Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Žemyna1 @ 2016 10 10, 21:09)
Glamour, o TF vartojai ir po įsodinimo? Nėštumo metu negalima vartoti nei TF Tri faktoriaus nei Plus'o. Clasica -atsargiai ir tik esant reikalui. NK kileriai gali neatpažinti naujos ląstelės ir ją sunaikinti. Sėkmingai implantacijai, manoma, kad geriau yra silpnesnė imuninė sistema.

žinau, kad nėštukėms tik classic galima. Ačiū, kad perspėjai, būsiu atsargesnė. Aš jau susimaišiau, bet berods TF vartojau, kai nebuvo įsodinimo ir viskas buvo sustabdyta.
Papildyta:
Lunatika, console.gif stiprybės nepasiduoti, išliūdėk ir vėl stok į kovą.

Atsakyti
Sveikos!
Esu visa apsistresavusi, pasimetusi. Pries savaite man idejo saldyta 5 dienu embriona, po 4 dienu pradejo teplioti rudom iskyrom ir dar iki siol nesiliauja. Itariu, kad ir vel nepavyko. Jau mano 3 IVF ir visi neigiami. Nezinau, ka daryti, visa diena verkiu, bandau atrasti jegu eiti toliau. Nesuprantu, kas man, tik ideda embriona ir po 5 dienu dazniausiai pradedu kraujuoti. Aciu UZ jusu atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(Tigrera86 @ 2016 10 19, 13:04)
Sveikos!
Esu visa apsistresavusi, pasimetusi. Pries savaite man idejo saldyta 5 dienu embriona, po 4 dienu pradejo teplioti rudom iskyrom ir dar iki siol nesiliauja.  Itariu, kad ir vel nepavyko. Jau mano 3 IVF ir visi neigiami. Nezinau, ka daryti, visa diena verkiu, bandau atrasti jegu eiti toliau. Nesuprantu, kas man, tik ideda embriona ir po 5 dienu dazniausiai pradedu kraujuoti. Aciu UZ jusu atsakymus.

O kaip tau su progesteronu, nesidarei tyrimo? Gal tau jo trūksta?
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 13, 15:02)
Labos. 
Paskambino pasakyti,  kad rezultatas neigiamas.
Nera dabar per daug nuotaikos rasyt.  Gal biski veliau.
Aciu visoms uz palaikyma.

Laikykis Belle, tikekim, kad mums antras kartas yra sekmingas!

Atsakyti
Sveikos mergaites,

atejau y sita tema, nes galbut cia yra taip pat tokiu, kurios siuo metu IVF procese. Atrodo rasiau y sia temute pries kelis menesius, bet mano IVF buvo sustabdytas, net jam neprasidejus smile.gif teko laukt LP apie 2.5 menesio, jau menesis praejo po operacijos, o dabar jau tikrai startavom su IVF (ICSI).
Siuo metu pradejau Bruselino injekcijas, siandien jau 6 diena....esu ant ilgojo protokolo, tad dar tureciau sulaukti vienu mmm ant dienu. O Menopour injekcijas pradesiu po to, po beveik 2 savaiciu (laprikcio 3 d jei viskas paga plana).
Istikro keistai jauciuosi, pirmas 5 dienas lyg ir visai nieko nejauciau, tik turejau nelabai gera miega, tiek daug galvoju, jaudinuos paskutiniu metu, o dar vaistai gal daro savo...tai dabar 6 diena jau jauciu, kad ismuse mane is veziu smile.gif siandien vel pusiau miegojau nakty,nezinau kaip nusiraminti..visgi ir mano mmm metas netrukus, tai jautri beproto, ziumbiu be dideles priezasties, tokia jautri pasidariau,bijau negi bus taip ir toliau? arba dar blogiau? smile.gif
Dieve mano, tas IVF kelias tikrai nelengvas ,o dar man tik pradzia ir tik pirmas ciklas, neisivaizduoju jei reiktu isgyventi tokius kelis....skausmo, baimes nebijau, bet psichologiskai tai duoda per galvele tikrai......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunny2013: 22 spalio 2016 - 14:36
Kad šis kelias beprotiškai sunkus žinome visos.
Gal gali papasakoti kodėl tau darė ilgą protokolą.Kas tos Briuselino ijekcijos ir dėl ko jos
daromos.Pasidalinkime informacija.Ko daugiau sužinome tuo geriau.
Sekmės sekmės 4u.gif 4u.gif Čia lengva nebūna,bet reikia tikėti kad bus atlyginta nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(elenija @ 2016 10 23, 05:29)
Kad šis kelias beprotiškai sunkus žinome visos.
Gal gali papasakoti kodėl tau darė ilgą protokolą.Kas tos Briuselino ijekcijos ir dėl ko jos
daromos.Pasidalinkime informacija.Ko daugiau sužinome tuo geriau.
Sekmės sekmės 4u.gif  4u.gif Čia lengva nebūna,bet reikia tikėti kad bus atlyginta nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Labukas mirksiukas.gif

Kodel klinika pasirenka ilgaji ar trumpaji protokola (t.y. skirtinga kiausidziu stimuliacijos rezima) manau priklauso nuo kiekvienos klinikos ar situacijos. As darausi IVF Anglijoj per NHS. Man tiesiog paskyre ilgaji, o kodel butent toky - neaiskino, bet manau del to, jog galetu labiau kontroliuoti procesa.

Bruserelino injekcijos pradzioje gydymo naudojamos "isjungti" naturalia kiausidziu funkcija, dazniausiai (ilgojo protokolo metu) prasideda 21 ciklo diena nuo paskutiniu menesiniu. Sias injekcijas reikia leistis y pilva (galima ir y rankas ar sklaunis, bet man patare y pilva). Injekcijos tikrai neskausmingos, ir tikrai nieko beveik nejauciu smile.gif gal tos adatos atrodo bauginanciai, bet ta adatyte labai mazyte ir skausmas toks (jei tai pavadinciau skausmu) tarsi ikastu kokia muse smile.gif dazniausiai isvis nieko nejauciu. Tik pirmas kartas baisus, o poto labai lengvai einasi smile.gif
Aplamai Bruserelino injekcijas reikia leistis apie 2-3 savaites, man gausis mazdaug 2,5 sav iki kito vizito. (tureciau dar sulaukti vienu mmm iki to ) Tada darys skana ir paziures ar viskas gerai, kaip vaistai reaguoja ir t.t., ar gleivine plona (nes kitas Menopour injekcijas, kurios stimuliuoja folikulus, turesiu pradeti iskarto po to vizito jei viskas gerai ir tuo paciu toliau testi Bruserelina, tad turesiu leistis net 2 injekcijas vienu metu.
Kai pradesiu Menopour injekcijas (truks apie 9 dienas), busiu stebima kelis kartus per ta laika, galbut reikes 2-3 vizitu, kol daktarai isitikins ar folikulai reikiamo dydzio ir tinkamoj stadijoj pries kiausineliu isemima. Is viso ilgasis protokolas truks grubiai 4 savaites iki kiausineliu isemimo ir isodinimo.

(Tarkim trumpasis protokolas prasidetu 2 ciklo diena su Bruserelino injekcijomis, o po keliu dienu Monopour, tad viskas truktu daug trumpiau, apie 3 savaites) Sita buda klinika gali taikyti jei turite pvz policistines kiausides ar kita rizikos faktoriu.

elenija o tu ruosiesi taip pat IVF? ar jau seniai planuojat? kokios problemos pas jus? pas mane buvo vienas kiausintakis blokuotas, ten susikaupusio skyscio, kuri pasalino per operacija, pries gera menesi. Na ir MB nekokie rezultatai...tad mums skyre IVF (ICSI) rolleyes.gif

Atsakyti
Po IVF turiu likusiu vaistuku:

2 dezutes Duphaston 10mg.- parduociau po 8 eur/dezute. LT jie kainuoja apie 12 EUR.

O visus kitus vaistukus tai padovanosiu jei kam prireiktu:

Estrofem 2mg. 10 tableciu.
Encorton 5mg. 14 tableciu.
Utrogestan 100mg. 7 kapsules.

Rasykit i PM jei kam prireiktu.
Atsakyti
Atsiprašau, kad lendu į temutę 4u.gif Po IVF man liko 3 dėžutės Crinono. Jei kažkuriai reikėtų - kreipkitės PM.
Ir linkiu sėkmės visoms mergaitėms 4u.gif Aš tikiu, kad galiausiai visoms pasiseks wub.gif
Atsakyti
viskas ok, aukso pieva. Turėsim omeny. Iš kokio miesto esi?

Papildyta:
sveikutės, mes vėl darom Fet, šįkart su estrofemu. Nuo pat pradžios, kai pradėjau jį vartoti, pastebėjau šalutinį požymį, kad išmatos šviesios, gelsvos. Daktarui pasakiau, išgąsdino, kad gali vėl tekti atidėti, bet tyrimai , kuriuos skyrė ( bilirubin total, SGOT (ASAT), SGPT (ASAT)) visi buvo ties normų viduriuku. Liepą po hiperstimuliacijos skaudėjo ties kepenim ilgokai, bet po mėnesio tyriausi vidaus organų echoskopija ir kepenys buvo tvarkoj. Kadangi daugelis vaistų apdorojami per kepenis, tai neramu, bijau ką ir bevartoti papildomai. Gal kuri susidūrusi buvote? Įsodinimas antradienį. Daktaras nekomentavo, sakė kreiptis į gastroenterologą konsultacijai.
Papildyta:
Tigrera86, pas ką gydaisi?
Sunny2013, kaip sekasi, ar pavyksta suvaldyti emocijas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 30 spalio 2016 - 17:21
QUOTE(Glamour @ 2016 10 30, 15:19)
Įsodinimas antradienį. Daktaras nekomentavo, sakė kreiptis į gastroenterologą konsultacijai.

Sunny2013, kaip sekasi, ar pavyksta suvaldyti emocijas?

Labas Glamour rolleyes.gif tau isodinimas jau ryt??? bigsmile.gif didziausios sekmes ir kuo daugiau atsipalaidavimo, tik teigiamu emociju wub.gif
o man (jei viskas pagal plana) isodinimas butu mazdaug uz 2 savaiciu wub.gif man pirmas skanas sy ketvirtadieni, tada pradesiu Menopor 9 dienas ir tada jei viskas gerai ax.gif
seip istikro gerai jauciuosi, gal tik viena diena buvo labai blogai biggrin.gif bet esu pakolkas visiskai atsipalaidavus, visiskai nieko nejauciu, savijauta superine :)tikiuosi taip ir toliau...net keista, kad jau tai vyksta..gal labiau pajusiu po sio ketvirtadienio, nes bus daznesni vizitai poto....

sekmes tau kuo didziausios ryt wub.gif
Atsakyti
Laba diena, įlįsiu į jūsų temutę 4u.gif

Planuojame po švenčių daryti IVF+ICSI smile.gif nesėkmingai planuojame 2 metus smile.gif vyro morfologija prasta, tik 2 proc. sveikų. Galvojame daryti LV pas Barkane, bet taip pat pradėjau dabar domėtis ir BAK, Griciumi.
Gal kas darėte IVF pas Gricių sėkmingai ? Šiaip įdomu kokie BAK sėkmės procentai.. Didžiausias minusas, kad jie nešildo 5 dienų blastocistų, tik 3 dienų embrionus..
Atsakyti