Laba as vis dar su pilvo maudimu jau praejo savaite bet maudimas yra, gal nieko blogo... kaip manot jei pirmadieni daryciau hcg ar jau imanoma kad parodys?bus 10 d...del to maudimo i panika krentu...patarkit merginos...
Iš kraujo tyrimo gal jau parodys. Žiūrint kelių dienų embrioną sodino, kaip sekėsi implantuotis.
Man parodė 8 d. po atšildytos 5d. blastutės įkėlimo, buvo 176. Paprastas testas nerodė.
Pirkčiau Bromcriptiną
Merginos, ar buvo kuriai, kad nuo crinone spazmuotų gimdą?
Testas po FET teigiamas, kraujo jokio nėra, bet po šiandieninių tokių spazmų iškrito didelis gumulas crinone... Baltut baltutėlis.. Su progesteronu problemų neturiu , bet jis paskirtas man 2 k.dienoj...jaučiu, netinka jis man. Ar tik nepakenktų
Crinonas visada iškrenta daugiau - mažiau, kartais net gumulais, dėl to nepergyvenkit, taip turi būti. Išskyrų gali būti visokių, ir crinonas gabalais, ir tokia kaip varškė, ir net šiek tiek su spalva, net ir rausva galima... Pasiskaitykit info lapelį.
O spazmai lengvi pradžioje irgi normalu, bet jei jau dideli skausmai, tai pasikonsultuokit su gydytoju
Ieškau pirkti folato
Crinonas visada iškrenta daugiau - mažiau, kartais net gumulais, dėl to nepergyvenkit, taip turi būti. Išskyrų gali būti visokių, ir crinonas gabalais, ir tokia kaip varškė, ir net šiek tiek su spalva, net ir rausva galima... Pasiskaitykit info lapelį. O spazmai lengvi pradžioje irgi normalu, bet jei jau dideli skausmai, tai pasikonsultuokit su gydytojuAčiū Chloe8. Man išvis nekrito 2 sav...o po to pradėjo krist su spazmais didžiuliais ir t.t. Buvau pas gydytoją, tai kaklelis užvertas. Kraujavimo nenusimato bet skausmai per dideli jau buvo...Rytoj hcg kartojimas ir tada gal kokius geriamus paskirs, kad mažiau dirginti apačią
Ir man nepaskyre prednizalono, taip neramu turejau persileidu, tai klausiau gydytojos, ar tikrai nereikia, bet sako, kad nereikia. o temoj visos, matau geriat... Nervai nelaiko
sveikos, turiu klausima: paskyre man progynova ( estradiolis) po ivf, nemaciau, kad kam kitam siulytu. Ar kas vartojot? atrodo, kad visos vartojat tik progesterona?
Ir man nepaskyre prednizalono, taip neramu turejau persileidu, tai klausiau gydytojos, ar tikrai nereikia, bet sako, kad nereikia. o temoj visos, matau geriat... Nervai nelaiko
Aš vartoju progynova po FET. Iki 9 sav.reiks gert .