Man taip buvo. O kitą savaitę jau plakė širdutė ir dabar jau 31 savaitė.
Ačiū už padrąsinimą . Laukiu dabar 8 sav.ir žinosiu jau tiksliai, kas ir kaip...
Lengvo nešiojimo
Aš vėl noriu klausti dėl pojūčio po IVF. Man buvo įtalpintos 2 blastocistos, šiuo metu yra 7 DPI. Jau po keletos dienų jaučiau pilvo srityje maudenimus, kartais daugiau kartais mažiau ir jie nedingsta. Ar tai gali būti mmm požymiai, o gal taip turi būti? Ar laukti HCG rezultato ir nesinevuoti .
Laukit ir nesinervuokit.. 😉
jeigu turit NT, galit ryt pasidaryt.. o požymiai gali būti ir vienu ir kitu atveju.. bet ramybė labai svarbu 😉
kada maždaug daro pirmąjį echo po IVF, jei HCG patvirtina nėštumą?
Aš hcg dariausi 9dpį, nes išpuolė penktadienis.. tai dar tą pačią dieną gydytoja paskambino su gerom žiniom ir poto po savaitės jau liepė ateiti pirmai apžiūrai, bet buvo tik pūslytės dar tik.. na o tada kas 2sav lankiausi iki pat 13sav, visada darė echo, matavo, stebėjo, koregavo vaistų dozes.. tada pas genetikus nusiuntė, ir poto jau kaip "normaliom" nėštukėm leido 1kartą per mėnesį skirti pasimatymus 😊
Sveikos, merginos nusprendžiau prisijungti prie jūsų, nes šiuo metu išgyvenu visą ivf grožį ir siaubą, o su kuo pakalbėti neturiu (su vyru nutarėme niekam nepasakoti mūsų kelionės).
Su vyru taip pat nebenoriu vien tik apie tai kalbėtis, norisi, kad santykiuose nepaliktų vien tik vaistai, švirkštai, skausmai, echoskopijos ir t.t.
Tai va, pirmadienį atliko punkciją, išėmė 48 kiaušialąstes. Gydytoja buvo lengvam šoke, sakė, kad turbūt tai buvo didžiausias kiekis, kurį jai teko išpunktuoti
Vakar skambino embriologė, sakė kol kas apsivaisino 16 embrionų, bet dar tęsia darbą toliau, tai bandysiu su ja dar šiandien kalbėtis, klausti koks galutinis skaičius. Su vyru juokaujam, kad užteks visam gyvenimui ir dar liks
Savijauta, kaip čia pasakius. Vakar tai tikrai atrodžiau kaip 4 mėnesį nėščia, šiandien gal truputį sumažėjo pilvas, bet dar pirma dienos pusė, todėl į vakarą tikiuosi vėl išpampti labiau. Skaudėt kaip ir nieko neskauda, tik didelis diskomfortas, kartais greitai šnekant pritrūksta oro, gulėt ant dešinio šono negaliu visai, nes baisiai bjauriai diegia plaučių apačioj ir kaklą (labai keistas jausmas). Pykinti nepykina, tik gal truputį sumažėjęs apetitas, nes visą laiką jaučiuosi kaip prarijus kamuolį, tai atrodo nėra net kur tą maistą įdėti. Gydytoja tai sakė, kad išvis keista kaip aš dar ne ligoninėj. Žodžiu truputį nerimauju kaip čia viskas baigsis.
Šeštadienį planuojamas patalpinimas, nes augins iki blastocistų, bet žiūrėsim kokia bus mano sveikata. Kažkodėl nuojauta kužda, kad teks viską šaldyti, nors labai norėčiau pabandyti šviežiam cikle..
labai laukiu aš savo pirmosios echo
Kada jums vizitas paskirtas?
Sveikos, merginos nusprendžiau prisijungti prie jūsų, nes šiuo metu išgyvenu visą ivf grožį ir siaubą, o su kuo pakalbėti neturiu (su vyru nutarėme niekam nepasakoti mūsų kelionės).
Su vyru taip pat nebenoriu vien tik apie tai kalbėtis, norisi, kad santykiuose nepaliktų vien tik vaistai, švirkštai, skausmai, echoskopijos ir t.t.
Tai va, pirmadienį atliko punkciją, išėmė 48 kiaušialąstes.
Oho kiek turto
Gerkit daug vandens, kad nebūtų hiperstimuliacijos.. sėkmės ir lauksim su gerom žiniom ir aukštais hcg skaičiukais ;)
Oho kiek turto:))) kuo didžiausios sėkmės tau Gabriela99:)
Ačiū labai! Šiandien skambinausi su embriologe, tai kaip ir sakė apsivaisino 16 embrionų, bet tik 9 iš jų skaitosi geros kokybės. 4 sakė blogi, o 3 vidutiniški.
Kaži ką reiškia tas blogumas? Kad visai nieko su jais neįmanoma daryti? Juos irgi šaldo ar kažką kitą su jais daro?