Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Man irgi buna daug visada folikulu.paskutini karta buvo 29.auginom iki blastu.ir isgyveno 7 is ju.geriau litrais vandeni nes zinau ta pojuti hiperstimuliacijos.tai talpino 2blastukes.ir 5uzsaldem.dabar ruosiames snaigutems.ir taip jau 8metus.4ivf ir plius 6 bandymai su snaigem....

Atsakyti

Man irgi buna daug visada folikulu.paskutini karta buvo 29.auginom iki blastu.ir isgyveno 7 is ju.geriau litrais vandeni nes zinau ta pojuti hiperstimuliacijos.tai talpino 2blastukes.ir 5uzsaldem.dabar ruosiames snaigutems.ir taip jau 8metus.4ivf ir plius 6 bandymai su snaigem....

Oho.. na ilgas kelias jūsų tikrai. O kokios nevaisingumo priežastys buvo? Ir beje, kokioje klinikoje gydotės?

Mūsų gydytoja labai teigiamai kalba, toks jausmas kartais apima, kad net nėra nepastojomo galimybės apskritai. Tai net nežinau ar tai gerai, ar tai kaip tik blogai, kad suteikia labai daug vilčių.

Aš realiai dabar net nesu apsvarsčiusi to varianto, kas bus, jeigu mums nepasiseks. Nors tikrai žinau, kad tai labai dažnas atvejis, o net ir jeigu užkibs, nebūtinai išgyvens. Bet matyt visos panašiai jaučiasi pirmąjį kartą. Turbūt visos giliai širdyje tikimės, kad būsim iš tų laimingųjų, kurioms užteks vieno vienintelio bandymo.

O jums didelės sėkmės. Turbūt sunku per tiek laiko nepalūžti ir nenuleisti rankų. Negaliu nė įsivaizduoti, kaip jums visas šis procesas turėtų būti atsibodęs ir iki kaulų smegenų pažįstamas. Nėra net ką patarti, tik sėkmės ir kovokit toliau dėl savo svajonių!

Atsakyti

Mes northway klinikoj.pirmas kartas buvo lengvai viskas.buvo daug procentu.bet net kibimo nebuvo.antra karta darem latvijoje bet su baisia hiperstimuliacija.trecias kartas buvo kibimas ir po keliu savaiciu nesivystantis...pas mus kiausintakiu nepraeinamumas.2kartus turejom negimdini....o jum kas ?kur jus gydotes?

Atsakyti

Mes northway klinikoj.pirmas kartas buvo lengvai viskas.buvo daug procentu.bet net kibimo nebuvo.antra karta darem latvijoje bet su baisia hiperstimuliacija.trecias kartas buvo kibimas ir po keliu savaiciu nesivystantis...pas mus kiausintakiu nepraeinamumas.2kartus turejom negimdini....o jum kas ?kur jus gydotes?

Mes irgi Northway, pas gydytoją R.Ž. Pas mane policistinės kiaušidės, o pas vyrą prasta kokybė, man rodos judrumas nepakankamas. Tai darė papildomai tą spermatozoido injekciją.

Kadangi šiandien jau geriau jaučiuosi, tai šeštadienį talpins. 

O dar toks kvailas klausimas, ar po punkcijos padidėjęs pilvas tai jau ir reiškia, kad įvyko hiperstimuliacija, ar čia visada taip būna?

Atsakyti

Padidėjęs pilvukas dar nereiškia hiperstimuliacijos... būtinai gerkit daug vandens..

O optimistiškas gydytojo nuteikimas, kaip ir pačios būsimos mamos-lb svarbus!!..

Pas mus pirmas ivf buvo nesėkmingas, iš gydytojos nejaučiau jokio teigiamo nusiteikimo/nuteikimo, o ir pačiis savijauta visiškai kitokia buvo, nei kad antros procedūros metu... po pirmosios buvau visiškam šoke, kad net ivf pagalba nepavyko  :nestuke 

O vat antros procedūros metu buvo labai teigiama nuotaika, gydytojos palaikymas, teigiamas nuteikimas o ir ėjau su mintimus-bus kaip bus, bet mes nepasiduosim ir eisim tiek kiek reikės, kad pasiektumėm tikslą.. 

Beja antrąjį kartą taip pat darėm Northway... 

Atsakyti

Padidėjęs pilvukas dar nereiškia hiperstimuliacijos... būtinai gerkit daug vandens..

O optimistiškas gydytojo nuteikimas, kaip ir pačios būsimos mamos-lb svarbus!!..

Pas mus pirmas ivf buvo nesėkmingas, iš gydytojos nejaučiau jokio teigiamo nusiteikimo/nuteikimo, o ir pačiis savijauta visiškai kitokia buvo, nei kad antros procedūros metu... po pirmosios buvau visiškam šoke, kad net ivf pagalba nepavyko  :nestuke

O vat antros procedūros metu buvo labai teigiama nuotaika, gydytojos palaikymas, teigiamas nuteikimas o ir ėjau su mintimus-bus kaip bus, bet mes nepasiduosim ir eisim tiek kiek reikės, kad pasiektumėm tikslą.. 

Beja antrąjį kartą taip pat darėm Northway... 

O ar pavyko antrasis kartas??

Aš irgi vertinu gydytojos palaikymą, bet turbūt labiausiai jį vertina mano vyras, nes jis be galo nori vaikelio. Mes šeštus metus kartu, tai atsimenu po mažiau nei metų pažinties jis jau tai sakė. Dabar išvis nebesitveria savo kailyje  :wub: 

Atsimenu kai dar tik pirmąjį kartą apsilankėme nevaisingumo klinikoje, turėjome tokią bjaurią patirtį, kad išėjusi iš konsultacijos apsiverkiau, nors nė iš tolo nesu verksnė. 

Su vyru buvome apstulbę ir nusivylę, kokie nejautrūs ir abejingi gali būti gydytojai, o dar apie tokią jautrią temą kalbėdami. 

Po to vizito atsimenu net nebenorėjome apie tai kalbėti, mane buvo apėmusios didžiulės baimės ir abejonės susijusios su pagalbinio apvaisinimo procedūrom. Konsultavusi gydytoja viską pateikė kaip kažkokį siaubingą, didelį psichologinį randą paliekantį išgyvenimą, o dar plius ir be proto skausmingą ir apskritai mažai šansų kad sėkmingą.

Kai apsilankėm Northway su vyru po konsultacijos išėjome kaip ant sparnų. Gydytoja kalbėjo labai konkrečiomis frazėmis, datomis. Ji tiesiog iškart sukėlė stiprų pasitikėjimą tiek ja, tiek visa komanda. Iki dabar tas pasitikėjimas nei kiek neatslūgo.

Šeštadienį jau finišo tiesioji, labai laukiu ir labai pergyvenu. Ir dėl kvailų dalykų baimė atsirado - o gal labai skaudės tas patalpinimas  :unsure: Aš kai tokia bailė esu, tai man dėl būsimo skausmo reikia atskiro psichologinio nusiteikimo  :D 

Atsakyti

O ar pavyko antrasis kartas??

Aš irgi vertinu gydytojos palaikymą, bet turbūt labiausiai jį vertina mano vyras, nes jis be galo nori vaikelio. Mes šeštus metus kartu, tai atsimenu po mažiau nei metų pažinties jis jau tai sakė. Dabar išvis nebesitveria savo kailyje  

Taip, antras kartas buvo sėkmingas.. mums dabar 19sav 🤗

Patikėkit.. labai svarbu nusiteikimas.. ir svarbu nebijoti- nusiteikit kad viskas bus gerai...

Gal būt tas pirmas bandymas ir yra sudėtingiausias visom prasmėm, nes nežinai kaip viskas vyksta, kyla daugybė klausimų, baimių ir t.t... o ir pati po pirmojo karto kritau į didelę duobę iš kurios labai ilgai negalėjau išlipti... bet vėliau atsitiesiau ir gal dėl to antrą kartą atliekant procedūrą buvau nusiteikusi visiškai kitaip, nes žinojau, kad bijoti nėra ko... todėl dabar lengva kalbėti... bet, svarbiausia yra tikslas 😉

Tikrai neskauda.. nusiteikit ir eikit tik su geriausiom mintim ir emocijom :4u:​ 

Atsakyti

Taip, antras kartas buvo sėkmingas.. mums dabar 19sav 🤗

Patikėkit.. labai svarbu nusiteikimas.. ir svarbu nebijoti- nusiteikit kad viskas bus gerai...

Gal būt tas pirmas bandymas ir yra sudėtingiausias visom prasmėm, nes nežinai kaip viskas vyksta, kyla daugybė klausimų, baimių ir t.t... o ir pati po pirmojo karto kritau į didelę duobę iš kurios labai ilgai negalėjau išlipti... bet vėliau atsitiesiau ir gal dėl to antrą kartą atliekant procedūrą buvau nusiteikusi visiškai kitaip, nes žinojau, kad bijoti nėra ko... todėl dabar lengva kalbėti... bet, svarbiausia yra tikslas 😉

Tikrai neskauda.. nusiteikit ir eikit tik su geriausiom mintim ir emocijom :4u: 

Labai sveikinu! Sėkmės ir lengvo nėštumo!  :nestuke  :angel2:  

O kaip antras kartas vyko? Ar buvo nauja stimuliacija ar su šaldytais? Ar augino iki blastocistų ar tik kelių dienų embrionai? Beje ar talpinot tik vieną ar kelis? 

Mane dabar šitas klausimas labiausiai neramina. Atrodo reikėtų bandyti du talpinti, nes dvigubai daugiau šansų, bet kita vertus, o jeigu abu įsitvirtins - prisiskaičiau, kad daugiavaisis nėštumas irgi pavojingas ir savaip rizikingas. 

Vyras labai norėtų dvynukų  :ax: O aš net nežinau, būčiau laiminga bet kokiu atveju, bet tiesiog bijočiau šiek tiek to daugiavaisio nėštumo.. Tai va dabar toks neapsisprendimas kaip elgtis protingiau. Turim 9 geros kokybės blastocistas. 

Atsakyti

Labai sveikinu! Sėkmės ir lengvo nėštumo!  :nestuke  :angel2:  

O kaip antras kartas vyko? Ar buvo nauja stimuliacija ar su šaldytais? Ar augino iki blastocistų ar tik kelių dienų embrionai? Beje ar talpinot tik vieną ar kelis? 

Mane dabar šitas klausimas labiausiai neramina. Atrodo reikėtų bandyti du talpinti, nes dvigubai daugiau šansų, bet kita vertus, o jeigu abu įsitvirtins - prisiskaičiau, kad daugiavaisis nėštumas irgi pavojingas ir savaip rizikingas. 

Vyras labai norėtų dvynukų  :ax: O aš net nežinau, būčiau laiminga bet kokiu atveju, bet tiesiog bijočiau šiek tiek to daugiavaisio nėštumo.. Tai va dabar toks neapsisprendimas kaip elgtis protingiau. Turim 9 geros kokybės blastocistas. 

Apie mano antrą bandymą galit paskaityt

https://www.supermam...ekesiai/page-50

Kad nerašyt visos litanijos... o pirmą kartą -taikė trumpą protokolą.. išpunktavo 8 tinkamas iš 17.. tik 4 apsivaisino, 2 įsodino vidutinės kokybės, kitas 2 paliko augti iki blastučių, bet sekančią dieną nustojo vystytis ir nebeliko ko šaldyti... nebuvo net kibimo.. hcg buvo <1

O dėl sodinamo kiekio tai šiaip gydytoja pati sprendžia kiek sodinti, pagal visokias rizikas ir t.t.. 

Daugiavaisis nėštumas sudėtingesnis betkokiu atveju, bet reikia ir atsižvelgti į tai, kad sodinant 1 embriona, kad jis būtent prigis-procentas daug mažesnis nei sodinant pvz 2 ar 3 :)

Atsakyti

Apie mano antrą bandymą galit paskaityt

https://www.supermam...ekesiai/page-50

Kad nerašyt visos litanijos... o pirmą kartą -taikė trumpą protokolą.. išpunktavo 8 tinkamas iš 17.. tik 4 apsivaisino, 2 įsodino vidutinės kokybės, kitas 2 paliko augti iki blastučių, bet sekančią dieną nustojo vystytis ir nebeliko ko šaldyti... nebuvo net kibimo.. hcg buvo <1

O dėl sodinamo kiekio tai šiaip gydytoja pati sprendžia kiek sodinti, pagal visokias rizikas ir t.t.. 

Daugiavaisis nėštumas sudėtingesnis betkokiu atveju, bet reikia ir atsižvelgti į tai, kad sodinant 1 embriona, kad jis būtent prigis-procentas daug mažesnis nei sodinant pvz 2 ar 3 :)

Kaip smagu skaityti geras istorijas! Koks iš tikro trapus tai dalykas. Ir apskritai kai pagalvoji, vieniems nepavyksta 8 metus, kitiems ima ir pavyksta iš pirmo karto. Ir kaip čia suprasti?..

Atsakyti

As labai dziaugiuosi kam pavyko.o pati stengiuosi nepaluzti kad ir kaip bebutu sunku...pilvas po punkcijos buna visada papustas.tai normalu.svarbu daug gerti vandens.isodinimas tikrai neskausmingas.sekmes ir lauksim rezultato...

Atsakyti

Kocik man tik slėptis su savo 2 IVF.. iš kur pas tave tiek kantrybės? Reikėtų man dabar jos pasissemt ir nenuleist rankų Visada labai džiaugiuosi už sėkmingas istorijas, tai tikiu, kad ir pas tave ta sėkmė atkeliaus tiek belaukiant ir besistengiant:)

Briukele šiandien 20 diena, kaip tu??? Tikiuosi viskas gerai ir ateisi su džiaugsmingom žiniom:)

Vėja tikrai smagu skaityt tavo sėkmingą istoriją - suteikia vilčių..:)

Atsakyti