Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikos merginos :)

aš sekmadienį pradedu leistis Gonal.

Kelintą ciklo dieną jūs pradėjote leistis? Kiek dienų leidot? 

Atsakyti

Sveikos merginos :)

aš sekmadienį pradedu leistis Gonal.

Kelintą ciklo dieną jūs pradėjote leistis? Kiek dienų leidot? 

2-3dieną.. kaip skiria gydytojas.. o leistis irgi pasakys gydytojas kiek laiko, nes stebės kaip foliai auga.. lb skirtingai kiekvienai, pora dienų iki punkcijos..

Atsakyti

Aha, man gydytoja ir paskyrė viską. Tik įdomu kaip kitoms, palyginti :) 

Atsakyti

Aha, man gydytoja ir paskyrė viską. Tik įdomu kaip kitoms, palyginti :)

Pirmą ivf -jeigu gerai pamenu, tai leidausi nuo 2cd iki 15cd.. poto sprogtukas ir punkcija... antrą kartą irgi skyrė nuo 2cd.. iki 14cd

Atsakyti

Na ką, artėju jau prie pabaigos...5 DPĮ ir anksčiau toks kaip vandenukas bėgo, o dabar crinonas gabaliukais pradėjo kristi ir jaučiu dar daugiau kris...pilvas išpūstas ir pykina. O vakar deginantys skausmai kaip prieš mėnesines buvo...

Galvoju gal pas Karpenko reiktų apsilankyt...Bet nežinau kaip čia reiks suktis tarp kelių valstybių... :D

Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2018 03 17, 12:33)
<p>Na ką, artėju jau prie pabaigos...5 DPĮ ir anksčiau toks kaip vandenukas bėgo, o dabar crinonas gabaliukais pradėjo kristi ir jaučiu dar daugiau kris...pilvas išpūstas ir pykina. O vakar deginantys skausmai kaip prieš mėnesines buvo...</p>
<p>Galvoju gal pas Karpenko reiktų apsilankyt...Bet nežinau kaip čia reiks suktis tarp kelių valstybių... biggrin.gif</p>

Man regis jums reikėtų kreitis į gydytoją, nes požymiai į hyperstimuliaciją labai panašus. Gal ir geras ženklas, nes kimbant leliukui ji sustiprėja, bet gali būti pavojinga. Pasitikrinti nepakenktų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Re2kas @ 2018 03 16, 21:43)
<p>Sveikos merginos smile.gif
</p><p>aš sekmadienį pradedu leistis Gonal.</p><p>Kelintą ciklo dieną jūs pradėjote leistis? Kiek dienų leidot? </p><p></p>

3cd. Punkcija buvo 14cd.
Atsakyti

Sveikos, man iskilo klausimas, ar pastojus po ivf, pirmam nestumo trimestre galima skristi lektuvu?

Atsakyti

Aš kitą dieną po įsodinimo skridau, nes kažkaip reikėjo namo grįžt...ir apžiūrai žadėjau atskrist jei pastočiau. Taigi, jei nėra kitos išeities,skriskit  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briukele: 18 kovo 2018 - 20:55

Tai kad čia jau ir buvo tas kartas,pakeitus kliniką, gydytoją ir t.t. Jaučiaus rami, patenkinta gydymu, gydytoju, viskuo. Tik matyt dar nelemta.

Aš BAK'e pas R.G.

Atsakyti

Tai kad čia jau ir buvo tas kartas,pakeitus kliniką, gydytoją ir t.t. Jaučiaus rami, patenkinta gydymu, gydytoju, viskuo. Tik matyt dar nelemta.

Aš BAK'e pas R.G.

R.G. ir as esu labai patenkinta✌ nors deja nepavyko 1ivf 😭

Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2018 03 17, 10:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Re2kas" data-cid="72038892" data-time="1521234903"><div><p>Aha, man gydytoja ir paskyrė viską. Tik įdomu kaip kitoms, palyginti smile.gif</p></div></blockquote><p>Pirmą ivf -jeigu gerai pamenu, tai leidausi nuo 2cd iki 15cd.. poto sprogtukas ir punkcija... antrą kartą irgi skyrė nuo 2cd.. iki 14cd</p>

o punkciją darė sekančią dieną po sprogtuko?
aš tai jau kaip trečią dieną stimuliacijoje, šiandien pilvuką maust pradėjo lengvai kaip prieš mėnesines, ar jums irgi taip buvo unsure.gif
Atsakyti

o punkciją darė sekančią dieną po sprogtuko?
aš tai jau kaip trečią dieną stimuliacijoje, šiandien pilvuką maust pradėjo lengvai kaip prieš mėnesines, ar jums irgi taip buvo unsure.gif

Susileidus ovitrelį, punkcija turi būt atliekama tiksliai po 36val... todėl labai svarbu paskirtas laikas susileidimui, tiek ir punkcijai...

O dėl pilvo maudimo, tai lyg ir nebuvo, bet čia gali būt visom skirtingai.. man pvz per pirmąją ivf stimuliaciją buvo siaubingi galvos skausmai.. o antra kažkaip pakankamai sklandžiai praėjo, tik pilvas buvo lb išpūstas.. ir jau artėjant punkcijai tai buvau išviso kaip kokiam 6mėnesį.... 

Gerkit ne mažiau nei 2-2,5ltr vandenuko per dieną.. ir baltymų turinčio maisto.. tai padeda išvengti galimos hiperstimiliacijos..

Didžiausios sėkmės!.. ir stenkitės negalvot apie tai-pavyks ar ne.. tiesiog nusiteikite, kad viskas bus gerai ir kiek įmanoma rami :4u:​ 

Atsakyti