QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 23:06)
Mes irgi du isodinom,kad daugiau šansų būtų.. nors gibe sakė,kad gali abu įsitvirtinti,nes kadangi aš esu jauna,tai tikimybė didesnė. Berods mes vistiek nusprendėm 2 į sodinti,nes vienas man kažkaip per mažai atrodė ir šanciai didesni su dviem.
B.lemba čia biski ne į temą. Man rytoj turėtų prasidėti mmmm (meldžiuosi,kad taip nebutu) ir db tokį keistą skausmą,gal net ne skausmą o maudima jaučiu grynai kur kiausides ir vis atrodo kad išskyros varo daugiau,nueinu pažiūrėt o ten nieko. Nieko nesuprantu,bet jau panikuoti pradėjau. Ai ir man progesteronas,nu ne visą kapsule pasisavina paskutiniu metu.
Papildyta:
Unika46 o tu pati pajautėi kažką? Ar tik pas gine per apžiūra tau pasakė?
B.lemba čia biski ne į temą. Man rytoj turėtų prasidėti mmmm (meldžiuosi,kad taip nebutu) ir db tokį keistą skausmą,gal net ne skausmą o maudima jaučiu grynai kur kiausides ir vis atrodo kad išskyros varo daugiau,nueinu pažiūrėt o ten nieko. Nieko nesuprantu,bet jau panikuoti pradėjau. Ai ir man progesteronas,nu ne visą kapsule pasisavina paskutiniu metu.
Papildyta:
Unika46 o tu pati pajautėi kažką? Ar tik pas gine per apžiūra tau pasakė?
visi tie pojuciai gali buti nuo progesterono,jie nieko nereiskia,jai neprasidejo kraujavimas,vadinas yra sancu kodel nebandai testo as pries nuleidziantkrauja,jau zinojau koks bus atsakymas,daug nervu sutaupiau Kad vienas embrionas nesivysto man pamate per pirma 8sav,skana,ten net sirdute neuzplake,organizmas pats rezorbavo,daug kam taip buna.