Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

O Jus negalvojate, kad Jums reiketeu isbandyti stipresnes klinikas? Pvz Turkija? Juk viskas Jum "seda" sveikatos saskaita, o rezultato nera... Gal reiketu kazka keisti?

http://talpykla.elab...6230718/content

Labai rekomenduoju paskaityti šį straipsnį apie implantaciją. Jame labai moksliškai, bet tuo pačiu ir labai paprastai yra paaiškinamas šis ypatingas ir vis dar daug neaiškumų keliantis procesas. 

Kocik, aš suprantu, kad kartais atrodo, jog viskas vyksta ne pagal planą ir Dievas baudžia arba neduoda džiaugtis, neleidžia išsipildyti svajonėms. 

Bet šis straipsnis manau gali padėti priminti, kad išnešioti kūdikį tai ne vien romantika, stebuklas ir kad neužtenka vien tik labai trokšti ir dėti visas pastangas.

Kartais tam tikri dalykai yra tiesiog nulemti sudėtingų mūsų organizme vykstančių procesų, kurių įtaką net ne iki galo įmanoma paaiškinti. Todėl niekada nereikėtų graužti savęs ir galvoti, kad tu esi kažkokia ”ne tokia”. 

Atsakyti

Straipsnis tikrai vertas demesio.imunologiniai tirimai irgi daryti.bet del implantacijos problemu tikrai pasakysiu daktarui...tik kad jis suprastu mano minti apie kilerius ir limfocitus..aciu labai....

Atsakyti

Sveikos. Jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Mūsų bėdos su vyro "turtu". Praeitą savaitę buvau konsultacijoje. Bandysim daryti pirma IVF mano MM turejo ateiti 04.30 galvojau pasiskambinsiu gydytojai ir gal atliktume tyrimus 3-5cd dienos (kolkas nebuvom kalbeja apie juos kadangi iki 12cd turejau pasidaryti kiausintakiu pratekamumo tyrimus), bet jos aisku man iskrete poksta ir atejo vakar :(, o cia antradienis nedarbo diena. Treciadieni bus paskutine diena o ta diena kaip tik turetu skambinti gydytoja ir pasakyti tyrimu atsakymus, kuriuos dare per pirma apziura. 

Atsakyti

Turiu atliekamo Crinone gelio visą dėžutę+3 geliai iš kitos.40 eurų.Vilnius

Atsakyti

Labas vakaras, turiu likusių papildų. Jei kam reikia, rašykite į a.ž.

1. FertilAid for women 25 eurai (galioja iki 2018-06) + 38 kapsulės likusios iš kitos pakuotės,

2. FertilAid for men 40eurų (galioja iki 2018-09)

3. CountBoost for men 27 eurai (galioja iki 2018-08)

4. MotilityBoost for men 25 eurai (galioja iki 2018-07)

Atsakyti
Merginos SOS gal kas turite leidziamo progesterono??? Skubiai reikia, gelbekite
Atsakyti

Ir man reikia leidziamo progesterono.gal kas turit? :help:​ 

Atsakyti

Laba, gal kuri žino, kaip yra su ivf kompensavimu, jei jau turi vieną vaiką? Įstatyme neradau nieko šia tema...

Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2018 05 12, 00:28)
<p>Laba, gal kuri žino, kaip yra su ivf kompensavimu, jei jau turi vieną vaiką? Įstatyme neradau nieko šia tema...</p>

Kompensuoja dabar jeigu ir turi vaikų.

Čia nuoroda į Sveikatos apsaugos ministro įsakymą
https://www.e-tar.lt...dec860c1f4a5372

Arba SAM puslapyje yra koncentruota info apie pagalbinio apvaisinimo paslaugų teikimą:

http://sam.lrv.lt/lt...is-apvaisinimas
Atsakyti

Deja... 

24. PSDF biudžeto lėšomis apmokamos pagalbinio apvaisinimo paslaugos nevaisingiems partneriams, kurie neturi nė vieno bendro biologinio vaiko ar vaiko, pagimdyto po pagalbinio apvaisinimo procedūros, ir moteris yra ne vyresnė kaip 42 metų amžiaus.

Atsakyti
Sveikos smile.gif jungiuosi prie jusu, greit startuosiu su pirmuoju IVF. Nepastojam jau daugiau nei 3,5 metu, neaiskios kilmes nevaisingumas. Isbandytos kelios IUI, ivarios stimuliacijos, skirtingos klinikos ir daktarai. Siuo metu lankome santarose pas Griciu. Suplanuotas ilgas protokolas su scratchingu. Skaiciau visa tema, taciau konkreciai neradau info apie ilgojo protokolo seka. Ar galit papasakot kaip visa procedura issidesto pagal ilgaji protokola? Plane dar pazymeta GTH 150VV/d. Ka tai reiskia?
Atsakyti
Sveikos, turiu likusių vaistų bei papildų:
1. Clostilbegyt, 6 tabletės, galioja iki 08 2021 (padovanosiu)
2. Prednisolon, 5 tabletės, galioja iki 03 2022 (padovanosiu)
3. Doxycyclinum, 6 tabletės, galioja iki 12 2020 (padovanosiu)
4. Oesclim 50 (estradiolum pleistrai), 7 pleistrai, galioja iki 09 2018 (10 eur)
5. CoQ10 300 mg (Swanson), 46 kapsulės iš 60 pakuotės, galioja iki 05 2019 (15 eur)
6. L-Carnitine 500 mg (Swanson) 86 tabletės iš 100 pakuotės, galioja iki 07 2019 (15 eur)
7. Inofolic 32 vnt., galioja iki 06 2019 (20 eur)

Vilnius.
Atsakyti