Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(-Vėja- @ 2018 04 11, 19:04)
</blockquote><p>Šviežius sodino?..progesteroną vartojat?..</p><p>Šiaip siųlyčiau pakartot tyrimą po poros dienų.. tikrai nėra reikalo panikuot</p>

taip šviežius, 2 dienų. Vartoju crinone.
Atsakyti

taip šviežius, 2 dienų. Vartoju crinone.

Viskas bus gerai, aukščiau nosį ir kartokit tyrimą po 2dienų, nes kas 2dienas kyla hcg :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos, ilgai nerašiau, nes visai neturėjau noro..Nors ir dabar jis ne ką didesnis. 2 mano IVF pasirodo nesivystantis:( 8-tą savaitę tą garantuotai patvirtino. O jau taip turėjau viltį, kad šį kartą bus viskas gerai.. Matyt stebuklai vyksta mane aplenkdami..ar bandysiu dar kartą kol kas sunku pasakyt, nieko šiuo metu nesinori net galvot. Visoms linkiu kuo geriausių ir laimingų laukimų.

Atsakyti

Puikiausiai suprantu.pati po 10karto(4ivf+6snaiges) per 8metus..viskas slysta is po koju...

Atsakyti

Parduodu likučius:

Crinonas (turkiškas), turiu 1dėž+9vnt... galioja iki 2018/10.. per daug užsipirkau, tai galiu parduoti, nes jau nebereikės..

Vilnius-bet galiu siųsti.. rašyti į AŽ

Nebeturiu  :4u: 

Sėkmės ir teigiamų minčių pirkusiai merginai! Aukit ir stiprėkit ;)

11 DPĮ HCG 33,02 unsure.gifturbūt per maži skaičiukai...

Kartojot hcg?

Atsakyti

Labas vakaras, 

Gal kuriai liko leidziamo progesterono? Laukiu 3 ivf. 

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2018 04 13, 13:50)
</blockquote><p></p><p>Kartojot hcg?</p>

124 wub.gif
Atsakyti

124 wub.gif

Nu va super! Sakiau kad nereikia panikuot anksčiau laiko ;)

Sveikinimai, aukit ir stiprėkit! :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2018 04 13, 21:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ryana" data-cid="72068972" data-time="1523642958"><div><p>124 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nu va super! Sakiau kad nereikia panikuot anksčiau laiko ;)</p><p>Sveikinimai, aukit ir stiprėkit! 4u.gif​ </p>

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Man jau 6 sav.eina ir gydytojas sakė, kad yra normalu pakilusi temperatūra...

Matė 2 gemaliukus, bet negirdėjo širdučių,o 6 sav.jau turėtų 80% plakimas...Tai kažkokioj nevilty esu...Dabar laukt apie 2 sav.ir vėl eit apžiūrai eit ir tada jau gert vaistus kad išsivalytų... :(

Jei kuri pasidalintų kažkokiom pozityviom viltim ir patirtim, būčiau dėkinga...

Man taip buvo. O kitą savaitę jau plakė širdutė ir dabar jau 31 savaitė.

Atsakyti

Aš vėl noriu klausti dėl pojūčio po IVF. Man buvo įtalpintos 2 blastocistos, šiuo metu yra 7 DPI. Jau po keletos dienų jaučiau pilvo srityje maudenimus, kartais daugiau kartais mažiau ir jie nedingsta. Ar tai gali būti mmm požymiai, o gal taip turi būti? Ar laukti HCG rezultato :hmm: ir nesinevuoti :rolleyes:​ .

Atsakyti

Aš vėl noriu klausti dėl pojūčio po IVF. Man buvo įtalpintos 2 blastocistos, šiuo metu yra 7 DPI. Jau po keletos dienų jaučiau pilvo srityje maudenimus, kartais daugiau kartais mažiau ir jie nedingsta. Ar tai gali būti mmm požymiai, o gal taip turi būti? Ar laukti HCG rezultato :hmm: ir nesinevuoti :rolleyes:​ .

Atsakyti