Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 17:37)
Unika46 tai kaip suprantu tu laukiesi dabar? wub.gif  tai galiu sveikinti?🤗😇😇😇😇😇

Taip,puskuoju paskutines dieneles 20d.termins,jauciu,kad neistemsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 16:50)
Taip,puskuoju paskutines dieneles 20d.termins,jauciu,kad neistemsiu biggrin.gif

O Dieve kaip smagu išgirsti tokias geras naujienas!!!!!!!!! Aš net susigraudinau!!!!!!! Sveikinimai!!!!!😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😇😇😇😇😇😇😇😇😇
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 17:52)
O Dieve kaip smagu išgirsti tokias geras naujienas!!!!!!!!! Aš net susigraudinau!!!!!!! Sveikinimai!!!!!😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😇😇😇😇😇😇😇😇😇

Mano sekme,jums paskatinimas mergaites nesusitaikyti su nevaisingumu,viskas imanoma jai labai nori biggrin.gif Tik nenuleiskit ranku,issipildys jusu svajone nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 04, 11:03)
Pas mus abu visi tyrimai geri, pries IVF dare kariotipus abiems, as taip supratau be sio tyrimo tos proceduros nedaro.
Man atrodo pacientas turi teise tureti savo ligos-gydymo istorija, nesvarbu sau ar kitai klinikai g.gif
Paskambinkite ir paklauskite kaip jos reikia uzklausti, gal reiks koki prasyma uzpildyti.
As is savo klinikos kai baigsiu visas proceduras planuoju paimti visa bylos kopija su ka ir kaip dare, niekad nezinai kada prireiks.

Žemyna1 / kada kartosit tyrima? 4u.gif

Dariausi šiandien, bet dar neturiu atsakymo. Ryt ryte jau žinosiu.
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 15:52)
As gyvenu Airijoj,tai man mano GP israse recepta,be problemu nuejau ir nusipirkau ,ir dar pigiau nei klinikoj biggrin.gif
Papildyta:

Aš gyvenu Nyderlanduose. Tai čia jie tokią tvarką turi ir tu jos niekaip nepakeisi, nei išprašysi, nei išpyksi.

Atsiprasau uz klausima bet jei gydytojas liepia nutraukti tai gal tam yra priezasciu?  Gal su juo pasneketi?
As galiu nupirkti nes recetu neapribotas kiekis.  Bet butu is Ispanijos,  turbūt ir brangiau ir siuntimas brangus...  I kur jums?

Parašysiu až ;-)

QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 17:01)
Negali buti,kad gydytojas lieps nutraukti progesterina taip anksti,jai yra nestumas ir vystosi normaliai.Turbut kazkas ne taip.

Dar turėjau vilčių, pasiruošiau kalbą apie naujausius tyrimus ir tt, bet atsakymas buvo aiškus, mūsų tvarka tokia ir taškas.. Nei palengva nutraukti, tiesiog baigsi ir viskas, viso 15 dienų tebūsiu naudojus unsure.gif

Bet gera naujiena, ta kad vistik laukiuosi, kraują pridaviau vakar ir šiandien, tai skirtumas HCG 14,9 ir 24,5, beveik dvigubai nestuke.gif Pirmą kartą po keturių metų intensyvaus planavimo, laporoskopijos, keturių nesėkmingų IUI, ilgo protokolo su Lucrin, ir pirmas IVF sėkmingas. Džiaugiamės dar labai labai tyliai..

Taip dabar neramina tas progesteronas, kad labai norėčiau šią problemą iššspręsti 4u.gif
Ir dar bandžiau prašyti kraujo tyrimo progesteronui, tai sakė puikiai HCG auga, nėra reikalo, nu tai blyn gi naudoju šiuo metu dar ta progesteroną.. Atrodo tokie visi draugiški, bet kažko papildomai nesistengs padaryti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimgaude: 04 spalio 2016 - 18:11
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 16:33)

Su viena blastute,turbut klinika jums duoda35%tikimybe nestuke.gif o su dviem,tikrai daugiau biggrin.gif nebent jus bijote dvynuku biggrin.gif

Siaip mum duoda apie 60.
O su dviem yra rizikos papildomu komplikaciju, ne tik nestumo rizika bet ir jei is dvieju isodintu vienas kabinasi o kitas ne, tai tas antras yra tikimybes kad is paskos pirma patrauks ir prarasi abu. Todel jei nera papildomu veiksniu jie linke patarti sodinti viena, atrinkta pati geriausia.
Kol kas nusprendem sekti gydytojo rekomendacijas.
Papildyta:
QUOTE(Žemyna1 @ 2016 10 04, 17:52)

Laikom kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2016 10 04, 19:09)
Parašysiu až ;-)   
Dar turėjau vilčių, pasiruošiau kalbą apie naujausius tyrimus ir tt, bet atsakymas buvo aiškus, mūsų tvarka tokia ir taškas.. Nei palengva nutraukti, tiesiog baigsi ir viskas, viso 15 dienų tebūsiu naudojus unsure.gif 

Bet gera naujiena, ta kad vistik laukiuosi, kraują pridaviau vakar ir šiandien, tai skirtumas HCG 14,9 ir 24,5, beveik dvigubai nestuke.gif  Pirmą kartą po keturių metų intensyvaus planavimo, laporoskopijos, keturių nesėkmingų IUI, ilgo protokolo su Lucrin, ir pirmas IVF sėkmingas. Džiaugiamės dar labai labai tyliai..

Taip dabar neramina tas progesteronas, kad labai norėčiau šią problemą iššspręsti  4u.gif
Ir dar bandžiau prašyti kraujo tyrimo progesteronui, tai sakė puikiai HCG auga, nėra reikalo, nu tai blyn gi naudoju šiuo metu dar ta progesteroną.. Atrodo tokie visi draugiški, bet kažko papildomai nesistengs padaryti..

Kaip idomiai,kai kuriose klinikose,man leidziama 5sav.skyre,po to Utrogestan600mg su Duphstonu 2tab ir tai kai tirdavaus krauja progesteronas budavo prie zemesnes ribos.Butu gaila,per tokius vargus pastojus prarasti savo zirniuka.Tikekimes,jie zino ka daro,aukit stiprus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna1 @ 2016 10 04, 17:52)

Zemyna1 kaip sako čia pas mane , sukryziuojam pirštus dėl rytojaus!!!!
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 04, 20:15)
Siaip mum duoda apie 60.
O su dviem yra rizikos papildomu komplikaciju, ne tik nestumo rizika bet ir  jei is dvieju isodintu vienas kabinasi o kitas ne,  tai tas antras yra tikimybes kad is paskos pirma patrauks ir prarasi abu. Todel jei nera papildomu veiksniu jie linke patarti sodinti viena, atrinkta pati geriausia.
Kol kas nusprendem sekti gydytojo rekomendacijas.
Papildyta:

Laikom kumscius  4u.gif

Kadangi jums dare genetinius tyrimus,jums ir procentus kitokius zada,labai gerus.Aisku dvynukai rizika,man kadangi isodino saldytus,ryzausi dviems,prigijo abu tik vienas apie 6sav,nustojo vystytis.Aciu dievui,kad be jokiu kraujavimu pats sunyko,nors galejo ir kitaip buti.....
Atsakyti
žemyna1, kumščiai suspausti
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 19:36)
Kadangi jums dare genetinius tyrimus,jums ir procentus kitokius zada,labai gerus.Aisku dvynukai  rizika,man kadangi isodino saldytus,ryzausi dviems,prigijo abu tik vienas apie 6sav,nustojo vystytis.Aciu dievui,kad be jokiu kraujavimu pats sunyko,nors galejo ir kitaip buti.....

Mes irgi du isodinom,kad daugiau šansų būtų.. nors gibe sakė,kad gali abu įsitvirtinti,nes kadangi aš esu jauna,tai tikimybė didesnė. Berods mes vistiek nusprendėm 2 į sodinti,nes vienas man kažkaip per mažai atrodė ir šanciai didesni su dviem.
B.lemba čia biski ne į temą. Man rytoj turėtų prasidėti mmmm (meldžiuosi,kad taip nebutu) ir db tokį keistą skausmą,gal net ne skausmą o maudima jaučiu grynai kur kiausides blink.gif unsure.gif ir vis atrodo kad išskyros varo daugiau,nueinu pažiūrėt o ten nieko. Nieko nesuprantu,bet jau panikuoti pradėjau. Ai ir man progesteronas,nu ne visą kapsule pasisavina paskutiniu metu. blink.gif

Papildyta:
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 19:36)
Kadangi jums dare genetinius tyrimus,jums ir procentus kitokius zada,labai gerus.Aisku dvynukai  rizika,man kadangi isodino saldytus,ryzausi dviems,prigijo abu tik vienas apie 6sav,nustojo vystytis.Aciu dievui,kad be jokiu kraujavimu pats sunyko,nors galejo ir kitaip buti.....

Unika46 o tu pati pajautėi kažką? Ar tik pas gine per apžiūra tau pasakė?
Atsakyti
man per nėštumą prieš mmm ten drėgniau nei įprasta buvo ir į wc tankiai laksčiau. skausmas normalu, magnio pagerk jei ką. Kumščiai suspausti už teigiamą rezultatą.
Atsakyti