Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 23:06)
Mes irgi du isodinom,kad daugiau šansų būtų.. nors gibe sakė,kad gali abu įsitvirtinti,nes kadangi aš esu jauna,tai tikimybė didesnė. Berods mes vistiek nusprendėm 2 į sodinti,nes vienas man kažkaip per mažai atrodė ir šanciai didesni su dviem.
B.lemba  čia biski ne į temą. Man rytoj turėtų prasidėti mmmm (meldžiuosi,kad taip nebutu) ir db tokį keistą skausmą,gal net ne skausmą o maudima jaučiu grynai kur kiausides blink.gif  unsure.gif  ir vis atrodo kad išskyros varo daugiau,nueinu pažiūrėt o ten nieko. Nieko nesuprantu,bet jau panikuoti pradėjau. Ai ir man progesteronas,nu ne visą kapsule pasisavina paskutiniu metu. blink.gif

Papildyta:

Unika46 o tu pati pajautėi kažką? Ar tik pas gine per apžiūra tau pasakė?

visi tie pojuciai gali buti nuo progesterono,jie nieko nereiskia,jai neprasidejo kraujavimas,vadinas yra sancu nestuke.gif kodel nebandai testo rolleyes.gif as pries nuleidziantkrauja,jau zinojau koks bus atsakymas,daug nervu sutaupiau biggrin.gif Kad vienas embrionas nesivysto man pamate per pirma 8sav,skana,ten net sirdute neuzplake,organizmas pats rezorbavo,daug kam taip buna.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2016 10 04, 22:52)
man per nėštumą prieš mmm ten drėgniau nei įprasta buvo ir į wc tankiai laksčiau. skausmas normalu, magnio pagerk jei ką. Kumščiai suspausti už teigiamą rezultatą.

Ačiū wub.gif 4u.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 22:53)
visi tie pojuciai gali buti nuo progesterono,jie nieko nereiskia,jai neprasidejo kraujavimas,vadinas yra sancu nestuke.gif kodel nebandai testo rolleyes.gif as pries nuleidziantkrauja,jau zinojau koks bus atsakymas,daug nervu sutaupiau biggrin.gif Kad vienas embrionas nesivysto man pamate per pirma 8sav,skana,ten net sirdute neuzplake,organizmas pats rezorbavo,daug kam taip buna.

As dariau prieš dvi dienas man atrodo prieš dvi dienas ir man parašė,kad nesu nėščia unsure.gif dabar bijau daryti. Ir šiaip galvoju,kad 9 dpi gal ankstoka?
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 05, 00:01)
Ačiū  wub.gif  4u.gif  wub.gif
Papildyta:

As dariau prieš dvi dienas man atrodo prieš dvi dienas ir man parašė,kad nesu nėščia  unsure.gif  dabar bijau daryti. Ir šiaip galvoju,kad 9 dpi gal ankstoka?

Buvo ankstoka,o ryt jai krauja tirsi viskas bus aisku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 23:19)
Buvo ankstoka,o ryt jai krauja tirsi viskas bus aisku 4u.gif 4u.gif

Ne ne ryt, o penktadienį rolleyes.gif šiandien antradienis
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 20:25)
Zemyna1 kaip sako čia pas mane , sukryziuojam pirštus dėl rytojaus!!!!

Turiu 600 rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už padrąsinimus ir patarimus 4u.gif Paskambinau į kliniką ir, kol kas, atrodo, mielai sutiko padėti .
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 22:53)
visi tie pojuciai gali buti nuo progesterono,jie nieko nereiskia,jai neprasidejo kraujavimas,vadinas yra sancu nestuke.gif kodel nebandai testo rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man nuo progesterono matyt krutine tokia jautresne, o dar nei isodinimo nebuvo biggrin.gif

QUOTE(Žemyna1 @ 2016 10 05, 08:05)
Turiu 600  rolleyes.gif

Apsvieskit mane, nesigaudancia skaiciuose doh.gif
Bet man atrodo cia labai gerai????? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle: 05 spalio 2016 - 09:21
QUOTE(Žemyna1 @ 2016 10 05, 08:05)
Turiu 600  rolleyes.gif

wub.gif sveikinu sveikinu sveikinu!!!!!! Šakės kaip smagu girdėti tokias naujienas!!! Gero nešiojimo ir būk atsargi nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 05, 10:18)
drinks_cheers.gif man nuo progesterono matyt krutine tokia jautresne, o dar nei isodinimo nebuvo  biggrin.gif
Apsvieskit mane, nesigaudancia skaiciuose doh.gif
Bet man atrodo cia labai gerai????? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taip, čia yra gerai, net labai biggrin.gif Bet tai prieš savaitę tebuvo 8. Ar tik nebus implantavęsi abu embrionai! Ot būtų Dievulio dovanėlė. Dabar jau lauksiu echoskopijos, ramiai čia ne pagyvensi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna1 @ 2016 10 05, 17:57)
Taip, čia yra gerai, net labai  biggrin.gif  Bet tai prieš savaitę tebuvo 8. Ar tik nebus implantavęsi abu embrionai! Ot būtų Dievulio dovanėlė. Dabar jau lauksiu echoskopijos, ramiai čia ne pagyvensi  ax.gif

biggrin.gif Kada echo?

Man vakar isodinimas buvo. Visa procedura labai greit praejo. Siaip aisku ispudingi medicinos pasiekimai. Visa matem ekrane kaip ikelinejo, kur ikele, kur idejo, dar ir nuotrauka padare biggrin.gif matosi tokia balta uodegyte. Dabar laukti tyrimu, paskyre ketvirtadieni, t.y. po 8 dienu.
Vakar pilva pamaude ir toks kazkoks issiputes buvo, siandien nieko nejauciu. Prasides dabar simptomu ieskojimas tongue.gif doh.gif
Tiesa po proceduros dave visa israsa apie vaistus, nudoryta visa proceso eiga, kokiom dienom ka dare, kokiom dozem vaistus skyre etc. Atskira israsa apie isodinima ir atskira apie embriona, kur nurodyta kokios kategorijos ir yra embriono nuotrauka is laboratorijos tongue.gif .

Lunatika, nesidarei testo?
Atsakyti
atsiprašau, kad lendu į jūsų temutę, gal kam reikia Vrinone gelio, kaina turkiška. Rašykit a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 06, 09:08)
biggrin.gif  Kada echo?

Man vakar isodinimas buvo. Visa procedura labai greit praejo. Siaip aisku ispudingi medicinos pasiekimai. Visa matem ekrane kaip ikelinejo, kur ikele, kur idejo, dar ir nuotrauka padare biggrin.gif  matosi tokia balta uodegyte. Dabar laukti tyrimu, paskyre ketvirtadieni, t.y. po 8 dienu.
Vakar pilva pamaude ir toks kazkoks issiputes buvo, siandien nieko nejauciu. Prasides dabar simptomu ieskojimas tongue.gif doh.gif
Tiesa po proceduros dave visa israsa apie vaistus, nudoryta visa proceso eiga, kokiom dienom ka dare, kokiom dozem vaistus skyre etc. Atskira israsa apie isodinima ir atskira apie embriona, kur nurodyta kokios kategorijos ir yra  embriono nuotrauka is laboratorijos tongue.gif .

Lunatika, nesidarei testo?

Laikau už tave kumščius!!! Aš va ką tik po testo 😔😔 neigiamas. O rytoj tyrimai kraujo.. tai aš jau kažkaip praradusi viltis esu...nors kiaušidES šiąnakt toks jausmas buvo lyg degintu ir ši rytą kai atsikėliau įklotai buvo rusvas,tokia ruože le ant šono,čia gal kad neramiai miegi,nes minčių pilna,neleidžia miegot... bet testas neigiamas...taip kad manau ši karta nieko nebus 😢😢😢😢😢
Atsakyti