Joa visko buvo...bet reikia nepaluzt....nieks nezino kodel taip yra.vienoms is pirmo karto kitoms visai gali neivykti stebuklo.
Joa visko buvo...bet reikia nepaluzt....nieks nezino kodel taip yra.vienoms is pirmo karto kitoms visai gali neivykti stebuklo.
Daug neteisybės gyvenime, vieni turi nueit kryžiaus kelius, kiti šiltnamiuose užkasinėja kaip nereikalingas šiukšles...
Didelės stiprybės laukiant savo stebuklo!! Jis tikrai ateis.. aš tuo tikiu...
Merginos, gal kuri geriau išmano apie progesteroną? Šįryt daktarė liepė pasidaryti tyrimą prieš rytojaus įsodinomą, norėjo sužinoti kaip gimda pasiruošus.
Atėjo rezultatai, bet daktarė neatsako kol kas. O man labai knieti sužinoti, ką reiškia tie skaičiai.
Atsakymas progesterono - 140,500 nmol/l.
šiandien po vizito, pamačiau savo žirniuką
Merginos, gal kuri geriau išmano apie progesteroną? Šįryt daktarė liepė pasidaryti tyrimą prieš rytojaus įsodinomą, norėjo sužinoti kaip gimda pasiruošus.
Atėjo rezultatai, bet daktarė neatsako kol kas. O man labai knieti sužinoti, ką reiškia tie skaičiai.
Atsakymas progesterono - 140,500 nmol/l.
Geriausiai pakomentuoti gali tik gydytoja.. mano visai normų neatitiko prieš sodinimą, bet gydytoja sakė, kad viskas su juo ok..
šiandien po vizito, pamačiau savo žirniuką
Kaip smagu girdėt🤗
Jums irgi vizitai kas 2sav numatyti dabar?..
Ziurint kokie matavimo rodykliai.kai as dariu si tyrima.tai man rode 34-114 norma pirmam trumestre.pries isodinima buvo 56.didinom doze progesterono.ir jis po isodinimo sumazejo iki 50.geriau klaus gydytojo.
Pas kuri daktara?
O Jus negalvojate, kad Jums reiketeu isbandyti stipresnes klinikas? Pvz Turkija? Juk viskas Jum "seda" sveikatos saskaita, o rezultato nera... Gal reiketu kazka keisti?
Ziurint kokie matavimo rodykliai.kai as dariu si tyrima.tai man rode 34-114 norma pirmam trumestre.pries isodinima buvo 56.didinom doze progesterono.ir jis po isodinimo sumazejo iki 50.geriau klaus gydytojo.
Viskas gerai, sakė labai geras rezultatas. Tam tyrimo lape tokios normos:
I trimestras - 35.0 - 141.0
II trimestras - 80.8 - 264.0
III trimestras - 187.0 - 681.0
Tai taip išeina prieš nėštumą turi būti I trimestro ribose maždaug
Nu ką moterys, geriu trečią stiklinę vandens ir varau į kliniką įsodinti du kleckus
Sėkmės ir lauksim gerų hcg skaičiukų
kolkas kas savaitę, visgi hiperstimuliacija manęs neaplenkė, kuri pasireiškė po pastojimo nieko, reikia laiko ir mes ją įveiksim