Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Belle @ 2016 10 09, 19:09)
Daug naudingos info apie vitaminus.  Bet manau reikia dar atsizvelgti i kiekvieno konkrecia situacija,  tyrimus.

Rimgaude o pas akupunkturiste ejai irgi su sita problema?  Idomu, nes mano masaziste irgi akupunktura daro.
As gerai. 4 diena su biski temperaturos bet jauciuosi gerai.  No vakar tepa biskuti,  labai mazai, keli lasai galima sakyt, rusvom isskyrom. Stengiuosi ramiai buti,  pliaze pasivoliojau,  ant sofos pasivoliojau,  jokia labai aktyvia veikla neuzsiemu.  rolleyes.gif

Čia gal tau implantacinis tepliojimas😇 dėl vitamino d tai skambinausi gydytojui šeimos,tai sakė reikia būtinai tyrimą pasidaryti ar jo tikrai reikia. Nes yra dvi rūšys vitaminų d. D2 ir D3. Tai darysim tyrimą. O dėl blastuciu reiks man pasiklausti savo gines kur mane seka.
Belle man klinikoj sakė pasisaugoti nuo perkaitimo. Taip,kad stenkis ne perkaisti saulėj. Žinau,kad nelengva ištempti šias dienas,nes tą patį nežinia kur žudo labiausiai. Mane jaučiu tas ir prigavo,kad neiskenciau būti rami. Mano vyro brolis su žmona irgi darėsi daug kartų,bet... tai ji man sakė,kad mašina ir laiptai yra didžiausias blogis.. o aš su masina b.lyn belenkiek kartu važiavau..žodžiu si karta tikrai viską kitaip darysiu. Nes pirmas kartais,tai kazkaip man atrodo nepriėmėm kaip lb rimto dalyko..
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 10, 13:38)
Čia gal tau implantacinis tepliojimas😇 dėl vitamino d tai skambinausi gydytojui šeimos,tai sakė reikia būtinai tyrimą pasidaryti ar jo tikrai reikia. Nes yra dvi rūšys vitaminų d. D2 ir D3. Tai darysim tyrimą. O dėl blastuciu reiks man pasiklausti savo gines kur mane seka.
Belle man klinikoj sakė pasisaugoti nuo perkaitimo. Taip,kad stenkis ne perkaisti saulėj. Žinau,kad nelengva ištempti šias dienas,nes tą patį nežinia kur žudo labiausiai.  Mane jaučiu tas ir prigavo,kad neiskenciau būti rami. Mano vyro brolis su žmona irgi darėsi daug kartų,bet... tai ji man sakė,kad mašina ir laiptai yra didžiausias blogis.. o aš su masina b.lyn belenkiek kartu važiavau..žodžiu si karta tikrai viską kitaip darysiu.  Nes pirmas kartais,tai kazkaip man atrodo nepriėmėm kaip lb rimto dalyko..

Tikekimes rolleyes.gif
As girdejau susalti negalima... O siaip as ant saules daug nebunu, buvau sestadieni bet anksti ryte, dar zmoniu pliaze beveik nebuvo. Darbas mano daugiau sedimas, nelakstau. O kuo masina bloga, ten gi neka judi? g.gif
Kas zino kiek implantacinis tepliojimas gali testis? Pasidalinkit jei kam buvo smile.gif Man siandien 5 diena por idejimo, pradejo sestadieni vos pastebimai, siandien biski daugiau nors irgi minimaliai...
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 10, 15:22)
Tikekimes  rolleyes.gif
As girdejau susalti negalima...  O siaip as ant saules daug nebunu,  buvau sestadieni bet anksti ryte,  dar zmoniu pliaze beveik nebuvo.  Darbas mano daugiau sedimas,  nelakstau.  O kuo masina bloga,  ten gi neka judi? g.gif
Kas zino kiek implantacinis tepliojimas gali testis?  Pasidalinkit jei kam buvo  smile.gif Man siandien 5 diena por idejimo,  pradejo sestadieni vos pastebimai,  siandien biski daugiau nors irgi minimaliai...

Masina man atrodo dėl vibracijos..nzn tiksliai,bet sake kad reiktų privengti mašinos..
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 10, 17:01)
Masina man atrodo dėl vibracijos..nzn tiksliai,bet sake kad reiktų privengti mašinos..

Na mašiną vairuoti, bent jau pirmas 12 savaitėlių reikėtų privengti. Aš pati savo kailiu patyriau, kad tikrai nėra gerai. Pilni keliai žioplių ir chuliganų, kurie kelia papildomą stresą. Taip pat kelio nelygumai, kalneliai ir šulinių dangčiai tikrai pakrato neblogai. Aš po kiekvieno pasivėžinimo grįžtu sustingusi.
Papildyta:
QUOTE(Belle @ 2016 10 10, 16:22)
Tikekimes  rolleyes.gif
As girdejau susalti negalima...  O siaip as ant saules daug nebunu,  buvau sestadieni bet anksti ryte,  dar zmoniu pliaze beveik nebuvo.  Darbas mano daugiau sedimas,  nelakstau.  O kuo masina bloga,  ten gi neka judi? g.gif
Kas zino kiek implantacinis tepliojimas gali testis?  Pasidalinkit jei kam buvo  smile.gif Man siandien 5 diena por idejimo,  pradejo sestadieni vos pastebimai,  siandien biski daugiau nors irgi minimaliai...

O gal paskirtas progesteronas į makštį? Nes jei taip, tai gali būti susidarę kamščiai, kurie pradeda valytis ir ta masė tokia rusva atrodo tarsi tepliojimas. Mane ne juokais išgąsdino, nors gydytoja buvo perspėjusi.
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2016 10 07, 20:56)
pritariu unika46,
įsodinimo diena pagulinėjau. Papildų daug vartojom abu. Folis būtinai abiem, zinkas gerai, maca abiem. Man dar selenas su vit E, vit b kompleksas, dar transfer factor gėriau. Žodžiu saujom tų papildų vartojau bent jau aš .

Glamour, o TF vartojai ir po įsodinimo? Nėštumo metu negalima vartoti nei TF Tri faktoriaus nei Plus'o. Clasica -atsargiai ir tik esant reikalui. NK kileriai gali neatpažinti naujos ląstelės ir ją sunaikinti. Sėkmingai implantacijai, manoma, kad geriau yra silpnesnė imuninė sistema.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna1 @ 2016 10 10, 20:09)
Na mašiną vairuoti, bent jau pirmas 12 savaitėlių reikėtų privengti. Aš pati savo kailiu patyriau, kad tikrai nėra gerai. Pilni keliai žioplių ir chuliganų, kurie kelia papildomą stresą. Taip pat kelio nelygumai, kalneliai ir šulinių dangčiai tikrai pakrato neblogai. Aš po kiekvieno pasivėžinimo grįžtu sustingusi.

Aisku geriausia butu tureti galimybe pasedeti ramiai davo darze, geriant arbata ir skaitant geras knygas biggrin.gif bet manau mazai kuri turi galimybe ta realiai igyvendinti. Turim darbus ir visokius kasdieninius dalykus, aisku stengiuosi kuo ramiai ir atsargiau, bet taip jau visiskai visko neiseina atsisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 11 spalio 2016 - 09:35
QUOTE(Belle @ 2016 10 11, 09:32)
Aisku geriausia butu tureti galimybe pasedeti ramiai davo darze, geriant arbata ir skaitant geras knygas  biggrin.gif  bet manau mazai kuri turi galimybe ta realiai igyvendinti. Turim darbus ir visokius kasdieninius dalykus, aisku stengiuosi kuo ramiai ir atsargiau, bet taip jau visiskai visko neiseina atsisakyti.

Zinok,aš manau,kad čia išvis yra sėkmės dalykas. Aisku reikia pasisaugoti ir pan. Bet! Pažiūrėkit kiek porų yra kur geria vitaminus,papildus,eina pas akupunkturiste, ne išgeria taurės vyno ir pan.bet nieko visus bandymų metus nesigauna. Ir yra tos poros,kur kita ryta paima traukinį ir važiuoja namo 700km (žinau šitą,nes tos moters sese pasakojo,klinikoj kai gulėjom) ir pastoja. Mano vyro brolio žmona,negeria(ne laso)nerūko,sveika gyvensena 6 kartus (vien tik icsi neskaičiuojant iui) bandė ir nieko! Ant trečio mėnesio,be vienos savaitės 4 mėnesį prarado. Kitos dvi sesės(kaimynes) vienai apie 44 iš pirmo karto icsi pavyko,sesei apie 37 nežinia kiek kartu jau bando - nieko. Ir tu pavyzdžių N yra. Tiesiog manau, kad čia sėkmės dalykas. Labai daug priklauso nuo psichologinio nusiteikimo. Tiesiog kaip ir mano daktare sakė,kad čia sėkmės dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 11, 13:27)
Zinok,aš manau,kad čia išvis  yra sėkmės dalykas....
Tiesiog manau, kad čia sėkmės dalykas. Labai daug priklauso nuo psichologinio nusiteikimo. Tiesiog kaip ir mano daktare sakė,kad čia sėkmės dalykas.

Na as irgi netikiu, kad vien del to kad masina pavazinejai nezusikabina. manau viskas yra kazkiek sudetingiau. Aisku reikia saugotis kiek imanoma, stengtis padaryti viska ka galima. Bet kaip man pasake - normalus gyvenimas tik viskas ramiau ir atsargiau. Pas mane ir informaciniam lape parasyta pvz, kad nera jokiu duomenu patvirtinanciu kad gulinejimo rezimas padeda, net atvirksciai jei persistengi tai blogai nes letinasi kraujotaka. Parasyta taip pat kad progom galiu atsigerti alkoholio biggrin.gif
O del psichologinio nusiteikimo tai sunku, nes daznai daug kam tas kelias ilgas, buna nesekmiu, kartais taip sunku apie bloga negalvoti. As pvz siandien kazkokia labai nerami ne is sio ne is to, nors kitom dienom normaliai laikiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 11, 20:37)
Na as irgi netikiu, kad vien del to kad masina pavazinejai nezusikabina. manau viskas yra kazkiek sudetingiau. Aisku reikia saugotis kiek imanoma, stengtis padaryti viska ka galima. Bet kaip man pasake - normalus gyvenimas tik viskas ramiau ir atsargiau. Pas mane ir informaciniam lape parasyta pvz, kad nera jokiu duomenu patvirtinanciu kad gulinejimo rezimas padeda, net atvirksciai jei persistengi tai blogai nes letinasi kraujotaka. Parasyta taip pat kad progom galiu atsigerti alkoholio biggrin.gif
O del psichologinio nusiteikimo tai sunku, nes daznai daug kam tas kelias ilgas, buna nesekmiu, kartais taip sunku apie bloga negalvoti. As pvz siandien kazkokia labai nerami ne is sio ne is to, nors kitom dienom normaliai laikiausi smile.gif

Belle kada tau jau tyrimas?
O kazkaip praleidau kaip sekesi su biopsija, ka nustate visiem 3 embrionams ir ar uzsisaldet?
Bei ta biospija papildomai kainuoja?
Susirasiau su ta klinika, tik biski biudzetas nepatempia, bet labai norisi, tai laukiu pacios rezultatu labai smile.gif
Tai cia skaitosi kaip viena geriausiu kliniku ispanijoje?
Atsakyti
Belle kaip tu? Viskas gerai ? 4u.gif vacation1.gif fish2.gif
Atsakyti
Labos.
Paskambino pasakyti, kad rezultatas neigiamas.
Nera dabar per daug nuotaikos rasyt. Gal biski veliau.
Aciu visoms uz palaikyma.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 13, 15:02)
Labos. 
Paskambino pasakyti,  kad rezultatas neigiamas.
Nera dabar per daug nuotaikos rasyt.  Gal biski veliau.
Aciu visoms uz palaikyma.

Suprantu tave tikrai 😘 apkabinu😘
Atsakyti
Mergaitės, gal kuriai reikia Menopur 75IU? Liko 9 buteliukai su milteliais + injekciniu skysčiu. Pirktas Čekijoje. Galioja iki 11.2017. Dovanų pridėsiu 10 vnt. 2 ml švirkštukus su ilgom bei plonom ir trumpom adatytėm. Rašykite asmeninę žinutę, nes ne visada temutę seku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gintare*: 16 spalio 2016 - 16:06