QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 15:52)
As gyvenu Airijoj,tai man mano GP israse recepta,be problemu nuejau ir nusipirkau ,ir dar pigiau nei klinikoj
Papildyta:
Aš gyvenu Nyderlanduose. Tai čia jie tokią tvarką turi ir tu jos niekaip nepakeisi, nei išprašysi, nei išpyksi.
Atsiprasau uz klausima bet jei gydytojas liepia nutraukti tai gal tam yra priezasciu? Gal su juo pasneketi?
As galiu nupirkti nes recetu neapribotas kiekis. Bet butu is Ispanijos, turbūt ir brangiau ir siuntimas brangus... I kur jums?
Parašysiu až ;-)
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 17:01)
Negali buti,kad gydytojas lieps nutraukti progesterina taip anksti,jai yra nestumas ir vystosi normaliai.Turbut kazkas ne taip.
Dar turėjau vilčių, pasiruošiau kalbą apie naujausius tyrimus ir tt, bet atsakymas buvo aiškus, mūsų tvarka tokia ir taškas.. Nei palengva nutraukti, tiesiog baigsi ir viskas, viso 15 dienų tebūsiu naudojus
Bet gera naujiena, ta kad vistik laukiuosi, kraują pridaviau vakar ir šiandien, tai skirtumas HCG 14,9 ir 24,5, beveik dvigubai
Pirmą kartą po keturių metų intensyvaus planavimo, laporoskopijos, keturių nesėkmingų IUI, ilgo protokolo su Lucrin, ir pirmas IVF sėkmingas. Džiaugiamės dar labai labai tyliai..
Taip dabar neramina tas progesteronas, kad labai norėčiau šią problemą iššspręsti
Ir dar bandžiau prašyti kraujo tyrimo progesteronui, tai sakė puikiai HCG auga, nėra reikalo, nu tai blyn gi naudoju šiuo metu dar ta progesteroną.. Atrodo tokie visi draugiški, bet kažko papildomai nesistengs padaryti..