriona, kita 5 dienu blastocista, nieko neliko saldymui. Savijauta stimuliacijos metu ir po jos buvo labai sudetinga, pilvas issiputes, skaudejo kiausides, subku buvo vaikscioti, bet gydytojos konentaras buvo: taip turi buti ir vis tiek dare embrionu perkelimus. Vizitu pas gydytoja buvo nuo stimuliacijoa pradzios iki paskutinio isodinimo vido 5. Gonal doze visa stimuliacijos laika buvo 150 ir tik vienas echo nuo pradzios iki punkcijos. IVF nepavyko, nors kabinosi, bet labai anksti pabego.
TR Memorial antras IVF: isstimuliuota 15 folikulu, 9 apsivaisino, perkelimo nedare stimuliuotame cikle, del hyper stimuliacijos, kuri buvo ivardinta kaip rizika dar pries pradedant pacia stimuliacija, taciau turim 6 uzsaldytas blastutes, kuriu vaziuosim, kai tik hyper praeis. Savijauta stimuliacijos metu ir po buvo sudetinga taip pat, taciau su kiekviena diena gereje nuo punkcijos, bet reik kelis ciklus praleisti pries FET. Gydytojai net nesvarste apie transferi ir iskart pasake, kad saldys kas uzaugs, nes jeigu ivyktu nestumas galetu buti labai ne pyragai. Stimuliacija pradejo su Gonal 150, bet kas kelias dienas, o paskui kiekviena diena stebejo echo ir dare kraujo hormoninius tyrimus ir pradine doze numazino iki 125. Taigi mane stebejo labai intensyviai ir visa laika atlikdavo tiek kraujo, tiek echo tyrimus. Taip pat gydytojai neisleido namo vaziuoti 4 dienas po punkcijos ir dar paskyre vizita po jos, kad isitikinti ar viskas gerai.

Kainu palyginimas:
Proceduros kaina yra tokia pati kaip ir LT VK, tik VK papildomai reik uz kiekviena apsilankyma moketi kaip uz konsultacija, o TR viskas iskaiciuota i IVF kaina.
Jeigu lieka saldymui blastuciu, dar reiks susimoketi ir uz tai, kaip ir visur.
Vaistai TR yra dvigubai pigiau lyginant su LT.
Papildomai prie kainos zinoma prisideda: skrydzio bilietai bei apgyvendinimas, bet galima rasti ir labai ekonominiu variantu, kur sutilptumet i 1200€ su skrydziu, nuoma ir maitinimusi, visa kita pagal kiekvieno kisene.
Daugiau info apie kainas galit TR temoje rasti.

Rinkdamasi klinika uzsienyje atsizvelgiau is kelis aspektus: laboratorijos ir embriologu pazanguma, kainos ir sekmes reitingu santyki, ar klinikos gydymas yra tausojantis moters sveikata ir kad klinika augina iki blastocistu, kas padidina implantacijos galimybes. LT pirmam kartui rinkausi del patogumo ir nieko nezinojimo apie IVF procesa, taciau daugiau nebenorejau bandyti del to, kad is tiek daug apsivisinusiu kiausialasciu neliko nieko saldyti ir visa procesa reiks kartoti is naujo su labai did galimybe, kad pasikartos toks pat scenarijus.

Pabaigai: manau, kad apie toki rezultata galetume LT tik pasvajoti. TR gydytojai padare viska kas nuo ju priklause, nes uzaugino kokybiskas kiausialastes ir atrinko geriausius spermiukus, ko pasekoje turim uzsaldytas 6 penkiu dienu blastocistas. Beje visi 9 apsivaisine embrionai isgyveno iki 5 dienos, bet 3 is ju buvo netinkami saldymui, nes suletejo augimas. As esu isitikinusi, kad toks rezultatas yra tik del gydytoju, embriologu ir laboratorijos pastangu bei pazangumo. Ir begalo esu nusivylusi LT VK darbu, net ne del nenusisekusio IVF, bet ju darbo kokybes ir laboratorijos.

Toms kas bijo rinktis gydyma uzsienyje, noriu padrasinti nebijoti, nes tikrai imanoma susitaupyti ir susiorganizuoti, geriau ilgiau kelis menesius palaukti nei stacia galva lekti pas pigiausius ir arciausius. Linkiu atrasti savo klinika, taciau nepamirsti saugoti ir myleti save, o nesivadovauti logika pigiau ir arciau. Patikekit LT nesigauna pigiau, sakyciau su ju rezultatais bei uzkeltom vaistu kainom prateriosit ir daugiau sveikatos, ir pinigu.

Sekmes mums visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamarauskienė @ 2016 11 22, 18:55)
Ačiū! 🌷
Ir pas mus genetiškai viskas gerai, ir pas mus rasta gyvybės,  tik vat, kad jau antras įsodinimas nesėkmingas. Aš Jums linkiu sėkmės milijoną kartų.

Aciu ,Jums irgi didziausios sekmes! 4u.gif
Jei nepaslaptis,kur atlikote ifv?
Atsakyti
Pagre, gerai, kad daliniesi savo patirtimi. Man panašus variantas gavosi- hiperstimuliacija, tik Latvijoje. Išėmė 30 , liko 6 blastocistos. Įsodinimas buvo atidėtas, dabar laukiuosi šešta savaitė po FET. Taigi didžiausios sėkmės ir tikėjimo, jums pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2016 11 24, 00:18)
Pagre, gerai, kad daliniesi savo patirtimi. Man panašus variantas gavosi- hiperstimuliacija, tik Latvijoje. Išėmė 30 , liko 6 blastocistos. Įsodinimas buvo atidėtas, dabar laukiuosi šešta savaitė po FET. Taigi didžiausios sėkmės ir tikėjimo, jums pavyks.

Smagu girdeti, kad ir kaimynai pasiekia tokiu geru rezultatu 4u.gif Aciu uz linkejimus, tikimes, meldziames ir labai nekantriai laukiam wub.gif Jums sekmingo ir lengvo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(April10 @ 2016 11 23, 20:25)
Aciu ,Jums irgi didziausios sekmes!  4u.gif
Jei nepaslaptis,kur atlikote ifv?

Vilniaus vaisingumo centras
Atsakyti