Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Labukas visoms. Mane,kai paleido iš ligoninės po isodinimo,padavė dokumentus,kur surasyta visa gydymo eiga. Kiekvieną dieną pažymėta,kokios dozės gonalf,kada cetrodine leidausi ir kada ovitrelle. Kokia folikulu būsena ir kiek išėmė ir t.t. čia manau kiekvienos klinikos politika,nes nei vienas nenori prarasti savo kliento.
O jUSB man pasakykit,nu kaip skaičiuojami dienos po isodinimo. Jeigu man isodino 25d tai skaičiuojami ir ta 25d ar reikia pradėti nuo 26? Ta prasme aš dabar esu 10dp ar 9dp?? Padekit!!!!🤗🤗🤗
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2016 10 04, 14:44)
Sveikos  4u.gif

Esu tyli stebėtoja, bet noriu paklausti, ar įmanoma Lietuvoje nusipirkti Utrogestan be recepto?

Man turbūt lieps  jį nutraukti, suvartojus dvi dėžutes, o aš noriu pratęsti iki 12 savaičių (jeigu viskas gerai), tai sakau nupirktų mama ir atsiųstų. Arba jeigu, kuri turite ir neisbaiminate siųsti į užsienį (pinigėlius pervesčiau iš anksto) būtų labai gerai  bigsmile.gif

Visoms po balionėlį šiame kelyje  4u.gif

As gyvenu Airijoj,tai man mano GP israse recepta,be problemu nuejau ir nusipirkau ,ir dar pigiau nei klinikoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 15:17)
Labukas visoms. Mane,kai paleido iš ligoninės po isodinimo,padavė dokumentus,kur surasyta visa gydymo eiga. Kiekvieną dieną pažymėta,kokios dozės gonalf,kada cetrodine leidausi ir kada ovitrelle. Kokia folikulu būsena ir kiek išėmė ir t.t. čia manau kiekvienos klinikos politika,nes nei vienas nenori prarasti savo kliento.
O jUSB man pasakykit,nu kaip skaičiuojami dienos po isodinimo. Jeigu man isodino 25d tai skaičiuojami ir ta 25d ar reikia pradėti nuo 26? Ta prasme aš dabar esu 10dp ar 9dp?? Padekit!!!!🤗🤗🤗

Isodinimo diena neskaiciuojama,pradek skaiciuot nuo 26d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 14:52)
As gyvenu Airijoj,tai man mano GP israse recepta,be problemu nuejau ir nusipirkau ,ir dar pigiau nei klinikoj biggrin.gif
Papildyta:

Isodinimo diena neskaiciuojama,pradek skaiciuot nuo 26d smile.gif

Ačiū. 😘😘😘 tai dabar galvoju,man tyrimą beta hcg reikia darytis 7d t.y. penktadienis tai man bus praėję tik 12dp... ne per trumpai?? Aš tokioj būsenoje,kad atrodo nežinau ką daryti ir ko griebtis! Simptomų apvalus 0. Nu gal truputi krūtine ir jeigu daugiau pajudu, apačioj pilvo pamaudžia..man nebūdinga tokia būsena.šiaip esu gan ramiu nervų ir į visas situacijas reaguoju gana šaltais nervais. O čia,tai šakės!
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 15:05)
Ačiū. 😘😘😘 tai dabar galvoju,man tyrimą beta hcg reikia darytis 7d t.y. penktadienis  tai man bus praėję tik 12dp...  ne per trumpai?? Aš tokioj būsenoje,kad atrodo nežinau ką daryti ir ko griebtis!
.šiaip esu gan ramiu nervų ir į visas situacijas reaguoju gana šaltais nervais.  O čia,tai šakės!

Man atrodo jei gydytojas paskyre tai ir daryk kada paskirta.
Del nervu cia turbut normalu, as irgi stresams atspari o dabar apie nieka kita negaliu galvoti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rimgaude @ 2016 10 04, 13:44)
Sveikos  4u.gif

Esu tyli stebėtoja, bet noriu paklausti, ar įmanoma Lietuvoje nusipirkti Utrogestan be recepto?

Man turbūt lieps  jį nutraukti, suvartojus dvi dėžutes, o aš noriu pratęsti iki 12 savaičių (jeigu viskas gerai), tai sakau nupirktų mama ir atsiųstų. Arba jeigu, kuri turite ir neisbaiminate siųsti į užsienį (pinigėlius pervesčiau iš anksto) būtų labai gerai  bigsmile.gif

Atsiprasau uz klausima bet jei gydytojas liepia nutraukti tai gal tam yra priezasciu? Gal su juo pasneketi?
As galiu nupirkti nes recetu neapribotas kiekis. Bet butu is Ispanijos, turbūt ir brangiau ir siuntimas brangus... I kur jums?
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 16:05)
Ačiū. 😘😘😘 tai dabar galvoju,man tyrimą beta hcg reikia darytis 7d t.y. penktadienis  tai man bus praėję tik 12dp...  ne per trumpai?? Aš tokioj būsenoje,kad atrodo nežinau ką daryti ir ko griebtis! Simptomų apvalus 0. Nu gal truputi krūtine ir jeigu daugiau pajudu, apačioj pilvo pamaudžia..man nebūdinga tokia būsena.šiaip esu gan ramiu nervų ir į visas situacijas reaguoju gana šaltais nervais.  O čia,tai šakės!

10dpi jau rodys jai 3d embriona sodino,o jai blastute tuo labiau.Kam nervuotis,zinau koks tas laukimas smile.gif
Atsakyti
Tai taip taip aš tą dieną ir darysiu..tik pamąsčiau ar ne per anksti. Aštaip pat istisai su ta pačia mintimis galvoj! Kaip apsėsta! Belle o tau kada paskirtas į sodinimas? Ar dar nežinai?

Papildyta:
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 15:47)
10dpi jau rodys jai 3d embriona sodino,o jai blastute tuo labiau.Kam nervuotis,zinau koks tas laukimas smile.gif

Man ketvirtadienį iš punktavo. O sekmadienį isodino 8 cell ir 7cell 1 ir 2 laipsnio... kiek streso.. unika46 o tu kiek kartų dareisi icsi?
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 15:48)
Tai taip taip aš tą dieną ir darysiu..tik pamąsčiau ar ne per anksti. Aštaip pat istisai su ta pačia mintimis galvoj! Kaip apsėsta! Belle o tau kada paskirtas į sodinimas? Ar dar nežinai?

Rytoj 13 val rolleyes.gif

Unika46 o blastute po keliu dienu tada rodytu? Nes man blastute sodins...
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 04, 15:52)
Rytoj 13 val  rolleyes.gif

Unika46 o blastute po keliu dienu tada rodytu?  Nes man blastute sodins...

wub.gif kelias blastutes sodinsit? Ar tik viena galima?
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2016 10 04, 14:44)
Sveikos  4u.gif

Negali buti,kad gydytojas lieps nutraukti progesterina taip anksti,jai yra nestumas ir vystosi normaliai.Turbut kazkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 15:56)
wub.gif  kelias blastutes sodinsit? Ar tik viena galima?

Galima daugiau bet sodinsim viena nebent kazka ryt keistumem del kazkokiu priezasciu ar nauju aplinkybiu.
Musu gydytojas sake, kas jei nera kazkokiu priezasciu rimtu sodinti daugiau, jis salininkas sodinti viena. Klinikoje pagal pacienciu statistika sodina 1,2-vienai pacientei.
Po visu paaiskinimu, palyginimu ir statistiku mes nusprendem sodinti viena. Nors dokumentuose kur reikejo is anksto uzpildyti esam irase max 2, del visa ko.
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2016 10 04, 16:52)
Rytoj 13 val  rolleyes.gif

Unika46 o blastute po keliu dienu tada rodytu?  Nes man blastute sodins...

Man sodino blastutes,tai 8dpi jau digitale testas parode pregnant,o 10d tai tikrai kraujas parodys,plus kartu patarciau ir progesterona pasitikrint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lunatika @ 2016 10 04, 16:51)

Papildyta:

Man ketvirtadienį iš punktavo. O sekmadienį isodino 8 cell ir 7cell 1 ir 2 laipsnio... kiek streso.. unika46 o tu kiek kartų dareisi icsi?

Viena karta,nors mano vyras,be ptoblemu,klinika visiems atlieka padidinti sancams biggrin.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle @ 2016 10 04, 17:06)
Galima daugiau bet sodinsim viena nebent kazka ryt keistumem del kazkokiu priezasciu ar nauju aplinkybiu.
Musu gydytojas sake, kas jei nera kazkokiu priezasciu rimtu sodinti daugiau, jis salininkas sodinti viena. Klinikoje pagal pacienciu statistika sodina 1,2-vienai pacientei.
Po visu paaiskinimu,  palyginimu ir statistiku mes nusprendem sodinti viena. Nors dokumentuose kur reikejo is anksto uzpildyti esam irase max 2, del visa ko.

Su viena blastute,turbut klinika jums duoda35%tikimybe nestuke.gif o su dviem,tikrai daugiau biggrin.gif nebent jus bijote dvynuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 10 04, 16:33)
Man sodino blastutes,tai 8dpi jau digitale testas parode pregnant,o 10d tai tikrai kraujas parodys,plus kartu patarciau ir progesterona pasitikrint smile.gif
Papildyta:

Viena karta,nors mano vyras,be ptoblemu,klinika visiems atlieka padidinti sancams biggrin.gif  nestuke.gif
Papildyta:

Su viena blastute,turbut klinika jums duoda35%tikimybe nestuke.gif o su dviem,tikrai daugiau biggrin.gif nebent jus bijote dvynuku biggrin.gif

Unika46 tai kaip suprantu tu laukiesi dabar? wub.gif tai galiu sveikinti?🤗😇😇😇😇😇
Atsakyti