Parduodu leidziamo progesterono.
Sveiki, turiu estrofem dvi dezutes, progestano 13 dėžučių.
QUOTE(kadagynai @ 2019 02 22, 09:47)
<p>Laba diena. Po ivf procedūros liko nepanaudotas CRINONE 80 mg/g, nauja pakuotė, pakuotėje 15 vnt. Parduodu už 50 Eur. Per daug prisipirkau, nuo 13 savaitės nebenaudojau, nes gine sakė, kad nebereikia. Mano Nr. 867777093.</p>
<p> </p>
<p> </p>
pakoreguokit kaina, jei norit parduoti, nes kazka suklydot... dezute 50 eur negali buti.
pakoreguokit kaina, jei norit parduoti, nes kazka suklydot... dezute 50 eur negali buti.
Lt virš 50 eur kainuoja,tai jeigu pirko Lt,tai nori atsiimti išleistus pinigus,bet kadangi daug kas vežasi iš Tr,tai jūs teisi,nepakoregavus kainos,neparduos
QUOTE(ailima @ 2019 02 23, 17:29)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="duua" data-cid="72363270" data-time="1550921114"><div><p>pakoreguokit kaina, jei norit parduoti, nes kazka suklydot... dezute 50 eur negali buti. </p></div></blockquote><p>Lt virš 50 eur kainuoja,tai jeigu pirko Lt,tai nori atsiimti išleistus pinigus,bet kadangi daug kas vežasi iš Tr,tai jūs teisi,nepakoregavus kainos,neparduos</p>
Oi tikrai, nepamasciau, kad gali ir lt but pirkta
Taip automatiskai apie tr pagalvojau.
Na bet ir kaina jo lt tada
Atliko 7 dėžutės Utrogestan 200 mg (N15). Jeigu kuriai nors reikia, kreipkitės į AŽ. Vilnius.
Niekada negalvojau, kad man teks atsidurti šioje temoje, na bet...
Gal kam nors teko daryti IVF Latvijoje? Aš tik vakar sužinojau naujienas ir kad galiu paslauga pasinaudoti tik ne Lietuvoje pagal naują įstatymą mokant pilną kainą.. skaitinėju internete, bet vienu metu per daug visko.. gal kas galite parekomenduoti į kurią vaisingumo kliniką Latvijoje reikėtų kreiptis atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį?
Dabar dar darysiuosi hormonų tyrimus, atrodo vienintelė problema - žemas kiaušidžių rezervas..
Gal kam nors teko daryti IVF Latvijoje? Aš tik vakar sužinojau naujienas ir kad galiu paslauga pasinaudoti tik ne Lietuvoje pagal naują įstatymą mokant pilną kainą.. skaitinėju internete, bet vienu metu per daug visko.. gal kas galite parekomenduoti į kurią vaisingumo kliniką Latvijoje reikėtų kreiptis atsižvelgiant į kainos ir kokybės santykį?
Dabar dar darysiuosi hormonų tyrimus, atrodo vienintelė problema - žemas kiaušidžių rezervas..