Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lunatika @ 2016 10 06, 12:51)
Laikau už tave kumščius!!! Aš va ką tik po testo 😔😔 neigiamas. O rytoj tyrimai kraujo.. tai aš jau kažkaip praradusi viltis esu...nors kiaušidES šiąnakt toks jausmas buvo lyg degintu ir ši rytą kai atsikėliau įklotai buvo rusvas,tokia ruože le ant šono,čia gal kad neramiai miegi,nes minčių pilna,neleidžia miegot... bet testas neigiamas...taip kad manau ši karta nieko nebus 😢😢😢😢😢

angel_sadangel.gif
Laikykis. Ryt zinosi tiksliai.
Atsakyti
Man vakar ikelimas buvo, siandien link pietu pradejo labai galva skaudeti, pasimatavau temperatura 37,2. unsure.gif
Ar kam yra buve panasiai?
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 06, 13:12)
angel_sadangel.gif
Laikykis. Ryt zinosi tiksliai.

Nu va b.lyn buvom mašinos pažiūrėt,ir pardavėjas atsisveikinant sako man: sveikinimai ! "
Ir žiūri į pilvą. B.lyn toks nervas paėmė,bet nieko nesakiau jam,tik padėkojau ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 06, 16:41)
Man vakar ikelimas buvo,  siandien link pietu pradejo labai galva skaudeti,  pasimatavau temperatura 37,2. unsure.gif

Daznai buna, kad implantacijos metu ar nestumo metu pakila temperature siek tiek smile.gif manau, tai labia geras zenklas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 06, 16:41)
Man vakar ikelimas buvo,  siandien link pietu pradejo labai galva skaudeti,  pasimatavau temperatura 37,2. unsure.gif

Geras zenklas,cia nuo progesterono,sekmes tavo maziukui geri isiraust pas mamyte biggrin.gif
Atsakyti
Pagre, Unika46 jusu zodziai Dievui i ausi rolleyes.gif 4u.gif
Temperatura dar biskuti padidejo.
Nuo progesterono cia? nezinojau. As ji jau savaite vartoju, nuo tos dienos kai punkcija padare.

Lunatika, o is kur pardavejas zino? unsure.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 06, 18:55)
Pagre, Unika46 jusu zodziai Dievui i ausi rolleyes.gif  4u.gif
Temperatura dar biskuti padidejo.
Nuo progesterono cia? nezinojau. As ji jau savaite vartoju, nuo tos dienos kai punkcija padare.

Lunatika, o is kur pardavejas zino? unsure.gif
4u.gif

Ne jis nezino😅 mano pilvas issiputes biski,tai gal dėl to...🤔
Atsakyti
zemyna 1 , kokie gražūs skaičiukai. Laukiam skano. Kada apžiūra?
Lunatika, neimk į plaučius, kiša trigrašį tie žmonės blogo nelinkėdami. O dėl testo tai nėra jie gi patikimi, kraujuką nuleidus garantuotai sužinosi.
Atsakyti
sveikos, jei kam reikia FLAXIPARINE 0.6 kreipkites
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 06, 19:27)
Ne jis nezino😅 mano pilvas issiputes biski,tai gal dėl to...🤔

neimk i galva, gal cia juokelis koks nevykes 4u.gif

Noreciau jusu nuomones - man paemimas buvo ketvirtadieni 29/09, isodinimas treciadieni 05/10 ir kraujo rytimus paskyre 13/10 (ketvirtadieni), gaunasi 8 dienos po isodinimo.
Ar man verta koki mandra testa pabandyti, is tu kur anksti rodo, pora dienu pries tyrima? ar greiciausiai dar nerodys nieko?
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 07, 09:18)
neimk i galva, gal cia juokelis koks nevykes 4u.gif

Noreciau jusu nuomones - man paemimas buvo ketvirtadieni 29/09, isodinimas treciadieni 05/10 ir kraujo rytimus paskyre 13/10 (ketvirtadieni), gaunasi 8 dienos po isodinimo.
Ar man verta koki mandra testa pabandyti, is tu kur anksti rodo, pora dienu pries tyrima? ar greiciausiai dar nerodys nieko?

Iš patirties sakau😀😀 nebandyk jokių testų!!
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 07, 09:32)
Iš patirties sakau😀😀 nebandyk jokių testų!!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

kada tau tyrimai?
Atsakyti