Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Man snd 30cd . Pradejau panikuot... 

Atsakyti

Man snd 30cd . Pradejau panikuot... 

O hcg tikrai buvo <1..?

Arba gal jums įsodinimas buvo vėliau nei man.. man tada įsodinimas buvo 14cd

Atsakyti

Collection buvo 16cd atgal po penkiu dienu . Snd devinta diena po visko. Bandziaus ryte darytis testa bet.... tas laukimas varo I nevilti...

Atsakyti

Collection buvo 16cd atgal po penkiu dienu . Snd devinta diena po visko. Bandziaus ryte darytis testa bet.... tas laukimas varo I nevilti...

Jeigu šiand tik 9dpį tai mmm tikrai nebus dar  bent 3-4d., net jeigu ir nepavyko.. bet šiaip siūlyčiau hcg pasidaryt, kad įsitikinti jog tikrai reikia liūdėti.. gal visgi ir nesulauksit mmm ;)

Atsakyti

Kad as ne lt.. cia biski bambuku salis siuo klausimu.. penktadieni testo diena . Atsakyma issiusti turiu pastu ir viskas .  

Atsakyti

As vakar pridaviau krauja.progesteronas po isodinimo sumazejo biski.dabar 50.390.norma I trimestre nuo 30 iki 114 .kazkaip suneri.au

Atsakyti
man šiandien 5 DPĮ, visą dieną tarpais pazmuoja pilvo apačią, lyg pykinimo jausmas, temp. pasimatavau 37,1 unsure.gif nesuprantu, kas galėtų būti, prieš tai lyg ir visai neblogai jaučiausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryana: 05 balandžio 2018 - 19:43
QUOTE(Ryana @ 2018 04 05, 20:42)
man šiandien 5 DPĮ, visą dieną tarpais pazmuoja pilvo apačią, lyg pykinimo jausmas, temp. pasimatavau 37,1  unsure.gif  nesuprantu, kas galėtų būti, prieš tai lyg ir visai neblogai jaučiausi

Viskas cia normaliai juk naudoji progesterona,nuo jo laikosi aukstesne temperatura ir taip visokiu pojuciu gali buti smile.gif
Atsakyti

man šiandien 5 DPĮ, visą dieną tarpais pazmuoja pilvo apačią, lyg pykinimo jausmas, temp. pasimatavau 37,1 unsure.gifnesuprantu, kas galėtų būti, prieš tai lyg ir visai neblogai jaučiausi

Man jau 6 sav.eina ir gydytojas sakė, kad yra normalu pakilusi temperatūra...

Matė 2 gemaliukus, bet negirdėjo širdučių,o 6 sav.jau turėtų 80% plakimas...Tai kažkokioj nevilty esu...Dabar laukt apie 2 sav.ir vėl eit apžiūrai eit ir tada jau gert vaistus kad išsivalytų... :( 

Jei kuri pasidalintų kažkokiom pozityviom viltim ir patirtim, būčiau dėkinga...

Atsakyti
ar 9 DPĮ kraujo tyrimas parodytų nėštumą? ax.gif
Atsakyti

ar 9 DPĮ kraujo tyrimas parodytų nėštumą? ax.gif

Parodys.. aš dariau 9dpį, nes buvo penktadienis, o gydytoja sakė galiu nepalikinėt šios procedūros pirmadieniui ir ramiai pasidaryt 9dpį

Atsakyti

Gal kas turite Fraxiparine likuciu pardavimui? Temos neseku, laukciau info az.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzek: 07 balandžio 2018 - 08:49