QUOTE(Belle @ 2016 10 09, 19:09)
Daug naudingos info apie vitaminus. Bet manau reikia dar atsizvelgti i kiekvieno konkrecia situacija, tyrimus.
Rimgaude o pas akupunkturiste ejai irgi su sita problema? Idomu, nes mano masaziste irgi akupunktura daro.
As gerai. 4 diena su biski temperaturos bet jauciuosi gerai. No vakar tepa biskuti, labai mazai, keli lasai galima sakyt, rusvom isskyrom. Stengiuosi ramiai buti, pliaze pasivoliojau, ant sofos pasivoliojau, jokia labai aktyvia veikla neuzsiemu.
Rimgaude o pas akupunkturiste ejai irgi su sita problema? Idomu, nes mano masaziste irgi akupunktura daro.
As gerai. 4 diena su biski temperaturos bet jauciuosi gerai. No vakar tepa biskuti, labai mazai, keli lasai galima sakyt, rusvom isskyrom. Stengiuosi ramiai buti, pliaze pasivoliojau, ant sofos pasivoliojau, jokia labai aktyvia veikla neuzsiemu.
Čia gal tau implantacinis tepliojimas😇 dėl vitamino d tai skambinausi gydytojui šeimos,tai sakė reikia būtinai tyrimą pasidaryti ar jo tikrai reikia. Nes yra dvi rūšys vitaminų d. D2 ir D3. Tai darysim tyrimą. O dėl blastuciu reiks man pasiklausti savo gines kur mane seka.
Belle man klinikoj sakė pasisaugoti nuo perkaitimo. Taip,kad stenkis ne perkaisti saulėj. Žinau,kad nelengva ištempti šias dienas,nes tą patį nežinia kur žudo labiausiai. Mane jaučiu tas ir prigavo,kad neiskenciau būti rami. Mano vyro brolis su žmona irgi darėsi daug kartų,bet... tai ji man sakė,kad mašina ir laiptai yra didžiausias blogis.. o aš su masina b.lyn belenkiek kartu važiavau..žodžiu si karta tikrai viską kitaip darysiu. Nes pirmas kartais,tai kazkaip man atrodo nepriėmėm kaip lb rimto dalyko..