Labukas. Gal kas naudojat Progynova, ar nuo jo turi maust pilva? Vartojimo laikas 12 d. Balandzio 5 dare skana ir rado fluid gimdoje ir kaip supratau del jo nutrauks visa gydyma, jei pirmadieni neivyks stebuklas, nes tipo negalim blastutes imest i bala. Ohhh panos, nuplauke man Balandzio 12 d isodinimas tikriausia. Please, help, gal kam buvo taip, kad skystis stebuklingai per 4 dienas dingo? Nes sake, kad jei jis bus, reiks viska nutraukt ir daryt laporaskopija
As geriau daug vandens kiekviena diena...
Labukas. Gal kas naudojat Progynova, ar nuo jo turi maust pilva? Vartojimo laikas 12 d. Balandzio 5 dare skana ir rado fluid gimdoje ir kaip supratau del jo nutrauks visa gydyma, jei pirmadieni neivyks stebuklas, nes tipo negalim blastutes imest i bala. Ohhh panos, nuplauke man Balandzio 12 d isodinimas tikriausia. Please, help, gal kam buvo taip, kad skystis stebuklingai per 4 dienas dingo? Nes sake, kad jei jis bus, reiks viska nutraukt ir daryt laporaskopija
Aš šių nevartojau.. bet man irgi buvo daug vandens ir grėsė hiperstimuliacija-daug daug vandens -min 2-3ltr per dieną ir baltyminis maistas..
Aciu, mergytes, meldziuos, kad ryt to skyscio neberastu, bet zinau, kad per viena diena nelabai kas jau ir pasikeis, bet tikiu stebuklais...., nes transfer data paskirta Balandzio 12d. , tiek mazai truko iki tikslo..., taip ryt bijau eit skano ir isgirst blogas naujienas.
Gerk litrais vandeni
ar 9 DPĮ kraujo tyrimas parodytų nėštumą?
Priklauso ką jums įsodino. Man įsodino saldyta 3d tai 11dpi parodė hcg 19. Manau per anksti dar 9dpi
Parduodu likučius:
Crinonas (turkiškas), turiu 1dėž+9vnt... galioja iki 2018/10.. per daug užsipirkau, tai galiu parduoti, nes jau nebereikės..
Vilnius-bet galiu siųsti.. rašyti į AŽ
Pirkčiau leidžiamo progesterono. jei turite, rašykite PM
Šiuo metu esu 4 DPI su 2 IVF. Mano pastebėjimai tokie, kad sunerimau dėl pojūčių. Stimuliacijos ir po punkcijos iki IVF mano krūtinė buvo papilnejusi netgi skausminga. Bet po idejimo 3 DPI ji atspugo, aisku jauciasi kazkokie krutines pabrinkmai, bet mane labai nustebino, kaip is pabrinkuios krutines ji atsileido. Ar tai normalu? As nunerimau ;(
Mažiau galvokit neigiamai.. siunčiu tik teigiamų minčių.. jos daug geriau nei visokie pojučių ieškojimai ir prisigalvojimai..;)
Vienoms būna, kitoms nebūna, trečios prisikalba kad jaučia ir prisigalvoja.. nusiraminkit ir mastykit tik apie gražius dalykus-lauksim getų naujienų po 6dienų ;)
11 DPĮ HCG 33,02 turbūt per maži skaičiukai...
Šviežius sodino?..progesteroną vartojat?..
Šiaip siųlyčiau pakartot tyrimą po poros dienų.. tikrai nėra reikalo panikuot