QUOTE(elenija @ 2016 10 23, 05:29)
Kad šis kelias beprotiškai sunkus žinome visos.
Gal gali papasakoti kodėl tau darė ilgą protokolą.Kas tos Briuselino ijekcijos ir dėl ko jos
daromos.Pasidalinkime informacija.Ko daugiau sužinome tuo geriau.
Sekmės sekmės
Čia lengva nebūna,bet reikia tikėti kad bus atlyginta
Labukas
Kodel klinika pasirenka ilgaji ar trumpaji protokola (t.y. skirtinga kiausidziu stimuliacijos rezima) manau priklauso nuo kiekvienos klinikos ar situacijos. As darausi IVF Anglijoj per NHS. Man tiesiog paskyre ilgaji, o kodel butent toky - neaiskino, bet manau del to, jog galetu labiau kontroliuoti procesa.
Bruserelino injekcijos pradzioje gydymo naudojamos "isjungti" naturalia kiausidziu funkcija, dazniausiai (ilgojo protokolo metu) prasideda 21 ciklo diena nuo paskutiniu menesiniu. Sias injekcijas reikia leistis y pilva (galima ir y rankas ar sklaunis, bet man patare y pilva). Injekcijos tikrai neskausmingos, ir tikrai nieko beveik nejauciu
gal tos adatos atrodo bauginanciai, bet ta adatyte labai mazyte ir skausmas toks (jei tai pavadinciau skausmu) tarsi ikastu kokia muse
dazniausiai isvis nieko nejauciu. Tik pirmas kartas baisus, o poto labai lengvai einasi
Aplamai Bruserelino injekcijas reikia leistis apie 2-3 savaites, man gausis mazdaug 2,5 sav iki kito vizito. (tureciau dar sulaukti vienu mmm iki to ) Tada darys skana ir paziures ar viskas gerai, kaip vaistai reaguoja ir t.t., ar gleivine plona (nes kitas Menopour injekcijas, kurios stimuliuoja folikulus, turesiu pradeti iskarto po to vizito jei viskas gerai ir tuo paciu toliau testi Bruserelina, tad turesiu leistis net 2 injekcijas vienu metu.
Kai pradesiu Menopour injekcijas (truks apie 9 dienas), busiu stebima kelis kartus per ta laika, galbut reikes 2-3 vizitu, kol daktarai isitikins ar folikulai reikiamo dydzio ir tinkamoj stadijoj pries kiausineliu isemima. Is viso ilgasis protokolas truks grubiai 4 savaites iki kiausineliu isemimo ir isodinimo.
(Tarkim trumpasis protokolas prasidetu 2 ciklo diena su Bruserelino injekcijomis, o po keliu dienu Monopour, tad viskas truktu daug trumpiau, apie 3 savaites) Sita buda klinika gali taikyti jei turite pvz policistines kiausides ar kita rizikos faktoriu.
elenija o tu ruosiesi taip pat IVF? ar jau seniai planuojat? kokios problemos pas jus? pas mane buvo vienas kiausintakis blokuotas, ten susikaupusio skyscio, kuri pasalino per operacija, pries gera menesi. Na ir MB nekokie rezultatai...tad mums skyre IVF (ICSI)