Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

unika 46, aš TF vartojau beveik metus, pradžioj classic, paskui tf plius su trifactor. Manau bent jau išsiversti be ligoninės man jie padėjo, nes kiaušidė buvo 14 cm. tiesa nuo hiperstimuliacijos skyrė prednisoloną, o jis silpnina imunitetą, bet ir kiaušides veikia šiek tiek slopinančiai. Kol jį gėriau imunitetas pasilpo vėl. O aš su vaikais dirbu. Man nors bėk ir rėk baisu imunitetą stiprinti, kad per daug kilerių neužkelti, bet be imuniteto dirbt negaliu ir pinigų gydymams uždirbt. Kol kas grįžau prie švelniausio- classic ir minimalių dozių. Tf man skyrė Karpenko, kaip geriau nežinia. Pagal idėją TF turėtų sureguliuoti imunitetą, bet ar jie ištikro yra toks stebuklas niekas nežino. Reikėtų ląstelinį imunitetą išsitirti, bet tam į Vilnių tektų važiuoti.

Atsakyti
Hmm reik pasidomėti dėl to vitamino D.🤔🤔🤔 aš pati db geriu tik foline rūgštį ir viskas.. vyrui esu nupirkus cinko ir selenio,tau iš pradžių gėrė,po to ne,dabar vėl geriau mano paliepimu 😎 nea neturiu nieko užšaldytu,tik spermatozoidai. O jums patys gydytojai paskirs papildus ar jus savo nuožiūra? Nes aš kai klausiau,tai man sakė,kad nieko nereikia tik foline rūgštį. Aisku žiūrėti gyvenimo būdą. Aš nesu didelė rūkore,viena dvi cigaretės į diena. Savaime aišku šiuo laikotarpiu 0 jų buvo.
Ir dar gal durnas klausimas,o jus patys pasirinkote blastute sodinti ar ne?🤔😶
Nes as dabar pagalvojau,kad kodėl čia ne sodina blastuciu?
Ačiū labai 😘😘 belle manau,kad tavo zuviukas puikiai rengiasi namučius pas tave 😇😇😇😇😇😇😇
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunatika: 08 spalio 2016 - 00:26
Apie vitaminus ir papildus, kol vyras miega :-)
Pagal Olandų gydytojus nieko nereikia vartoti išskyrus folio rūgštį, absurdas. Mes kadangi jau seniai dirbam šiuo klausimu tai papasakosiu ką vartojom šįkart, kuris buvo sėkmingas.
Lankiau akupunktūrą, tai mano akupunktūristė liepė man vartoti gerus ir natūralius multi vitaminus norinčioms pastoti (tie patys yra nėštumo metu), nes tik tokius papildus organizmas lengvai pasisavina, o tų paprastų tai būna, kad išvis net nepasisavina, geri kaip placebo. Aš pasirinkau šiuos: VitOrtho . Kad ir Olandiškai, sudėtis aiški. Arba šiti dar geri Elke dag mama is Vitals. Tolia būtinai abiems vartoti gerus, kuo natūralesnius žuvų taukus. Moterims su daugiau DHA, vyrams su daugiau Epa, mes dabar visada perkame iš Minami. Aš vartoju šituos: MorDHA Prenatal, vyras Mor Epa plus. Toliau vyrui reikia irgi gerų multi, man rekomendavo viską viename Orthica Multi 4 men. Ten ir Maca yra, ir reikiami kiekiai seleno, cinko, L-carnitine. Dar papildomai vyras vartojo Saw Palmetto ir Tribulus Terestris. Aš dar gėriau gerąsias bakterijas Acidophilus. Geri multi ir žuvų taukai yra labai labai svarbu, visa kita papildomai. Kiek pinigų kainuoja tai čia kitas klausimas, reikia pagal galimybes rinktis geriausia.. Dar turiu krūvą lapų iš akupunkturistės, jeigu bus norinčių pagrindinius aspektus surašysiu. 4u.gif
Gražaus savaitgalio mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 08, 01:21)
Hmm reik pasidomėti dėl to vitamino D.🤔🤔🤔 aš pati db geriu tik foline rūgštį ir viskas.. vyrui esu nupirkus cinko ir selenio,tau iš pradžių gėrė,po to ne,dabar vėl geriau mano paliepimu 😎 nea neturiu nieko užšaldytu,tik spermatozoidai. O jums patys gydytojai paskirs papildus ar jus savo nuožiūra? Nes aš kai klausiau,tai man sakė,kad nieko nereikia tik foline rūgštį. Aisku žiūrėti gyvenimo būdą. Aš nesu didelė rūkore,viena dvi cigaretės į diena. Savaime aišku šiuo laikotarpiu 0 jų buvo.
Ačiū labai 😘😘 belle manau,kad tavo zuviukas puikiai rengiasi namučius pas tave 😇😇😇😇😇😇😇

Butinai pasidomek,ir atkreipk demesi i Rimgaudes zinute,super informacija biggrin.gif Naudoti reikia tokom programom o ne ka i galva sauna,ir butent naturalius geros kokybes papildus,ir ne viena menesi.Gerai,kad nerukai,bet ar zinai jai vyras ruko,30%seknes jau netenki.O del blastuciu auginimo yra daugybe niuancu,viau pirma kokoj klinikoj atlieki procedura,mokamoj ar ne,nuo kiausialasciu skaiciaus ir kokybes priklauso,kaina taip pat kitokia.
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 08, 11:40)
Butinai pasidomek,ir atkreipk demesi i Rimgaudes zinute,super informacija biggrin.gif Naudoti reikia tokom programom o ne ka i galva sauna,ir butent naturalius geros kokybes papildus,ir ne viena menesi.Gerai,kad nerukai,bet ar zinai jai vyras ruko,30%seknes jau netenki.O del blastuciu auginimo yra daugybe niuancu,viau pirma kokoj klinikoj atlieki procedura,mokamoj ar ne,nuo kiausialasciu skaiciaus ir kokybes priklauso,kaina taip pat kitokia.

Ačiū merginos labai jums😙😙😙😙😙 nors darysim vėl viską lapkričio mėn. Bet vistiek pagersim tuos vitaminus nors kažkiek. 😚😚😚
Kaip laikotės?
Belle kaip tu?
Atsakyti
Daug naudingos info apie vitaminus. Bet manau reikia dar atsizvelgti i kiekvieno konkrecia situacija, tyrimus.

Rimgaude o pas akupunkturiste ejai irgi su sita problema? Idomu, nes mano masaziste irgi akupunktura daro.

QUOTE(Lunatika @ 2016 10 09, 16:41)
Kaip laikotės?
Belle kaip tu?

As gerai. 4 diena su biski temperaturos bet jauciuosi gerai. No vakar tepa biskuti, labai mazai, keli lasai galima sakyt, rusvom isskyrom. Stengiuosi ramiai buti, pliaze pasivoliojau, ant sofos pasivoliojau, jokia labai aktyvia veikla neuzsiemu. rolleyes.gif
Atsakyti
Belle, gal implantacinis čia patepliojimas. Aš taip jo laukiau ir 'ieškojau' bet nebuvo man. kaip vystosi embrionas Aš čia sekiau kasdien kas vyksta mirksiukas.gif
O akupunktūrą lankau seniai, bet prieš IVF pakeičiau akupunktūristę ir džiaugiuosi, nes rimtai manęs ėmėsi. Lankiau tris mėnesius prieš IVF po kartą į dvi savaites, o įsodinimo dieną dukart buvau, ryte prieš ir po to iškart po. Dabar tau, Belle, geriau jau nieko nedaryt. Labiau reikia prieš visą kraujotaką gimdoj skatinti ir stresą mažinti. Aš ėjau, kad pasiruoščiau IVF ir kad sumažintų Lucrino šalutinį poveikį, nes keturis mėnesius buvau menopauzėj.. Nenoriu prisiminti tų mėnesių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2016 10 09, 20:51)
Belle, gal implantacinis čia patepliojimas. Aš taip jo laukiau ir 'ieškojau' bet nebuvo man. kaip vystosi embrionas Aš čia sekiau kasdien kas vyksta  mirksiukas.gif 
O akupunktūrą lankau seniai, bet prieš IVF pakeičiau akupunktūristę ir džiaugiuosi, nes rimtai manęs ėmėsi. Lankiau tris mėnesius prieš IVF po kartą į dvi savaites, o įsodinimo dieną dukart buvau, ryte prieš ir po to iškart po.

Zinau apie implantacini, tikekimes jis cia ir bus.
Kaip tu pati laikaisi?

Lunatika vit D yra skystas labai stiprus, man buvo israse. Ji tik karta i menesi gert reikia viena ampule. Paklausk gydytojo ar vaistineje.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 09, 23:07)
Zinau apie implantacini,  tikekimes jis cia ir bus.
Kaip tu pati laikaisi?

Lunatika vit D yra skystas labai stiprus,  man buvo israse.  Ji tik karta i menesi gert reikia viena ampule.  Paklausk gydytojo ar vaistineje.

Del vit D, jei apie ta pati jus kalbat " Vitamine D3 B.O.N 200000 TV/ml geriamas tirpalas" yra vartojmas 1kart per tris menesius, tai max 4k per metus. Lt galima ir be gydytojo israsimo. Man asmeniskai tik jis veikia ir pakelia D vit, nors bandziau ir aliejiniais zirniukais su didziausiu kiekiu ir zuvu taukus su D vit, visiskai neitakojo jie man nieko.
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 08, 00:21)

Man atrodo cia nuo klinikos priklauso. Ir kiek supratau brastute uzaugina ne visur, gal rimtesnes laboratorijos reikia g.gif. Pas mus valdiskai irgi sodina 2-3 dienu, o vat privaciai man kito varianto nesiule, is kart apie blastutes snekejo. As kiek suprantu tai zymiai padidina tikimybe, nes pirmas yra zingsnis - lasteles kurios apsivaisina, bet buna kad apsivaisina ir pirmas 2-3 dienas auga puikiai, o po to jiems yra kaip sekantis slenkstis, etapas, kad po 3 dienu nustoja. Tai aisku, kuri jau sita papildoma slenksti praejo turi daugiau sansu... As ne tiek pasikauscius kaip kitos cia, bet mzdg taip buvau supratus... smile.gif

QUOTE(Pagre @ 2016 10 09, 22:53)
Del vit D, jei apie ta pati jus kalbat " Vitamine D3 B.O.N 200000 TV/ml geriamas tirpalas" yra vartojmas 1kart per tris menesius, tai max 4k per metus. Lt galima ir be gydytojo israsimo. Man asmeniskai tik jis veikia ir pakelia D vit, nors bandziau ir aliejiniais zirniukais su didziausiu kiekiu ir zuvu taukus su D vit, visiskai neitakojo jie man nieko.

Nea, kazkoki kita, reiks paziureti koncentracija. Ji reikia karta i menesi, pradzioj man liepe isgerti kas 2 savaites po viena, o po to jau karta i menesi. matyt biski zemesne koncentracija negu jusiskio.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 10, 11:07)
Man atrodo cia nuo klinikos priklauso. Ir kiek supratau brastute uzaugina ne visur, gal rimtesnes laboratorijos reikia g.gif. Pas mus valdiskai irgi sodina 2-3 dienu, o vat privaciai man kito varianto nesiule, is kart apie blastutes snekejo. As kiek suprantu tai zymiai padidina tikimybe, nes pirmas yra zingsnis - lasteles kurios apsivaisina, bet buna kad apsivaisina ir pirmas 2-3 dienas auga puikiai, o po to jiems yra kaip sekantis slenkstis, etapas, kad po 3 dienu nustoja. Tai aisku, kuri jau sita papildoma slenksti praejo turi daugiau sansu...  As ne tiek pasikauscius kaip kitos cia, bet mzdg taip buvau supratus... smile.gif
Nea, kazkoki kita, reiks paziureti koncentracija. Ji reikia karta i menesi, pradzioj man liepe isgerti kas 2 savaites po viena, o po to jau karta i menesi. matyt biski zemesne koncentracija negu jusiskio.

Matyt skirtingu tu koncentraciju buna smile.gif O kas liecia blastutes, tai jos turi tirkai didesni potenciala, nes yra tos stadijos kai embrionas implantuojasi gimdoje. Taip pat 2-3 d dazniausiai yra lemiama ypac tiems kas turi prasta sperma, nes isryskeja embriono problemos del spermos kokybes. Na ir zinoma genetiniai embriono dalykai - kaip sakoma naturali gamtos atranka. As susidariau tokia nuomone (bent jau kalbant apie LT), kad jie deda 2-3 d embionus, tik todel, kad parodytu kazkoki rezultata ir argumentuoja tuom, kad naturalioje aplinkoje (gimdoje) jam daugiau sansu isgyventi ir vystytis. Gal ir yra racijos, bet man patikimiau atrodo labes kurios sugeba isauginti iki blastocistu, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pagre @ 2016 10 10, 11:45)
As susidariau tokia nuomone (bent jau kalbant apie LT), kad jie deda 2-3 d embionus, tik todel, kad parodytu kazkoki rezultata ir argumentuoja tuom, kad naturalioje aplinkoje (gimdoje) jam daugiau sansu isgyventi ir vystytis. Gal ir yra racijos, bet man patikimiau atrodo labes kurios sugeba isauginti iki blastocistu,  ax.gif

As panasiai mastau. Nes paaugina iki blastuciu, sakykim isauga tik stipriausi, geriausi. Tai zymiai didesni sansai, kiek isvengiama bereikalingu proceduru, farsiravimosi hormonais. Nes megintuvelyje jiems gi sudaro idealias salygas, tai as kazkaip galvoju jei sustoja vystytis megintuvelyje, tai kazi ar vystytusi gimdoje tik del to, kad "naturolioje aplinkoje". Nes manau vistiek yra tas "perkelimo sokas" kazkoks...
Atsakyti