Man snd 30cd . Pradejau panikuot...
Man snd 30cd . Pradejau panikuot...
O hcg tikrai buvo <1..?
Arba gal jums įsodinimas buvo vėliau nei man.. man tada įsodinimas buvo 14cd
Collection buvo 16cd atgal po penkiu dienu . Snd devinta diena po visko. Bandziaus ryte darytis testa bet.... tas laukimas varo I nevilti...
Collection buvo 16cd atgal po penkiu dienu . Snd devinta diena po visko. Bandziaus ryte darytis testa bet.... tas laukimas varo I nevilti...
Jeigu šiand tik 9dpį tai mmm tikrai nebus dar bent 3-4d., net jeigu ir nepavyko.. bet šiaip siūlyčiau hcg pasidaryt, kad įsitikinti jog tikrai reikia liūdėti.. gal visgi ir nesulauksit mmm ;)
Kad as ne lt.. cia biski bambuku salis siuo klausimu.. penktadieni testo diena . Atsakyma issiusti turiu pastu ir viskas .
As vakar pridaviau krauja.progesteronas po isodinimo sumazejo biski.dabar 50.390.norma I trimestre nuo 30 iki 114 .kazkaip suneri.au
Viskas cia normaliai juk naudoji progesterona,nuo jo laikosi aukstesne temperatura ir taip visokiu pojuciu gali buti
man šiandien 5 DPĮ, visą dieną tarpais pazmuoja pilvo apačią, lyg pykinimo jausmas, temp. pasimatavau 37,1 nesuprantu, kas galėtų būti, prieš tai lyg ir visai neblogai jaučiausi
Man jau 6 sav.eina ir gydytojas sakė, kad yra normalu pakilusi temperatūra...
Matė 2 gemaliukus, bet negirdėjo širdučių,o 6 sav.jau turėtų 80% plakimas...Tai kažkokioj nevilty esu...Dabar laukt apie 2 sav.ir vėl eit apžiūrai eit ir tada jau gert vaistus kad išsivalytų...
Jei kuri pasidalintų kažkokiom pozityviom viltim ir patirtim, būčiau dėkinga...
ar 9 DPĮ kraujo tyrimas parodytų nėštumą?
Parodys.. aš dariau 9dpį, nes buvo penktadienis, o gydytoja sakė galiu nepalikinėt šios procedūros pirmadieniui ir ramiai pasidaryt 9dpį