Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(BaltosSnaigės @ 2016 11 01, 09:44)
Laba diena, įlįsiu į jūsų temutę  4u.gif

Planuojame po švenčių daryti IVF+ICSI smile.gif nesėkmingai planuojame 2 metus smile.gif vyro morfologija prasta, tik 2 proc. sveikų. Galvojame daryti LV pas Barkane, bet taip pat pradėjau dabar domėtis ir BAK, Griciumi.
Gal kas darėte IVF pas Gricių sėkmingai ? Šiaip įdomu kokie BAK sėkmės procentai.. Didžiausias minusas, kad jie nešildo 5 dienų blastocistų, tik 3 dienų embrionus..

O LV saldo blastocistas? Per beveik du metus kai buvau pas Trejsa neteko girdeti kad augintu bent iki 5 dienu sioje Embrions klinikoje. Isvis mazai kur augina iki 5 dienu...tik labai pazengusioje labaratorijoje.
Atsakyti
QUOTE(Alison @ 2016 11 01, 10:39)
O LV saldo blastocistas? Per beveik du metus kai buvau pas Trejsa neteko girdeti kad augintu bent iki 5 dienu sioje  Embrions klinikoje. Isvis mazai kur augina iki 5 dienu...tik labai pazengusioje labaratorijoje.

Hmm, geras klausimas smile.gif buvau įsitikinusi, kad šaldo, bet dabar kai taip paklausėt net pasimečiau, reikės užklausti kai važiuosim tartis dėl IVF. (Jei nuspręsim rinktis LV)
Kažkaip vis tiek išlieka tas kalbos barjeras nors ir gerai kalbam angliškai ir susikalbam, bet atrodo LT galėtume daugiau išsiklausinėti, padiskutuoti..smile.gif
Atsakyti
GAl kuri turit parduoti estrofem? Ar zinot, kurioje temoje galeciau dar paklausti? 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
isibroviau i jusu tema..nors pries gerus metus taip pat cia truputi lankiausi. Ivf mes daremes uk.
Nezinau kokius vaistus LT naudoja ivf, bet as turiu kelias dezutes atlikusiu vaistu Menopur (dvi nepradarytos dezutes) ir Fragmin 2500 iu ( 6vnt injekciju), mielai kam nors padovanociau su geriausiais linkejimais, jeigu tik jie naudingi kazkam butu. Nezinau ar suseksiu zinutes cia, bet jeigu ka,tai rasykit i pm. mirksiukas.gif turiu ir nuotraukeles vaistu,jeigu reiktu (galiojimas ju iki 2017 10)
Atsakyti
QUOTE(Ray-ray @ 2016 11 01, 19:35)
GAl kuri turit parduoti estrofem? Ar zinot, kurioje temoje galeciau dar paklausti? 4u.gif

As turiu pradeta pakeli, be 6 tableciu, galiu atiduot. Dar gal kam reikia folines nepradarytos dezutes ir likusiu 3vnt utrogestan
Atsakyti
QUOTE(inerga @ 2016 11 02, 19:08)
sveikos merginos 4u.gif
isibroviau i jusu tema..nors pries gerus metus taip pat cia truputi lankiausi. Ivf mes daremes uk.
Nezinau kokius vaistus LT naudoja ivf, bet as turiu kelias dezutes atlikusiu vaistu Menopur (dvi nepradarytos dezutes) ir Fragmin 2500 iu ( 6vnt injekciju), mielai kam nors padovanociau su geriausiais linkejimais, jeigu tik jie naudingi kazkam butu. Nezinau ar suseksiu zinutes cia, bet jeigu ka,tai rasykit i pm.  mirksiukas.gif turiu ir nuotraukeles vaistu,jeigu reiktu (galiojimas ju iki 2017 10)

labutis inerga kaip tu? mirksiukas.gif tikrai pamenu tavo nicka, bet tavo istorijos nebe rolleyes.gif o kokioj vietoj dareisi ivf UK ?
as kaip tik dabar ant Menopor, bet gal uzteks tu, kuriuos turiu iki ateinancio penktadienio..o jei pritruks, tai manau israsys dar prescriptiona, tai gausiu nemokamai...gal kazkam labiau reiketu? unsure.gif
primink savo istorija, ar pavyko pastoti per ivf? jei taip, ar is pirmo karto? rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, help

aš tylioji skaitytoja (rašiau kitu niku, bet nebegaliu prisijungt, tai ...), bet šitas kelias iki beprotiškų ašarų žinomas

neseniai man darė diagnostinę hysteroskopiją, ėmė endometriumo biopsija ir dėl gimdos kaklelio vėžio.. ir šiandien paskambino pasakyt rezultatų..
pasirodo mano endiometriome rado per daug baltų rkaujo kūnelių. Na turbūt pasakyt dėl ko jų ten per daug tiksliai niekas negalės, bet esmėj, sako yra venas iš gydymo būdų su antibiotikais. yra studijų, kur sako, kad padės, ir kur nelabai.
na mano visa ligos istorija didelė puokštė, tai čia labai nesiplėsiu (endo IV stadijos išoperuota)...bet nieko nedaryt čia ne pasirinkimas, aišku.
bandysiu gert antibus ir žiūrėt kas bus, bet tai gali būt viena iš pagrindinių priežasčių dėl ko pas mane enbrioniukai neužsilaiko, nes organizmas priima kaip svetimkūnį ir tiesiog pašalina??? unsure.gif
kuri susidūrus su tuo, man įdomu ką kiti gyd siūlo, kokius gydymo metodus?
aš jau pakeičiau gyd ir kliniką, praėjau belekiek testų vėl.. tai kaip ir paskutinis šiaudas pasiektas..
Atsakyti
Kur geriau tirtis/gydytis dėl vaisingumo - BAK Baltijos Amerikos klinikoje ar Vaisingumo klinikoje, kurioje Usonienė dirba?
Atsakyti
QUOTE(Aaleks @ 2016 11 07, 23:59)
Kur geriau tirtis/gydytis dėl vaisingumo - BAK Baltijos Amerikos klinikoje ar Vaisingumo klinikoje, kurioje Usonienė dirba?

Sveika,
rekomeduociau Odeta Gabrėnaitė-Kazlauskienė, kuri dirba ir BAK ir Savanoriu g. klinikoje. Arba Northway Reda Ziobakiene. Vaisingumo klinika nekelia man pasitikejimo. ax.gif
Bet cia tik siulymas, o jau pasirinkimas Jusu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 11 08, 09:59)
Sveika,
rekomeduociau Odeta Gabrėnaitė-Kazlauskienė, kuri dirba ir BAK ir Savanoriu g. klinikoje. Arba Northway Reda Ziobakiene. Vaisingumo klinika nekelia man pasitikejimo.  ax.gif
Bet cia tik siulymas, o jau pasirinkimas Jusu  smile.gif

Aš jau dabar einu, kur nepasitikėjimą didžiulį kelią. Na, ne vaisingumo klinika, bet atrodo, kad ginekologės nelabai suvokia kažką tokioje situacijoje...
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri netyčia turite užsilikusio leidžiamo progesterono? PM. smile.gif
Atsakyti
turiu atliekamo Crinone 4dėžutes,Folbiol 3dėžutes

Dar turiu nes neprireikė Parlodel 2,5mg (veiklioji medžiaga Bromokriptinas) nepradaryta dėžutė 30tabl ir Dostinex 0,5mg nepradarytas buteliukas su 8 tabletėmis

Kam reikia į až
esu Vilniuje,bet galiu siústi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 09 lapkričio 2016 - 15:17