Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Belle @ 2016 10 07, 11:18)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kada tau tyrimai?

Kadangi tau taip anksti tyrimas,geriau negadink iki tol testo.Man 8dpi parode teigiama,bet man implantavosi abi blastutes,tai atitinkamai tie hormonai duvo didesni.Pas tave viena blastute,gali dar nerodyt,be reikalo nervuosies,o kraujas bus negincytinas irodymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 07, 10:18)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kada tau tyrimai?

Šiandien ryte paėmė kraują..tai arba neuzilgo paskambins, arba po pietų apie 16:30...
Man vis dar teplioja tokiom išskyrimom rusvom ir pilvą maudžia..tiksliau ne pilvą o lyg kiaušidės..
O kaip tavo savijauta? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 07, 12:04)
Šiandien ryte paėmė kraują..tai arba neuzilgo paskambins, arba po pietų apie 16:30...
Man vis dar teplioja tokiom išskyrimom rusvom ir pilvą maudžia..tiksliau ne pilvą o lyg kiaušidės..
O kaip tavo savijauta?  nestuke.gif

Jau mazai beliko nezinioje 4u.gif

As nieko, vakar temperaturos 37,2 po to 37,4, pries nakti 37, sian ryte atsikelus pasimatavau 36,8. Bet man atrodo kad dabar bus biski daugiau, nes darbe sedziu ir galva tokia "patinus". O siaip nieko, pirma diena pilvas buvo kaip papustas, dabar normaliai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(unika46 @ 2016 10 07, 11:49)
Kadangi tau taip anksti tyrimas,geriau negadink iki tol testo.Man 8dpi parode teigiama,bet man implantavosi abi blastutes,tai atitinkamai tie hormonai duvo didesni.Pas tave viena blastute,gali dar nerodyt,be reikalo nervuosies,o kraujas bus negincytinas irodymas smile.gif

Keliu dienu blastutes tau sodino?
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 07, 13:19)
Jau mazai beliko nezinioje 4u.gif

As nieko, vakar temperaturos 37,2 po to 37,4, pries nakti 37, sian ryte atsikelus pasimatavau 36,8. Bet man atrodo kad dabar bus biski daugiau, nes darbe sedziu ir galva tokia "patinus". O siaip nieko, pirma diena pilvas buvo kaip papustas, dabar normaliai. smile.gif
Papildyta:

Keliu dienu blastutes tau sodino?

Kol naudoji progesterona,beprasmiska matuot temp.visi simptomai nuo jo,vienintelis irodymas,kad ivyko implantacija HCG skaiciukai kraujuje.Blastutes visada buna 5dienu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 07, 12:45)
Kol naudoji progesterona,beprasmiska matuot temp.visi simptomai nuo jo,vienintelis irodymas,kad ivyko implantacija HCG skaiciukai kraujuje.Blastutes visada buna 5dienu smile.gif

As progesterona jau pries idejima vartojau, nuo paemimo dienos man paskirtas buvo, ir dar vasara per ovuliacijos stimuliacijos 3 ciklus, nebuvo man temperaturos nuo jo... gal cia individualu g.gif
Bet gali buti is siaip organizmo reakcija i intervencija/procedura. Ir nervai irgi tongue.gif
Man 6 dienu sodino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 07 spalio 2016 - 12:59
QUOTE(Belle @ 2016 10 07, 13:52)
As progesterona jau pries idejima vartojau, nuo paemimo dienos man paskirtas buvo, ir dar vasara per ovuliacijos stimuliacijos 3 ciklus, nebuvo man temperaturos nuo jo... gal cia individualu g.gif
Man 6 dienu sodino 4u.gif

Tavo blastutei dare genetinius tyrimus todel 6d.gavosi,o man nedare,tai 5d.
Atsakyti
Na va mergaitės,šį kartą nuojauta manęs neapgavo.. ne užkibo mano zuviukas 😶😶 skambinausi mano ginekologei,tai nuo 9 dienos vėl pradėsiu terapija. 9 diena pradėsiu gerti kontraceptikus ir poro vėl su gonal f ir t.t
O kaip jūs jaučiatės? Belle? Unik46? 😘😘😘😘
Papildyta:
QUOTE(unika46 @ 2016 10 07, 13:00)
Tavo blastutei dare genetinius tyrimus todel 6d.gavosi,o man nedare,tai 5d.

Dar toks klausimas man iškilo,tiksliau keli. O jus visą šitą laiką lovos režimu?? Nes aš iš eidavau su suniu pasivaikščiot ir naminius koldūnus dariausi ir su siurbliu du kartus pravarius po namus buvau.
Ir ar jus gėrėt kokius papildus ir vitaminų
prieš procedūra? Ir ar vyrui davet kokiu vitaminų ir papildų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lunatika: 07 spalio 2016 - 18:21
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 07, 19:19)
Na va mergaitės,šį kartą nuojauta manęs neapgavo.. ne užkibo mano zuviukas 😶😶 skambinausi mano ginekologei,tai nuo 9 dienos vėl pradėsiu terapija. 9 diena pradėsiu gerti kontraceptikus ir poro vėl su gonal f ir t.t
O kaip jūs jaučiatės? Belle? Unik46? 😘😘😘😘
Papildyta:

Dar toks klausimas man iškilo,tiksliau keli. O jus visą šitą laiką lovos režimu?? Nes aš iš eidavau su suniu pasivaikščiot ir naminius koldūnus dariausi ir su siurbliu du kartus pravarius po namus buvau.

Uzjauciu,Lunatika,turejau nesekminga bandyma,zinau kaip jautiesi unsure.gif o snaiguciu neturi,kad vel ruosiesi stimuliacijai?As pagulinejau tik isodinimo diena,o kita diena skridau namo,gyvenau yprasta gyvenima,tai nepamaise tapti nestuke.gif O del papildu,cia atskira tema,mano manymu,labai svarbu naudoti abiems,mano klinika net liepe issitirti vitamino D kieki.As manau kad tokiai procedurai reikia labai rimtai ruostis,tiek psihologiskai tiek sveikatos atzvilgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 07, 18:19)
Na va mergaitės,šį kartą nuojauta manęs neapgavo.. ne užkibo mano zuviukas 😶😶

Uzjauciu Lunatika.
Lovos rezimu ne. Por isemimo biski pagulinejau nes nelabai jauciausi.
Por isodinimo negulinejau, sake jokio gulinejimo, normalus gyvenimas tik ramiai, svoriu nekelti, nelakstyti, nesportuoti, nesimaudyti juroj ir baseine.
Namie gaminu ir tt, bet sunkiu daiktu neimu, nenesioju.
Sporta dgmz uzdraude nuo pradzios, kai pradejau vaistus leistis. As uzsiemu joga, turiu gan auksta lygi, todel paklausiau. Sake kazka labai ramaus galima, bet jokiu uzkelimu kojos uz galvos ar stovejimo ant galvos ne. Jokiu sokinejimu ir smugiu irgi.
Vitaminas D man buvo tarp pirmu tyrimu, sake paskutiniai duomenys rodo kad jo reiksme vos ne kaip hormonu. As geriu spec papildus, kaip multivitaminus.

As vel su 37,2 ir pilvas kaip pasiputes bet siaip savijauta normali.
Atsakyti
pritariu unika46,
įsodinimo diena pagulinėjau. Papildų daug vartojom abu. Folis būtinai abiem, zinkas gerai, maca abiem. Man dar selenas su vit E, vit b kompleksas, dar transfer factor gėriau. Žodžiu saujom tų papildų vartojau bent jau aš .
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2016 10 07, 20:56)
pritariu unika46,
įsodinimo diena pagulinėjau. Papildų daug vartojom abu. Folis būtinai abiem, zinkas gerai, maca abiem. Man dar selenas su vit E, vit b kompleksas, dar transfer factor gėriau. Žodžiu saujom tų papildų vartojau bent jau aš .

As panasius papildus kaip Glamour naudojau,tik per si sekminga ivf nebegeriau transfer factor,nors jis man labai veiksmingas kai reikia pagerint imuniteta smile.gif As jo daug naudojau apie gera pusmeti pries pirma nesekminga bandyma,todel nusprendziau antra karta bandyt be.Na cia tik mano nuomone smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle @ 2016 10 07, 20:50)
Uzjauciu Lunatika.
Lovos rezimu ne.  Por isemimo biski pagulinejau nes nelabai jauciausi.
Por isodinimo negulinejau,  sake jokio gulinejimo,  normalus gyvenimas tik ramiai,  svoriu nekelti,  nelakstyti,  nesportuoti,  nesimaudyti juroj ir baseine.
Namie gaminu ir tt, bet sunkiu daiktu neimu,  nenesioju.
Sporta dgmz uzdraude nuo pradzios,  kai pradejau vaistus leistis.  As uzsiemu joga,  turiu gan auksta lygi, todel paklausiau.  Sake kazka labai ramaus galima,  bet jokiu uzkelimu kojos uz galvos ar stovejimo ant galvos ne.  Jokiu sokinejimu ir smugiu irgi.
Vitaminas D man buvo tarp pirmu tyrimu,  sake paskutiniai duomenys rodo kad jo reiksme vos ne kaip hormonu.  As geriu spec papildus,  kaip multivitaminus.

As vel su 37,2 ir pilvas kaip pasiputes bet siaip savijauta normali.

Oi Belle,man tikia nuojauta,kad tavo pupsiukas jau rausias pas tave i patalelius,pas mane gera nuojauta,retai apsirinku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 07, 20:56)

Oi Belle,man tikia nuojauta,kad tavo pupsiukas jau rausias pas tave i patalelius,pas mane gera nuojauta,retai apsirinku biggrin.gif

Jetau kad tavo zodziai nueitu kur reikia 4u.gif 4u.gif

As turiu spec vitaminu kompleksa nesciom skirta, ten folio rugstis ir visa kita sureguliuotais kiekais. Ir vit D atskirai.
Atsakyti