Nei as, nei mano drauges giminaites ne milijonieres, bet atostogas turi visi. Todel sedejima cia laikau tingejimu ir tiek. Ir ner ko verkslent tada kad n kartu nepavyko- kas sitoj skylej gali aplamai pavykt?? Nebent priezastys nepastojimo labai lengvai apeinamos
Nesiginičysiu dėl LT gydytojų sąžiningumo ir t.t... visur visokių yra.. tiek LT, tiek ir užsienyje...
Džiaugiuosi, kad žiūrint iš jūsų varpinės išvažiavimas į užsienį šiai procedūrai atostogų sąskaita yra toks paprastas ir tikiuosi jums užsienyje pavyks/pavyko....
Bet reikia nepamiršti, kad kiekvieno situacija yra individuali ir kitokia... ir sakyti, kad kiti tinginiai ir pan, tiesiog žmogaus žeminimas... nei jūs, nei aš negalim įeiti į kiekvieno situaciją ir galimybes... ..tiesiog žiūrėdama iš savo kiemo ir atostogomų galimybėmis darbe žinojau visada, kad jos galimos tik tam tikromis mėnesio dienomis pagal darbo pobūdį ir srautus.. nes nepasakysi LT valstybės įstatymams ir terminams, kad manęs nebus dabe būtent tomis dienomis, nes tada man punkcija ar įsodinimas ar echo, ar dar kažkas
Sėkmės:)